Celine, Persoonlijk

Artikelen waar ik het meest trots op ben

We zijn nu bijna 1,5 jaar aan het bloggen en ik had zo mijn ups en downs. Voor mijn gevoel waren het meer downs dan ups. Dat zorgde ervoor dat ik artikelen vaak last minute aan het schrijven was en ik na het online gooien nooit het gevoel had dat ik er echt wat van had gemaakt. Hoe ik het van te voren in mijn hoofd had kwam er negen van de tien keer gewoon niet uit. Ik ga niet voor Cynthia spreken maar ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat we er vaak veel meer uit hadden kunnen halen dan dat we hebben gedaan. Maar de bedoeling is dat gaat veranderen! Vanaf 1 januari moeten we gaan knallen. Cynthia en ik zijn van plan het dit keer goed aan te pakken en ik heb er voor het eerst vertrouwen in dat het ons gaat lukken!

In het afgelopen 1,5 jaar zijn er inclusief dit artikel 219 artikelen online gekomen. Daar zitten een aantal filmpjes bij en de helft is van Cynthia, dus zeg dat er ongeveer 100 van mij zijn. Zoals ik net al zei was ik vaak niet tevreden over mijn artikelen nadat ze online kwamen. Toch zijn er wel een aantal artikelen waar ik stiekem nog best wel trots op ben. Ook al zijn ze misschien maar op 1 hand  te tellen (best erg hè), het leek me toch leuk om deze met jullie te delen.

 

artikelen meest trots op

 

De irritaties van een caissière

Ondanks dat ik achteraf deze foto’s een beetje mwah vind, omdat ze al zo bekend zijn, vind ik het wel een leuk artikel met een leuk onderwerp. Inmiddels werk ik in de horeca en ook daar zijn een heleboel irritaties, dus ik zit er aan te denken om een soort deel 2 te maken, alleen dan ‘de irritaties van een horecamedewerker’. Maar het moet niet te dubbelop worden, dus daar moet ik nog even goed naar kijken. Laat vooral weten hoe jij hier over denkt!

5 gezellige restaurants in Rotterdam waar je gezellig en goedkoop kunt eten

Ik besef nu pas dat er twee keer gezellig in de titel staat. Hmm, dat valt dan wel weer een beetje tegen haha! Eigenlijk vind ik ook hier de foto’s niet goed en maakt dat het artikel eigenlijk wel wat minder. Wat mij toch trots maakt op dit artikel is dat het een artikel is waar mensen iets aan kunnen hebben en ik heb geprobeerd niet de meest standaard restaurants op te zoeken in Rotterdam. Achteraf kreeg ik ook best leuke reacties van mensen in mijn omgeving die er echt wat mee gaan doen en dat maakt mij dan toch wel extra blij!

Mijn vakantie checklist

Er heeft heel wat bloed, zweet en tranen in het ontwerpen van de checklist gezeten. Ik had het altijd gewoon in Word staan, maar om het leuk vorm te geven lukte in Word niet zo goed. Met behulp van wat apps is het toch gelukt en ik vind dat hij er erg leuk en vrolijk uitziet!

Ik ga weer sporten en dit keer doe ik het goed!

Als ik naar dit artikel kijk word ik gewoon blij door hoe hij eruit ziet. De foto’s zijn nog lang niet perfect, maar ze zien er in ieder geval beter uit dan de foto’s in mijn meeste artikelen. In dit artikel staat trouwens dat er een update zou komen en die is nog niet geweest. Maar in 2018 zal die er komen!

Mijn vakantie naar Lanzarote

Ik denk niet dat je echt iets fout kunt doen aan een plog. Ik vind al mijn plogs wel prima, maar de leukste vind ik de plog over mijn vakantie naar Lanzarote. In plaats van random foto’s achter elkaar te plaatsen met een beetje tekst tussendoor, heb ik hier toch echt wel de tijd en moeite voor genomen om de leukste foto’s uit te zoeken en er een echt verhaal van te maken. Zo hebben jullie denk ik het beste een beeld van mijn vakantie gekregen. Dit is dus iets wat ik bij al mijn komende plogs wil proberen vol te houden!

Shoot! Fotograferen met je hart – Anki Wijnen | Review

Ik twijfelde welke review ik hier zou neer zetten, want ook op de review van het boek Wanderlust ben ik best trots. Maar puur door de foto’s ben ik nog iets trotser op het review van het boek Shoot! Dit artikel is ook nog niet zo heel erg oud.

Door dit artikel te schrijven moest ik weer even al mijn artikelen bekijken en ik zei net al dat de artikelen waar ik trots op ben waarschijnlijk maar op 1 hand te tellen zijn, het is er net eentje meer (woehoe!). Ik ben er nu in ieder geval wel achter hoe het dus niet moet. Het is denk ik wel duidelijk dat alle artikelen in dit rijtje artikelen zijn waar ik tijd en moeite heb gestoken. Dat is natuurlijk ook gewoon een must als je een goede blog wilt neerzetten. Dit rijtje is dus meteen een goed opzetje voor mezelf, want dit is de kant waar het op moet gaan en het moet nog veel beter worden dan dit. Voor nu is dit alweer mijn laatste artikel van 2017, want de komende twee weken zullen de artikelen van Cynthia zijn.

Om jullie een gelukkig nieuwjaar te wensen vind ik wel een beetje gek op 16 december, maar ik wens jullie in ieder geval alvast fijne kerstdagen! Ook dat is eigenlijk wel een beetje vroeg, haha.

Liefs, Celine

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *