Celine, Persoonlijk

Dingen die ik verzamel

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik te veel dingen leuk vind. En als ik iets leuk vind, raak ik er ook een soort van geobsedeerd van. Geobsedeerd in de zin van: ik moet er zoveel mogelijk dingen van hebben. Als je in mijn kamer kijkt en in alle kasten, laatjes en doosjes kijkt, zou je bijna denken dat ik geld te veel heb. Maar was dat maar zo’n feest! Dat ik teveel geld uitgeef, dat is wel zeker. Maar waaraan geef ik dan mijn geld uit? Vandaag deel ik mijn verzamelingen met jullie.

 

Film collectie

 

Films en series

Jullie weten denk ik inmiddels wel dat ik echt een filmverslaafde ben. Maar dat uit zich niet alleen doordat ik een hele tijd een Pathé Unlimited pas had en een Netflix abonnement heb. Maar ook doordat ik een hele grote verzameling aan films en series heb. Wat jullie niet zien op deze foto is dat achter de bovenste rij nog een hele rij staat en het achter de middelste rij ook al een groot gedeelte vol staat. Ik denk dat ik zo’n 200 films bezit, 4 complete series en 2 half complete series. En dan heb ik ook nog eens een hele bucket list aan films en series heb die ik aan mijn al veel te grote collectie wil toevoegen.

 

Notitieboekjes

 

Notitieboekjes

Cynthia liet al eerder haar notitieboekjes verzameling aan jullie zien. Ook ik ben dol op notitieboekjes en kan mezelf niet bedwingen als ik weer een leuk notitieboekje zie. Het erge is dat ze bijna allemaal nog leeg zijn. Ik heb wel heel veel ideeën en weet bijna voor elk notitieboekje waar ik hem voor ga gebruiken, maar het komt er elke keer niet van. Daar moet ik maar eens tijd voor gaan maken denk ik!

 

Washi tape

 

Washi tape

 

Washi tape. Je kunt er zoveel meedoen! Met de nadruk op kunt. Ja, daar heb je het al. Ik doe er eigenlijk veel te weinig mee en toch, als ik zo naar mijn collectie kijk, vind ik dat ik er nog lang niet genoeg heb. Begint het al duidelijk te worden wat voor koopverslaving ik heb? Haha.  Het is gewoon allemaal zo leuk!

 

Kleurenboeken

 

Kleurboeken

Ik had een periode dat ik echt veel kleurde. Ik kocht het ene boek na het andere terwijl ik in elk boek maar een paar platen had ingekleurd. Op een gegeven moment heb ik ook tegen mezelf gezegd dat ik geen nieuwe meer mag kopen  tot de boeken die ik heb wat voller zijn. Gelukkig heb ik mij daar wel aan weten te hkuden. De boeken liggen nu al een aantal weken in de kast stof te happen. Wat echt zonde is. En dit is nog niet eens alles. Er liggen er nog een stuk of 5 bij mijn vader. Ik hoop dat ik er straks weer wat meer tijd voor heb, want het is zo leuk! En dan heb ik weer een excuus om nieuwe te kopen.

 

Blond Amsterdam City

 

Blond Amsterdam

And last but not least. Blond Amsterdam! O, wat ben ik zo blij als een kind als ik weer een nieuw item heb gescoord. Het ziet er niet alleen allemaal heel leuk uit, je kunt het ook nog gebruiken! Op de foto hierboven zien jullie bijvoorbeeld de items die ik heb van de City lijn. En zo ben ik in het bezit van nog veel meer items. (Maar ook nooit genoeg natuurlijk.) Ik ga daar ooit nog een aparte blog over maken.

 

 

Als ik zo naar dit lijstje kijk is het denk ik best wel bizar hoeveel ik verzamel. Ik kon eigenlijk ook nog we even doorgaan met dingen die ik verzamel. Ik ben eigenlijk helemaal geen materialistisch iemand, maar toch wordt ik helemaal blij wanneer ik weer iets kan toevoegen aan één van mijn verzamelingen. Vooral Blond Amsterdam ben ik nu weer volop aan het sparen. Helaas is dat best wel prijzig en gaat het niet zo hard. Maar uiteindelijk ben ik ook gewoon heel blij met wat ik al wel heb!

 

 

Wat verzamel jij?

Liefs, Celine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *