Celine, Persoonlijk

30 Day Challenge | April

Een nieuwe maand is aangebroken, dus het is tijd voor een nieuwe 30 day challenge. Wat is mijn doel voor de komende 30 dagen? En hoe is mijn challenge van maart gegaan? Dat vertel ik jullie weer allemaal in dit artikel.

 

30 day challenge

 

 

Challenge van maart

 

In de maand maart was het de bedoeling dat ik elke dag een foto zou plaatsen op Instagram, zodat het foto’s posten wat meer in mijn systeem zou komen. En op zich ben ik best trots op mij zelf! Van de 31 dagen in maart heb ik 27 keer een foto geplaatst. Dat is dus niet elke dag, maar ik ben zeker niet ontevreden.

 

Instagram

 

Hoe het komt dat ik het vier keer niet heb gedaan had verschillende redenen. De eerste keer had ik wel een foto gemaakt maar doordat ik ’s avonds opeens weg ging was ik het helemaal vergeten. Daarna ben ik het één keer echt helemaal vergeten. En de laatste twee keer had ik niet echt een leuke foto die ik kon plaatsen en had ik even geen idee wat ik anders moest plaatsen.

Het heeft mij zeker geholpen want ik dacht er op een gegeven moment echt automatisch aan, dus ik denk ook dat ik nu veel vaker foto’s zal plaatsen en dat was mijn doel. Er valt nog wel heel wat te verbeteren, want ik vind dat we nog niet echt een super leuke feed hebben, maar dat komt allemaal vanzelf wel. Al met al vind ik dat het best goed is gegaan.

 

 

Challenge voor april

 

30 day challenge maart

Voor april heb ik een lijstje gemaakt met 30 dingen die ik in april wil doen. Ik maak altijd to-do lijstjes en ze waren nu zo hoog opgestapeld dat ik het tijd vond om er daadwerkelijk iets aan te gaan doen. Het zijn allemaal relatief kleine dingen, maar wel dingen die gedaan moeten worden. Het is nu ook zo’n chaos in mijn hoofd omdat ik steeds aan het bedenken ben wat ik allemaal nog moet doen. Als ik deze dingen heb gedaan aan het einde van de maand heb ik denk ik veel meer rust en kan ik ook beter relaxen. En natuurlijk weer nieuwe to-do lijstjes maken haha.

 

 

Volgende maand laat ik jullie uiteraard weer weten hoe het is gegaan.

 

Maak jij ook altijd to-do lijstjes?

Liefs, Celine

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

 

 

Bewaren

Bewaren

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *