Celine, Persoonlijk

5 tv-programma’s van dit najaar waar ik naar uitkijk

Eigenlijk ben ik vooral op Netflix en Videoland te vinden, maar wanneer het nieuwe televisieseizoen begint is er weer even een periode dat ik achter de televisie kruip. Ze weten het in televisieland namelijk altijd zo lekker te verdelen (not!). In plaats van dat ze de populaire programma’s verdelen over het heel jaar, komen ze allemaal tegelijk. Benieuwd naar welke tv-programma’s ik zo uitkijk? Lees dan snel verder!

 

 

Beste Zangers

De Beste Zangers is een programma wat ik het ene jaar leuker vind dan het andere. Het ligt maar net aan de gasten. Vorig jaar vond ik echt geweldig, maar dit jaar kon ik al helemaal niet meer wachten toen ik de bekendmaking van de gasten zag. Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria stonden dit jaar op het lijstje. Op Maria na kende ik ze allemaal en zijn het stuk voor stuk geweldige artiesten. Afgelopen zaterdag was de eerste aflevering en ik kan je vertellen, ik had heel wat tissues nodig. Wat maakt iedereen er toch weer wat prachtigs van. Elk jaar zeggen de artiesten die mee doen dan het het mooiste muziekprogramma van Nederland is en eigenlijk kan ik niet anders dan het daarmee eens zijn. Je ziet alleen maar artiesten die houden van hun vak en die intens genieten van het maken van muziek met elkaar. Het is echt prachtig om te zien.

De Beste Zangers is sinds 1 september iedere zaterdagavond te zien op NPO 1 20.25 uur.

 

 

Expeditie Robinson

Jaaaa, nog 3 nachtjes slapen en dan is het zover! Ik lijk net een klein kind, maar ik kan echt niet wachten. Zoveel zin heb ik hierin! Ik vind de bekende kandidaten van dit jaar ook onwijs leuk. Ik ben vooral erg benieuwd naar Donny Roelvink, Nienke Plas, Josylvio en Tony Junior. Van de week werd er bekend gemaakt dat ook Famke Louise meedoet en stiekem ben ik ook wel benieuwd hoe zij is als zichzelf, want er wordt vaak zo’n slecht beeld van haar gecreëerd. Dat vind ik altijd erg leuk aan Expeditie Robinson: je ziet vaak hoe de mensen écht zijn. Ook vind ik het leuk dat er dit jaar weer nog meer onbekenden meedoen dan vorig jaar. Zelf zou ik het ook heel vet vinden, maar zie ik het mijzelf echt nog niet doen haha. Dan mag mijn conditie bijvoorbeeld wel heel erg omhoog!

Expeditie Robinson is vanaf 6 september om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

 

Flikken Rotterdam

 

Flikken Rotterdam

Voor mijn gevoel duurde het een stuk langer dan een jaar dat het vorige seizoen op de buis was, maar blijkbaar kwam toen ook in september het nieuwe seizoen uit. Ik weet ook niet meer heel goed waar het vorige seizoen mee geëindigd was en wat ook alweer de verhaallijn was. Hopelijk herinner ik het mij weer bij het kijken van de nieuwste aflevering. Ik vind dat Flikken Rotterdam absoluut niet kan tippen aan Flikken Maastricht, maar vind het wel een leuke serie om te kijken. Het maakt het voor mij extra leuk dat het zich in Rotterdam afspeelt omdat ik daar vlakbij woon, er een paar jaar geleden naar school ging en nu inmiddels al twee jaar full time werk. Zo zie ik dus regelmatig herkenbare plekken voorbij komen.

Flikken Rotterdam is vanaf 7 september om 20.30 uur te zien bij NPO 1.

 

Hunted

 

Hunted

Ik vind dit programma zo tof in elkaar gezet! Het is echt interessant om te zien hoe de opsporingsdienst te werk gaat. En ik vind het echt bizar hoeveel ze over je te weten kunnen komen. Onder andere ook door social media. Het is echt niet zo makkelijk om zomaar uit handen te blijven van de opsporingsdienst en de meeste worden dan ook snel gepakt. Maar een enkele lukt het en daarmee leef je helemaal mee. Waar je normaal dus eigenlijk zou willen dat iemand wordt opgepakt, wil je nu dat ze zo lang mogelijk uit handen blijven en het ze lukt die drie weken vol te houden. Heel onnatuurlijk eigenlijk. Ik vind het ook een hele goede training voor de opsporingsdienst zelf, die ervan kunnen leren als iemand ze te slim af is.

Hunted begint op 22 oktober om 20.25 uur op NPO 3.

 

Het perfecte plaatje

 

Het Perfecte Plaatje

De eerste twee seizoenen heb ik met heel veel plezier gekeken en ik stond dan ook nog net niet te springen toen er werd aangekondigd dat er ook een derde seizoen kwam. Allereerst vind ik fotografie echt enorm leuk en interessant. Ik probeer er steeds meer over te leren, maar het daadwerkelijk uitvoeren is nog even een tweede. Een belangrijke oorzaak is dat op het moment dat ik dacht ‘Nu ga ik ervoor!’, mijn camera kapot ging. Maar gelukkig wordt hij op dit moment eindelijk gerepareerd. Dit programma motiveert mij, omdat het laat zien dat iedereen het kan leren. Tegelijkertijd vind ik het mooi om te zien dat iedereen de wereld ziet op zijn/haar eigen manier en je dus eigenlijk niks fout kan doen. Zo lang je maar je eigen gevoel volgt. Voor mij is dit én een heel erg leuk programma om naar te kijken, maar ook programma waar ik veel van leer. Een win-winsituatie dus!

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer Het Perfecte Plaatje begint, maar ik gok ergens in oktober!

 

En verder?

Is er nog meer? Op dit moment kijk ik ook Dance Dance Dance. En Flikken Maastricht begint in december, maar omdat nog wat verder weg is staat deze niet in het lijstje hierboven.

 

 

Welk tv-programma kijk jij op dit moment? En naar welke kijk je erg uit?

Liefs, Celine

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *