Celine

Dingen die ik graag nog met mijn moeder zou willen doen

Vandaag is het Moederdag en dat betekent dat alle mama’s eens extra in het zonnetje gezet worden. Van de week deelde ik al een aantal leuke Moederdag cadeautips. Mijn moeder moet helaas nog even op haar cadeau wachten, het is allemaal nog een verrassing. Maar mam, het is het wachten waard hoor!

Ik vond het wel leuk om deze Moederdag een extra artikel te plaatsen over mijn moeder en ik. Mijn moeder en ik hebben een hele goede band. Dat hebben we altijd al gehad en ik hoop met heel mijn hart dat dat altijd zo zal blijven. We hebben al heel veel leuke dingen gedaan, maar er zijn ook nog een heleboel dingen die ik met haar zou willen doen. Helaas hebben we het allebei erg druk en komt het er steeds niet van. Maar vandaag deel ik een lijstje met de dingen die ik graag nog met mijn moeder zou willen doen.

 

Mama

 

Een dagje naar de spa

Het lijkt mij super gezellig om samen met mijn moeder lekker een dagje naar de spa te gaan. Echt zo’n moeder-dochter relax dagje en dan na afloop ergens een hapje eten ofzo! Lekker de hele dag kletsen, het lijkt me heerlijk. Ik ben ook nog nooit naar een spa geweest dus ik kan dan ook meteen weer iets van mijn bucket list afstrepen. Ik zou dan wel op een bikini dag gaan, want met zijn allen naakt lijkt me dan weer niks haha.

 

Een citytrip maken

Dit staat denk ik wel het hoogste op mijn lijstje. Ik ben nog nooit alleen weg geweest met mijn moeder, maar dat lijkt mij juist zo super fijn. En omdat ik dol op reizen ben wil ik dat natuurlijk ook een keer samen met mijn moeder gedaan hebben. Ik zou het allerliefst naar Londen willen met haar. We zijn daar allebei nog niet geweest en volgens mij is het echt de ultieme stad om er een onvergetelijke trip van te maken.  Lekker de stad ontdekken, winkelen, ergens wat drinken en ’s avonds een hapje eten. Ik krijg er al kriebels van als ik er aan denk.

 

Een gezellig shopdagje

Het is echt al zolang geleden dat ik überhaupt een dagje ben gaan shoppen, dat ik mij niet eens meer kan herinneren wanneer de laatste keer met mijn moeder was. Het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Het leukste lijkt mij om er dan meteen een weekendje weg van te maken. Dan kunnen we naar een stad waar we beiden lang niet of nog nooit zijn geweest en is het meteen de eerste keer dat we echt samen een weekendje weg zijn.

 

Naar de Vrienden van Amstel Live

Er is één ding waar mijn moeder en ik allebei heel, maar dan ook echt héél graag naartoe willen: de Vrienden van Amstel Live. We proberen al een aantal jaar kaartjes te bemachtigen, maar we grijpen er steeds naast. Mijn moeder is dol op Nederlandstalige muziek. Ik wat minder, maar toch kan ik er soms wel van genieten. En zo’n avond vol met verschillende artiesten lijkt me echt heel tof. De gezellige sfeer die er tijdens zo’n concert hangt vind ik altijd geweldig. Een avondje lekker gek doen zonder dat mensen  je raar aankijken haha, heerlijk!

 

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die ik nog graag met mijn moeder zou willen doen, maar voor nu was dit het eventjes. Zijn er dingen die jij gedaan hebt met je moeder die je nooit zal vergeten? Of iets wat je ook nog heel graag met je moeder zou willen doen? Laat het vooral weten in de reacties! 


Liefs, Celine
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *