Bucketlist, Celine, Persoonlijk

Before I die, I’ve done…

Eigenlijk was het de bedoeling dat ik een vision board zou maken voor mijn ‘Before I die bucketlist’ en dat daar vandaag een filmpje / blog online van zou komen. Maar ja, daar is natuurlijk weer helemaal niks van gekomen, as usual. Die houden jullie dus nog te goed. Ik moest dus even last minute wat anders verzinnen. Om toch nog een beetje in dezelfde categorie te blijven leek het mij leuk om het te hebben over de dingen die ik al wel heb gedaan.

 

abseilen

Een paar maanden geleden hebben Cynthia en ik van de Euromast abgeseild! Dat kan dus mooi van mijn bucket list af. Lees hier het artikel over onze ervaring.

 

blue-lagoon-malta

 

In 2014 ben ik, ook weer samen met Cynthia, naar Malta geweest. Natuurlijk konden we toen de Blue Lagoon niet over slaan. Wat een schitterende plek!

 

meet-online-friends
Oke, nu komt het hoor. Ik ken mensen van Habbo. Ja, Habbo. Als ik dit schrijf moet ik er weer om lachen. Zo’n 8 jaar geleden heb ik daar drie vriendinnen leren kennen en een jaar of 5 geleden heb ik die voor het eerst in het echt gezien. Nu is de vriendschap een beetje verwaterd maar nog steeds spreek ik ze zo heel af en toe. Super leuk!

 

suppen

 

Vorig jaar kreeg ik dit als verjaardagscadeau van Cynthia. Echt heel leuk! Het was op het begin wel even moeilijk maar op een gegeven moment ging het aardig. Alleen na verloop van tijd begon het meer te waaien en kon ik niet meer blijven staan haha.

 

surprise party

 

Voor mijn 18e verjaardag had mijn moeder een surprise party georganiseerd. Ik had niks in de gaten en opeens stond het hele huis vol met mensen. Dat was wel heel leuk.

 

surprise-trip

 

Inmiddels ben ik twee keer op surprise reis geweest. Ik zou het zo weer doen!

 

foto-19-11-16-18-14-13

 

Ik ben echt gek op Disney! Ik ben drie keer naar Disneyland Parijs geweest. De laatste keer was in 2011 denk ik. Dat is dus al eventjes geleden. Ik hoop dat ik binnenkort weer een keertje terug ga. Ook wil ik heel graag naar een andere Disneyland dan die in Parijs.

 

foto-05-04-15-11-04-35

 

Ik ben nu bijna 2 jaar trotse eigenaar van mijn Pentax K-50. Ik ben er nog steeds super blij mee! Al doe ik er eigenlijk wel te weinig mee.

 

water-gun-fight

 

Dit zijn toch wel een van de leuke herinneringen van vroeger. Als klein meisje had ik heel vaak een waterpistolengevecht. Dat was altijd fantastisch. Twee jaar geleden mocht ik op mijn stage weer even terug kind zijn. Omdat het te warm was voor de kinderen om de hele dag binnen te zitten en te leren, had mijn stageschool een waterspeelmiddag georganiseerd. 

 

 
Mocht ik morgen dood gaan, heb ik toch al wat leuke dingen van mijn bucket list kunnen afstrepen haha. Ik hoop snel te komen met het filmpje / blog over mijn ‘Before I die bucketlist’.

 

 

Heb jij een van deze dingen ook gedaan?

Liefs, Celine

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *