Celine, Persoonlijk

30 Day Challenge | Maart + spam je Instagram

De maand februari is voorbij gevlogen. Als jullie begin vorige maand ook op CwithC te vinden waren, weten jullie dat ik iedere maand een 30 day challenge ga doen. Hoe en wat precies lezen jullie in dat artikel. Maar nu er een nieuwe maand is aangebroken is het dus tijd voor een nieuwe challenge. Ook vertel ik hoe mijn eerste challenge is gegaan.

30 day challenge

Challenge van februari

 

Afgelopen maand was het doel dat ik elke dag minimaal een uur aaneengesloten zou gaan lezen. Is dat gelukt? Ehm… nee, niet echt.

Ik moet zeggen dat ik wel heel goed ben begonnen. Elke avond voordat ik ging slapen pakte ik er een boek bij. Soms was het niet een heel uur, maar de bedoeling van het doel (dat ik een moment rust had en niet teveel over ‘onzinnige’ dingen aan het nadenken was) was in ieder geval geslaagd. 

Gelezen boeken

Dat ik het niet heb volgehouden lag eigenlijk meer aan het boek dat ik als tweede ging lezen. Namelijk ‘Sentinel’ van Matthew Dunn. Op een of andere manier kwam ik er niet makkelijk doorheen. Ik denk dat dat vooral lag aan de manier waarop het boek geschreven is. Je moest best wel je aandacht erbij heb en en ik las vaak voordat ik ging slapen, dus ik was denk ik gewoon te moe was. Na een paar dagen heb ik maar een ander boek gepakt. Ik wil hem nog wel een keer gaan lezen. 

Al met al heb ik 2,5 boek gelezen. Dit zijn er niet echt veel en het hadden er meer kunnen zijn als ik niet zo lang was blijven hangen in ‘Sentinel’, die ik dus niet heb uitgelezen.

Ik wil het lezen wel door gaan zetten want het geeft mij wel even een momentje rust. Misschien niet elke dag een uur, maar op zijn minst een half uurtje.

De challenge voor maart

 

Het is vandaag 1 maart dus dat betekent het begin van een nieuwe 30 day challenge. 

De challenge die ik voor maart heb gekozen is:  elke dag een foto plaatsen op de Instagram van CwithC.

Cynthia en ik hebben namelijk een Instagram aangemaakt voor CwithC, maar we doen er eigenlijk nog veel te weinig mee. We willen proberen elke dag minimaal 1 foto te plaatsen, maar tot nu toe lukt het niet echt. Daarom leek het mij een goed doel voor mijzelf voor de komende maand.

Het is weer niet zo’n extreem moeilijk doel, maar wel iets wat ik steeds vergeet te doen. Het moet nog even in mijn systeem komen en door het op deze manier ook met jullie te delen geeft dat mij een extra geheugensteuntje. 

Volg natuurlijk even ons Instagram-account als je dat nog niet deed. (Even ongegeneerd promoten haha.) Dan kunnen jullie ook meteen zien of het mij lukt of niet.

Bij deze wil ik jullie ook de gelegenheid geven om jullie Instagram te spammen. Want ook ik vind het heel leuk om nieuwe accounts te ontdekken! Dus laat vooral een reactie achter met je account. :)

Liefs, Celine

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *