Celine, Persoonlijk

Dag 2017, hallo 2018!

Met ons nieuwe logo, nieuwe lay-out en nieuwe Youtube intro beginnen Cynthia en ik het nieuwe jaar goed. Ook heb ik mijn blogplanning voor de komende twee maanden al helemaal klaar. Maar vandaag stond al die tijd nog open. Ik twijfelde heel erg: ga ik voor een cliché blog door terug (of juist vooruit) te blikken op het afgelopen / aankomende jaar. Of kies is gewoon voor iets heel anders? Lastig, want ik wil niet de zoveelste zijn met zo’n cliché blog. Maar stiekem vind ik dat eigenlijk wel gewoon heel erg leuk om te doen en daar gaat het uiteindelijk om toch? Ik heb besloten een soort terugblik en vooruitblik in één te doen. Lees je met me mee?

Happy new year

Lieve 2017,

Het is echt ongelofelijk hoe snel elk jaar voorbij gaat en ook jij bent weer voorbij gevlogen.

De maand januari begon met veel werken en vaak uiteten. Ik zat niet helemaal lekker in mijn vel en mijn hoofd liep eigenlijk over. Ik had namelijk drie maanden lang twee banen en dat zorgde voor weinig vrije tijd en dus weinig rust. Gelukkig was oudejaarsdag mijn laatste werkdag bij mijn ene baan, dus zou ik eindelijk weer een beetje rust krijgen. Januari was dus een beetje mijn draai vinden en een nieuw ritme zoeken. Wel kreeg ik fantastisch nieuws aan dit begin van het jaar: ik zou namelijk voor de tweede keer tante worden. Mijn broer en schoonzus verwachtten hun tweede kindje. Dat zorgde dus voor een geweldig begin! Ook was januari de maand dat ik steeds meer gevoelens begon te krijgen voor mijn collega en hij andersom blijkbaar ook, al wist ik daar toen nog niks vanaf.

Een maand later spraken we deze gevoelens naar elkaar uit en 15 februari stond hij met een bos rozen voor mijn neus en was ik opeens zijn vriendinnetje.  Dat we nu alweer bijna een jaar samen zijn kan ik bijna niet geloven. 15 februari voelt echt als de dag van gister. Verder was februari de maand waar ik begon met sporten. De eerste weken gingen goed, maar helaas heb ik het niet volgehouden. Dan ging ik weer een periode heel vaak, dan weer helemaal niet en dan weer af en toe. Nu is mijn abonnement bijna voorbij en moet ik hem denk ik toch maar gewoon gaan opzeggen. Het is vooral dat ik er geen tijd voor vrij wil maken omdat ik het (voor mijn gevoel) al zo druk heb. Nog steeds had ik mijn rust niet echt gevonden, maar er stond wel wat leuks op de planning.

Begin maart gingen Cynthia en ik namelijk met onze derde surprise reis. De bestemming werd Milaan, super tof! Ook ging ik met Cynthia gezellig een dagje naar Amsterdam, ging ik met mijn vriend naar Blijdorp en ik nam mijn familie mee uiteten toen Feyenoord zijn zoveelste wedstrijd won en Ajax verloor. Het kampioenschap kwam toen namelijk wel heel dichtbij en dat moest even gevierd worden.

April was de maand dat ik mijn vriend voor het eerst meenam naar mijn tweede grote liefde Feyenoord. Ook kwam mijn vriend voor het eerst in het dorpje waar ik woon en ontmoette hij mijn moeder en broertje voor ’t echie. Hij had ze wel eens gezien op het werk, maar dat is natuurlijk toch iets anders. En hij ontmoette mijn vader en stiefmoeder en ook zij  hadden dus eindelijk een beeld bij mijn vriend, gelukkig allemaal positief haha!

Feyenoord - Heracles kampioen

In mei was het dan eindelijk zover. 7 mei zou de mooiste dag van het jaar moeten worden, maar het werd nog een weekje uitgesteld toen Feyenoord verloor van Excelsior. Pijnlijk, maar dat maakte de ontlading de week erna wel veel groter. 14 mei 2017 gaat de boeken in en wat ben ik dankbaar en trots dat ik hier samen met mijn moeder bij was. Ik denk dat ik de hele maand met één grote lach op mijn gezicht heb gelopen. En deze lach werd alleen nog maar groter toen mijn collega’s mijn vriend en mij stiekem vrij hadden gegeven zodat we samen twee daagjes naar Valkenburg konden. Dat was echt een topverrassing en wat hebben we ervan genoten. We hadden een super fijn hotelletje, het weer was heerlijk en Valkenburg is sowieso een plek waar je je nooit verveeld. We konden onszelf weer even helemaal opladen en dat heeft ons echt heel erg goed gedaan. Ik denk dat ik mij vanaf dat moment ook echt weer goed begon te voelen.

De maand juni bestond eigenlijk maar uit twee dingen: veel werken en veel verjaardagen. Na deze maand zou ik namelijk vakantie hebben dus ik wilde nog even veel uurtjes maken omdat ik die maand erna minder zou gaan verdienen. De eerste jarige deze maand was mijn vader en dat vierden we met een super gezellige barbecue. Ook werd mijn nichtje alweer 3 jaar, mijn neefje alweer 9 en was één van mijn beste vriendinnetjes jarig.

In juli ging ik samen met mijn moeder en broertje naar Lanzarote. Het was 7 jaar geleden dat wij met zijn drietjes op vakantie zijn geweest, dus dat maakte het extra speciaal. Het was echt heerlijk genieten en even lekker bijkomen van het vele werken in de maand ervoor. In juli ging ik ook samen met mijn neefje naar de open dag van Feyenoord en vierden we de verjaardag van mijn stiefmoeder op een partyboot.

In augustus was ik degene weer een jaartje ouder werd. Ik vierde mijn 21e verjaardag samen met mijn vriend in Den Haag/Scheveningen. We begonnen in Madurodam, gingen daarna naar de bioscoop, hebben toen lekker gegeten en sloten de dag af bij het vuurwerkfestival in Scheveningen. Het was echt een heerlijke dag. Een week later vierde ik mijn verjaardag voor familie en vrienden. Mijn verjaardag was misschien wel het hoogtepunt van de maand, maar eigenlijk was de hele maand super leuk. Mijn vriend verraste mij door samen met mij een Pathé Unlimited pas te nemen, mijn vader ging verhuizen, Cynthia en ik kochten kaartjes voor  Ed Sheeran en ik hoorde dat ik vanaf oktober assistent-manager zou worden op mijn werk.

Hoewel de maand augustus dus eigenlijk top was, kwam ik in september toch weer terug in het dipje waar ik de eerste maanden van het jaar ook al in zat. Nu kwam het vooral door mijn werk, omdat het niet helemaal lekker liep en er best wel spanningen onderling waren. Daar kan ik absoluut niet tegen en dat gaat dan in mijn lijf zitten. Gelukkig zou het nog maar een maandje duren. Het was weer een maand die vooral bestond uit werken, maar nu met avondjes naar de bioscoop met mijn vriend. Ook werd mijn moeder een jaartje ouder en drie dagen na haar verjaardag was het dan eindelijk zo ver: ik werd tante! Op 14 september werd ik trotse tante van mijn lieve neefje Liam. En wat is het een knap ventje!

Kreta 2017

In oktober ging mijn nieuwe contract in en om meteen maar even van de luxe van vakantiedagen te profiteren, ging ik 5 oktober samen met mijn vriend naar Kreta. Helaas kwam er na een paar dagen alweer veel te snel een eind aan ons verblijf in het geweldige hotel met het meest vriendelijke personeel, het heerlijke eten en het lekkere weer. Maar we hebben zoveel genoten van onze eerste vakantie samen. Daarna was het tijd om er weer tegenaan te gaan. Verder kreeg ik nog een fantastisch cadeau van Cynthia nog voor mijn verjaardag (een gepersonaliseerde Blond Amsterdam mok!) en kreeg ook zij eindelijk haar verjaardagscadeau, maar dat vertel ik jullie nog even niet.

Begin november ging ik samen met Cynthia naar de KreaDoe beurs in Utrecht. Daar heb ik weer veel te veel leuke dingen gezien die ik het liefst allemaal had willen kopen. Verder ging ik deze maand maar liefst 4 keer naar de bioscoop. En het heeft even geduurd, maar ik ben deze maand ook begonnen met rijlessen! Eigenlijk was de maand november verder niet zo heel spannend. Ik denk dat dit de minst leuke maand van het jaar was. Het rotgevoel dat ik vanaf begin september had werd eigenlijk alleen maar erger. Hiervoor waren er de leuke momenten die ervoor zorgde dat ik mezelf elke keer weer kon opladen en positief vooruit keek.  Ik had nu eigenlijk nergens meer energie voor en had vooral zin om in mijn bed te liggen.

December zou daar verandering in moeten brengen met de feestdagen in het vooruitzicht. Op 1 december nam ik mijn moeder als verrassing mee naar Waylon in Ahoy. Hoewel ik misschien niet zó fan ben als mijn moeder, kan ik er echt niet omheen: wat is hij goed zeg! (En knap, maar dat terzijde haha). Verder was het vooral hard werken aan CwithC om ervoor te zorgen dat we 2018 goed zouden beginnen. En dat is gelukkig gelukt! Met Kerst heb ik behoorlijk de kerstman (uh, vrouw) uitgehangen. Ik heb best wel veel cadeautjes gekocht voor de mensen waarom ik geef, maar zelf ben ik ook echt super verwend! Het hoogtepunt is het cadeau van mijn vriend: ik ga gewoon volgende maand naar Disney Land Paris OMG! Ik kan het nog steeds niet geloven, ik ben echt als een kind zo blij. Na de twee super gezellige feestdagen moest ik weer werken, heb ik nog een soort late derde kerstdag gevierd met twee van mijn beste vriendinnetjes en voor ik het wist was het 31 december. Ik zou oud en nieuw bij mijn broer en schoonzus vieren maar dat ging op het laatste moment helaas niet door, dus was het misschien niet een oud en nieuw waar ik over een paar jaar nog aan terug denk, maar wel een hele relaxte samen met mijn lieve mama.

En toen zaten we opeens in 2018. Voor mij was 2017 eigenlijk een heel goed jaar. Ik heb zoveel leuke dingen mogen doen en meegemaakt. Toch heb ik mij vaak niet lekker in mijn vel gevoeld. Hoe dat komt kan ik niet echt plaatsen. Misschien heb ik gewoon mijn draai nog niet echt kunnen vinden in alle veranderingen of misschien denk ik zonder dat ik dat wil veel te veel na over de dingen die ik allemaal nog moet doen. Ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat ik in 2018 van dat gevoel moet afkomen.

Ik ben vooral weer heel benieuwd wat 2018 mij allemaal gaat brengen. Eind januari zal ik in ieder geval naar Disney Land Paris gaan en begin februari staat de vierde surprise reis van Cynthia en mij op de planning. Dit keer in een hostel, dus dat is wel weer even spannend! En het laatste wat al gepland staat is het concert van Ed Sheeran. Verder is het allemaal nog één grote verrassing. De grootste uitdaging wordt denk ik in juli/augustus een maand zonder mijn vriend te zijn als hij een maand weggaat. Maar daar gaan we nu nog even niet aan denken! Ik hoop dit jaar mijn rijbewijs te halen en ik hoop ook weer mooie reizen te maken. Maar ik hoop vooral heel veel tijd door te brengen met de mensen waar ik van hou en dat iedereen gezond blijft. Want dat maakt mij het allergelukkigst.

Happy new year everyone!

Liefs, Celine

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

2 thoughts on “Dag 2017, hallo 2018!

  1. Dikke vette blauwe duim omhoog Ookal kan dat niet maar je snapt wat ik bedoel ! Wat ben ik trots op jou ! Dikke kus lieverd op naar een Nog leuker jaar met al je lieve vriendinnetjes en vrienden ! Love you to much ‘ liefs ; sheena x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *