Celine, Persoonlijk

De hoogtepunten van mijn 2016

Nog maar 1,5 week en dan zit het jaar er alweer op. Wat gaat de tijd ongelofelijk snel. Als ik terugdenk aan dit jaar, heb ik eigenlijk niet veel te klagen. 2016 zat voor mij vol met leuke dingen. Natuurlijk waren er ook wel mindere periodes en gebeurden er dingen die minder leuk waren, maar dit overheerste niet ten opzichte van alle leuke dingen. Daarom dit artikel met mijn hoogtepunten van 2016.

 

Geslaagd diploma tekenen

 

Geslaagd voor mijn MBO opleiding

Cynthia en ik zijn dit jaar allebei geslaagd voor onze opleiding onderwijsassistent. De opleiding zelf was om eerlijk te zijn niet zo spannend, maar de stages daarentegen wel. Ik heb daar echt veel geleerd. En natuurlijk voelt het goed om dan uiteindelijk dat papiertje te kunnen ondertekenen.

 

Nieuwe baan

Omdat ik niet werd aangenomen voor de Pabo omdat ik de geschiedenistoets niet haalde (wat dus een van de mindere dingen dit jaar was), ben ik meteen op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Ik kon niet veel extra  werken bij de Albert Heijn waar ik werkte (en nog steeds werk, nog 2 weken!) en ik vond het ook wel tijd voor een nieuwe uitdaging. Al snel werd ik aangenomen in een broodjeszaak. Ik werk er nu bijna 3 maanden en ik heb het zo erg naar mijn zin. De super leuke collega’s spelen hier ook zeker een grote rol in. Als ik wel was aangenomen voor de Pabo had ik dit waarschijnlijk niet gedaan, dus uiteindelijk ben ik eigenlijk alleen maar blij.

 

Porto Portugal

 

De surprise reis naar twee bestemmingen

In juni ben ik met Cynthia voor de tweede keer op surprise reis geweest. We waren al eerder geweest, toen belandden we in Polen. Dit keer gingen we naar twee bestemmingen. Dat was ook echt een hele toffe ervaring. Hier kun je mijn plog zien van bestemming 1. En in dit artikel laat Cynthia jullie bestemming 2 zien. En kijk vooral ook even ons filmpje! Het was een super leuke vakantie. Als ik er zo aan terug denk kan ik eigenlijk niet wachten om weer op surprise reis te gaan!

 

FC Barcelona Camp Nou

 

Het bezoeken van Camp Now in Barcelona 

In augustus ging ik samen met een vriendin naar Barcelona. Dit is al een hoogtepunt op zich, want het was echt super gezellig en Barcelona is een onwijs leuke stad. Maar ik heb ook het stadion van FC Barcelona (Camp Now) bezocht. En dat was voor mij wel het hoogtepunt van de trip. Als groot voetballiefhebber vond ik dit zo tof. Ooit hoop ik er nog een keer terug te gaan om bijvoorbeeld een wedstrijd bij te wonen.

 

Feyenoord wint van Manchester United

Voor iedereen die niet van voetbal houdt (of niet voor Feyenoord is) zal dit niet zo boeiend zijn. Feyenoord kwam in de Europa League in een poule terecht met Manchester United, Fenerbahçe en FC Zorya Luhansk. Het was vooraf gezien daarom al knap als we derde zouden worden. En dan lig je er dus uit. Alleen de eerste 2 gingen namelijk door. De allereerste wedstrijd was in de Kuip tegen het grote Manchester United. En ik was erbij! Dat het lastig, bijna onmogelijk, zou gaan worden stond eigenlijk wel vast. Maar voor alle supporters was het alleen al een unieke ervaring om voetballers als Zlatan Ibrahimoviç en Paul Pogba in het echt te zien spelen. Maar Manchester United had deze avond eigenlijk niks te vertellen in onze Kuip en het bijna ondenkbare gebeurde. We wonnen met 1-0! De sfeer was de hele avond al geweldig (zoals altijd) maar na dit doelpunt trilde de Kuip bijna de grond uit.  Helaas hebben we ons daarna te kort gedaan door punten te verspelen tegen Zorya, maar goed, dit was een prachtige avond die ik niet zal vergeten.

 

Adèle antwerpen

 

Concert van Adèle in Antwerpen

Cynthia en ik waren dolgelukkig toen haar vriend kaartjes wist te bemachtigen voor Adèle in Antwerpen. We hadden er ook meteen een uitje van gemaakt. We gingen al vroeg naar Antwerpen toe, hebben daar voor de eerste keer via Air Bnb overnacht en zijn de volgende dag ook nog gebleven. Het concert was echt geweldig. Wat was ze goed zeg! Het was één van de beste concerten waar ik ooit ben geweest.

 

Abseilen van de Euromast

We hebben het er al vaker over gehad, maar ook dit hoort zeker in het lijstje met hoogtepunten thuis. Echt geweldig om een keer gedaan te hebben. Al was het wel even spannend!

 

 

Dit waren mijn hoogtepunten van dit jaar. Ik ben benieuwd wat 2017 mij zal gaan brengen.

 

Wat is jouw hoogtepunt van het jaar?

Liefs, Celine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *