Advertorials, Persoonlijk

Retroprints van Fotofabriek.nl

Een tijdje geleden werden we benaderd door iemand van Fotofabriek.nl met de vraag of we retroprints voor CwithC wilden testen. Dat wilden we natuurlijk heel erg graag. Het leek ons heel erg leuk om foto’s van onze surprise reis te laten afdrukken. Het duurde alleen nog twee weken voordat we op vakantie zouden gaan. Gelukkig was dat geen probleem.

Vorige week was het eindelijk zo ver en zijn we op vakantie geweest. Vrijdagavond hebben we ze besteld en dinsdagochtend waren ze binnen. Dat is dus best wel snel, want door het weekend duurt het normaal gesproken wel wat langer.

 

retroprints fotofabriek

 

retroprints fotofabriek

 

We mochten 20 foto’s laten afdrukken en dit zijn onze foto’s geworden. De retroprints zijn wat groter dan we hadden verwacht maar wel heel erg mooi. De kwaliteit van de foto’s is heel erg goed. Ik had bewust een foto uitgezocht die wat mindere kwaliteit had en zelfs die ziet er nog mooi uit.

De retroprints kan je op deze site vinden en de afmetingen van de foto zijn 10,2 bij 12,7 cm.
Een setje van 8 stuks kost €4,99.

Dat is dus een mooi prijsje om bijvoorbeeld na je vakantie een paar leuke foto’s te laten afdrukken. Het leuke aan de retroprints is dat je er op kan schrijven waar of wanneer het was. Dat geeft het wel iets extra’s.

 

retroprints fotofabriek
Dit zijn de foto’s die we hebben laten afdrukken van onze vakantie in Milaan. Ondanks dat er niet mega veel toeristische trekpleisters zijn, hebben we toch nog aardig wat gezien. Zo hebben we de Dom van Milaan gezien, hebben we het San Siro stadion bezocht en zijn we naar Castello Sforzesco geweest. Binnenkort komt er op ons kanaal een vlog online van onze trip naar Milaan!

 

Voor ons was dit de eerste keer dat we met een bedrijf hebben samengewerkt en het was meteen een hele goede ervaring. De communicatie verliep goed en de foto’s zijn erg leuk geworden.

 

We zijn heel benieuwd wat jullie van de retroprints vinden!

Liefs,

Celine & Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Dit artikel bevat gekregen producten

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *