Celine, Persoonlijk

Wat ik in 2017 wil kopen

We zitten ondertussen alweer een tijdje in 2017. Ik ben iemand die aan de ene kant veel spullen hebben helemaal niet belangrijk vindt, maar aan de andere kant echt veel te veel leuk vindt. En het eigenlijk juist wel heel graag wil hebben. Dit gaat dan vooral om de duurdere dingen die je niet even maandelijks koopt, maar waar je echt moet sparen. Zo heb ik ook weer een wishlist voor 2017 opgesteld met dingen die ik dit jaar hoopte willen kopen. Kijk je mee?

 

macbook

 

 

Nieuwe laptop

Mijn laptop is echt aan het overlijden. Ik denk dat het niet heel lang meer duurt voor hij er helemaal mee ophoudt. Ik moet ook maar eens snel al mijn foto’s gaan veilig stellen.
Voor mijn Day Zero Project ben ik een 2 euro munten buis aan het vullen. Ik moet nog wel even door sparen maar ik hoop hem snel vol te hebben en dan hiermee een nieuwe laptop te kunnen kopen. Ik twijfel nog heel erg of ik voor een Mac Book ga of niet.

 

Ray Ban zonnebril

Al jaren staat het kopen van een Ray Ban zonnebril best wel hoog op mijn verlanglijstje. Maar twee jaar geleden had ik nog een bril en toen vond ik het best zonde aangezien ik dan toch niet scherp kon zien met die bril. Komende zomer is mijn tweede zomer met lenzen en ik hoop er dit jaar eindelijk één te kopen!

 

 

Seizoensmokken Blond Amsterdam

 

 

Blond Amsterdam seizoensmokken of Douwe Egberts mokken

Er staan nog wel 100 andere dingen op mijn wishlist wat Blond Amsterdam betreft en ik zal me ook dit jaar vast niet in kunnen houden met kopen. Maar de seizoensmokken of de Douwe Egberts kopjes staan toch wel hoog op mijn wishlist. Helaas zijn ze niet meer te koop en moet ik ze dus via marktplaats of iets degelijks weten te bemachtigen. Deze vindt je helaas niet zo snel en anders wordt er wel de hoofdprijs voor gevraagd. Je moet maar net geluk hebben. Ik hoop dat ik dit jaar de gelukkige ben om ten minste 1 van deze twee weten te scoren. Maar het liefst gewoon allebei haha.

 

Tattoo

Wel totaal iets anders en hoort misschien niet helemaal thuis in het rijtje ‘wat ik nog wil kopen’, maar het is wel iets wat geld kost. Dus ja, ik noem het toch even lekker. Ik wil al best wel lang een tattoo. Wel een kleintje en niet zomaar een plakplaatje (no offence als je daar wel van houdt natuurlijk!), maar echt eentje die wat betekend. De laatste weken ben ik er steeds meer bezig en ben ik aan het nadenken over wat ik wil. Het is dan ook de bedoeling dat ik hem dit jaar ga laten zetten.

 

 

En dan was dit mijn wishlist voor 2017. Ik ben benieuwd wat ik allemaal kan afstrepen aan het einde van het jaar. Ondertussen wil ik ook nog aan mijn rijbewijs beginnen, wat een hele investering is. Uiteindelijk is het natuurlijk ook allemaal niet super belangrijk en hoop ik vooral dat het (hoe cliché ook) een heel leuk, gezellig, gelukkig en gezond jaar wordt.

 

Wat zou jij nog graag willen hebben?

Liefs, Celine

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *