Celine, Persoonlijk, Tags

Best friends tag

In plaats van zelf een tag in te vullen, leek het mij wel leuk om dat iemand anders eens te laten doen. Louise is al 8 jaar lang één van mijn beste vriendinnen en ondertussen kennen we elkaar dus wel door en door. Ik vroeg haar of ze de ‘best friends tag’ wilde invullen. Dat wilde ze wel! Ik stelde haar 15 vragen over mij en onze vriendschap.

Best friend tag

 

1. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Louise: Hoe wij elkaar ontmoeten is eigenlijk een best wel grappig verhaal. Het begon allemaal in de brugklas. Ik zat samen met een andere klasgenoot achter in de klas van Nederlands, maar wij waren echt mega vervelend. Toen zijn we naar voren geplaatst in de hoop dat we normaal zouden doen en in de brugklas was je natuurlijk bang voor zulk soort handelingen. Uiteindelijk zijn wij tweeën achter Celine en een andere klasgenoot geplaatst en the rest is history.

Celine: Yeah haha! Als jullie je niet vervelend hadden gedaan hadden we misschien nooit bevriend geraakt! Nou ja, dat betwijfel ik eigenlijk ook wel. Ik denk dat we elkaar uiteindelijk toch wel ‘gevonden’ hadden. :)

 

2. Wat is jullie favoriete herinnering?

Louise: Er zijn veel leuke herinneringen, maar één van de beste herinneringen is toch wel het maken van onze film ‘Scary Maze Game’ voor het vak CKV in de vierde klas. We hebben alles uit de kast gehaald en gingen zelfs door ramen klimmen en op een daken staan.

Celine: Hahaha. Dat was wel echt geniaal ja! Ik zal het moment dat de buurvrouw zich toch wel ging afvragen wat we nou eigenlijk aan het doen waren ook echt niet vergeten.

 

3. Waar wil je samen nog een keer naartoe?

Louise: Gran Canaria of Tenerife!

Celine: Yeah baby. Wanneer gaan we?

 

4. Wat is de droombaan van de ander?

Louise: Kinderjuffrouw zijn.

Celine: Ik heb altijd wel heel graag juf willen worden, maar op dit moment weet ik het allemaal even niet meer. Volgend jaar ga ik weer studeren en het zal zeker iets met kinderen worden. Maar of het de Pabo wordt, ik weet het niet…

 

5. Wat is de favoriete TV-programma van de ander?

Louise: Celine heeft in de loop der jaren vele favoriete tv-programma’s gehad. Eerst was het The Vampire Diaries, toen was het Pretty Little Liars, toen Teen Wolf, Prison Break en Flikken Maastricht zal ook wel in haar top 10 staan en nu is Celine mega fan van de serie Suits.

Celine: You know me too well. Pretty Little Liars is nooit echt favoriet geweest, maar heb ik het waarschijnlijk wel vaak over gehad tegen je haha. De staat zeker hoog op mijn lijstje. Als ik er één moest kiezen is het Prison Break.

 

6. Wat is de favoriete film van de ander?

Louise: Ik kan ergens vaag herinneren dat Celine vroeger de film Afblijven 27 keer heeft gezien. Voor zover ik weet heeft ze momenteel geen favoriete film.

Celine: Hahaha, wauw, ja, dat klopt! Dat is wel al heeeeeel lang geleden. En ik heb niet echt een favoriete film inderdaad. Ik vertelde in The Movies Tag dat ik wel hou van films als The Hunger Games enzo en dat ik Abduction een vette film vindt.

 

Best friends tag

 

7. Naar wat voor muziek luistert de ander?

Louise: Voornamelijk akoestische popmuziek.

Celine: Jep, that’s right. Niet alleen akoestische, maar dat is wel waar ik het meest van hou.

 

8. Wie is er ’s ochtends langer bezig met make-up op doen?

Louise: Ik draag niet altijd make-up, maar wanneer ik het draag ben ik wel 10 keer langer bezig dan Celine met make-up op doen. Zucht. De vloek van het perfectionistisch zijn.

Celine: Wij dragen allebei dagelijks niet zo gek veel make-up. Maar ik ben er dan denk ik nog minder mee bezig dan jij. Jij kan inderdaad heel lang bezig zijn als je the perfect look wil creëren. Wat je ook altijd lukt trouwens.

 

9. Draagt de ander liever broeken of jurken?

Louise: Broeken.

Celine: Ik droeg eigenlijk nooit jurken of rokken, maar de laatste tijd ben ik er wel achter dat ik het steeds leuker begin te vinden. Maar toch zie je mij 90% van de tijd gewoon met een broek!

10. Hakken of platte schoenen?

Louise: Platte schoenen.

Celine: Hoe weinig ik jurken en rokken draag, nog minder draag ik hakken. Ik ben al lang van mijzelf en op hakken kom ik helemaal boven iedereen uit. Daarbij kan ik er ook gewoon niet op lopen, dus zo erg is het niet haha.

 

11. Wat is de favoriete kleur van de ander?

Louise: PAAAAAARS.

Celine: Yeah! We both love purple!

 

Best friends tag

 

12. Als het huis van de ander in brand stond en ze had tijd om 1 ding te redden, wat zou dat zijn? (buiten familie/huisdieren)

Louise: Haar Feyenoord Seizoenskaart.

Celine: Hahaha, hier moest ik wel even heel hard om lachen. Hoe kom je erop! Ik denk dat ik wel eerder zou gaan voor mijn laptop, omdat daar al mijn foto’s op staan enzo. Maar hij is leuk bedacht, haha!

 

13. Waarin komen jullie het meest overeen?

Louise: Onze geweldige gevoel voor humor die echt niemand snapt behalve wij en onze vaders.

Celine: Precies dit haha. Weinig mensen snappen onze humor, but who cares. Wij hebben de grootste lol!

 

14. Waarin verschillen jullie het meest?

Louise: Onze muzieksmaak.

Celine: Onze muzieksmaak verschilt best wel veel ja. Al hebben we ook wel liedjes die we allebei geweldig vinden. (En dan vooral lekker keihard meezingen als we samen zijn.)

 

15. Wat is jullie favoriete inside joke?

Louise: Door een typo die één van ons ooit een keer heeft gemaakt eindigen bijna al onze werkwoorden en namen op WhatsApp op ‘on’.

Celine: Onze vriendschap zit vol met inside jokes, maar deze gebruiken we echt al mega lang en bijna altijd. Altijd? Alrijd! (Ja, alleen wij snappen dit.)

Ik vond het echt super leuk om te lezen wat Louises antwoorden waren. Haar eerste reactie toen ze de vragen kreeg was van: “Dit zijn echt van die vragen die ik nou niet echt helemaal weet.” Maar ze heeft gewoon echt bijna alles goed. Had ook niet anders verwacht ;).

 

Liefs, Celine

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *