Celine, Persoonlijk

Van wie zou ik nog een concert willen bezoeken?

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een concert heb bezocht. Gelukkig staan er deze maand weer 2 op de planning. Vrijdag is het namelijk tijd voor het concert van Teske en 24 november geeft Waylon een concert. En volgende maand zijn de Toppers aan de beurt.  Maar eerlijk is eerlijk, naar deze drie ga ik meer omdat het ‘gewoon leuk’ is en niet omdat het hoog op mijn lijstje staat. In een van mijn eerste blogs vertelde ik jullie al wat mijn 3 favoriete concerten tot nu toe waren. Vandaag laat ik jullie weten van wie ik nog heel graag een concert zou willen meemaken.

Beyonce

 

Beyoncé

Tot 2 keer toe greep ik mis. Ik hoop met heel mijn hart dat ik de eerst volgende keer wel de gelukkige ben die een kaartje weet te bemachtigen. Ik moet en zal Queen B een keer live gaan zien! Haar stem, haar moves. Volgens mij is een concert van haar in één woord geweldig.

 

Bruno Mars

Het is volgens mij alweer even geleden dat Bruno Mars een concert gaf in Nederland. Wordt het niet weer eens tijd nu? Ik hou echt van zijn energie en ook zijn dans moves zijn om jaloers op te worden. Ik denk dat er nog maar weinig artiesten zijn die zoals hem kunnen dansen én zingen tegelijk.

 

Shawn Mendes

In september was ik bij 538Live XXL in de Ziggo Dome en Shawn Mendes was daar ook. Hij zong toen drie of vier nummers en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat hij live zo goed zou zijn.Wat ik ook niet had verwacht is dat meiden zo hard konden gillen dat je oren er pijn van doen. Alleen al bij het woordje ‘Hi’ werden er een paar (lees: de halve Ziggo Dome) helemaal gek. Dus ik weet niet of ik het ga overleven als het een heel concert lang zo gaat haha. Helaas is zijn concert voor volgend jaar al uitverkocht.

 

Justin Timberlake

Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom, want ik luister helemaal niet zo veel naar zijn muziek. Maar ik denk dat ik vanaf mijn twaalfde al een concert van hem wilde bezoeken. Misschien staat hij nu niet meer zo hoog op mijn lijstje als toen, maar ik vond dat ik hem toch even moest benoemen aangezien hij wel het langste op mijn lijstje staat.

 

Douwe Bob

Eigenlijk staan er niet echt Nederlandse artiesten heel hoog op mijn concert bucket list. Maar als er één Nederlandse artiest is die ik nog wel eens live zou willen zien is het Douwe Bob. Zijn concerten zijn wat kleinschaliger en dat past denk ik ook het beste bij hem. Hij kan dan gewoon lekker zichzelf zijn, een beetje ouwehoeren met het publiek en zijn ding doen.

 

Ed Sheeran en Adèle

Van Ed Sheeran en Adèle heb ik al een keer live mogen genieten, maar wat zou ik graag nog een keer willen. Ik heb zo genoten van deze concerten. Wat zijn ze goed. Toen ik hoorde dat Ed Sheeran als verrassing bij het concert van The Passenger was wilde ik wel even huilen. Ook dat was een concert die ik graag had willen bezoeken en nu was het wel even dubbel balen.

 

 

Van wie zou jij heel graag een concert willen bezoeken?

Liefs, Celine

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *