Celine, Persoonlijk

10 random feitjes over mij

Sorry sorry sorry! Vanwege een technische fout is dit artikel een dagje later.

Het leek mij wel leuk om jullie wat random feitjes over mijzelf te vertellen. Zo komen jullie weer iets meer over mij te weten. Het zijn vooral allemaal onzinnige feitjes, maar zelf vind ik dat soort posts altijd heel leuk om te lezen. Dus ik hoop jullie ook!

 

random feitjes over mij

 

 

 

 

 • Als ik thuis kom trek ik gelijk mijn joggingsbroek aan. Het is zo lekker comfortabel! Zo jammer dat ik het niet altijd kan dragen.
 • Ik ben eigenlijk heel slecht in shoppen. Ik vind het wel heel gezellig, maar ik slaag meestal nooit als ik echt naar de stad ga. Ik kan dan nooit wat vinden. Ik slaag meestal online.
 • Als ik langs een paspop loop dan schrik ik 9 van de 10 keer. Ik probeer het altijd te verbergen,  maar ik krijg dan echt een mini-hartaanval. Niet omdat ik paspopen eng vind of zo, maar op een of andere manier worden ze in mijn hoofd omgetoverd tot echte mensen en schrik ik dus alsof ik tegen iemand aanloop.
 • Ik heb mijn Havo diploma niet in één keer gehaald. Ik was op 0,1 gezakt voor het vak aardrijkskunde. Ik heb hierna Vavo gedaan en toen ben ik wel geslaagd.
 • Prison Break is de allereerste buitenlandse serie die ik ooit keek en nu weet ik veel hoeveel series verder heeft geen één andere serie deze serie kunnen overtreffen.
 • Tot het WK van 2010 moest ik eigenlijk vrij weinig van voetbal weten. Ik keek de EK’s en de WK’s wel omdat ik het gezellig vond, maar de sport interesseerde me niks. Na dit WK (waarom weet ik eigenlijk niet) is het echt 360 graden gedraaid en ben ik inmiddels voor het derde jaar op rij in het bezit van een seizoenskaart voor Feyenoord. Hoe fanatiek wil je het hebben? Haha.
 • Ik ben gek op lijstjes. Ik maak het liefst van alles een lijstje: wat ik nog moet doen, waar ik nog naartoe wil, wat ik moet kopen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan!
 • Ik kan de ‘r’ niet goed uitspreken. Mensen die mij kennen zullen begrijpen wat ik bedoel, maar het is lastig uit te leggen. Ik heb laat maar zeggen niet echt en rollende ‘r’. Hier heb ik wel logopedie les voor gehad maar het wil maar niet helpen.
 • Ik ben echt verschrikkelijk slecht in opmaken. Het is vooral dat ik het geduld er niet echt voor heb. Daardoor blijft het bij mij vaak alleen bij een mascara en soms een eyeliner erbij.
 • Alles wat ik vroeger ontzettend vies vond (zoals champignons, paprika, tomaat of sushi) vind ik nu ver-ruk-ke-lijk. En terwijl ik vroeger juist van de Hollandse pot was, ben ik dat nu echt juist helemaal niet meer.
 • Ik ben echt slecht in sparen en dat vind ik zelf echt verschrikkelijk. Elke keer weer als ik net goed bezig ben, komt er weer even iets ‘tussen’ wat ik natuurlijk écht moet hebben. Not. Gelukkig heb ik sinds korts wel een aantal trucjes bedacht die mij helpen om beter te sparen. Er is nog hoop.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo wat meer over mij te weten te komen! Ik dacht, dit schud ik wel even uit mijn mouw, maar het is toch nog niet zo eenvoudig als ik dacht. Een paar maanden geleden heeft Cynthia ook al eens wat feitjes over zichzelf verteld. Die kun je hier lezen.

 

Herken je je in één van deze dingen?

Liefs, Celine

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

Bewaren

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *