Celine, Persoonlijk

7 dingen die ik wil kunnen

Wie was ook alweer degene die vorige week een artikel schreef over dat ze alles altijd maar uitstelt, ook het bloggen? O ja, Cynthia! En ja hoor, het was weer zo ver haha. Deze week doen we het daarom even anders en ruilen we de dagen even om. Maar Cyn, don’t worry! Het is je vergeven ;). Het gaat mij vast en zeker ook een keer overkomen, want ook ik ben heel goed in uitstellen.

Uitstellen was er voor mij nu niet bij, want ik moest even heel last minute bedenken waar ik over ging schrijven. Dat ging sneller dan verwacht, want nog geen uur nadat Cynthia en ik besloten hadden de dagen even om te ruilen, had ik het met een vriendin over dingen kunnen. Ik bedacht me dat er genoeg dingen zijn die ik heel graag zou kunnen.

dingen

 

HTML

Laten we beginnen met iets wat te maken heeft met CwithC. Het lijkt me zó vet om onze lay-out helemaal zelf te kunnen ontwerpen. Ik snap nu vrij weinig van al die codes en als ik er zo naar kijk betwijfel ik of het ooit ga snappen, maar ik wil mij er zeker een keer in gaan verdiepen.


Meerdere talen vloeiend spreken

Ik heb altijd een zwak voor buitenlandse talen gehad. Ik ben ook echt verliefd op de Engelse taal. Niet dat ik het vloeiend spreek, maar het gaat me redelijk af. Naast Engels spreek ik alleen een heel klein beetje Duits. Hoe tof zou het zijn als je je in elk land verstaanbaar kan maken. Geen last meer van het feit dat je niet begrijpt wat ze tegen je zeggen. En als je wilt weten waar je iets kan vinden, kun je het gewoon even vragen. Ideaal!

 
52 (1)

 

Fotografie

En alles wat daarmee te maken heeft. Dus van een foto maken tot het bewerken van de foto. Sinds december 2014 ben ik in het bezit van deze Pentax K-50. Natuurlijk zijn er al heel wat foto’s mee gemaakt, maar ik doe er eigenlijk nog steeds veel te weinig mee en heb me nog niet echt goed verdiept in alle functies. Geldt trouwens ook voor het bewerken van filmpjes!


Veel verschillende soorten gerechten maken

Naast dat ik kan genieten van een dagje fotograferen, ben ik ook helemaal in mijn element als ik lekker in de keuken sta. Hoewel ik nu allemaal nog maar simpele gerechtjes maak en ik vaak wel positieve reacties krijg, zou ik echt graag willen dat ik gerechten leer maken met ingewikkeldere technieken.

Zingen en/of dansen

Muziek, ik hou er gewoon van! Als ik met 2 van mijn vriendinnen ben zijn we letterlijk altijd aan het zingen. Zelfs als we in de stad lopen zijn we vaak aan het zingen. Punt is, zij zingen allebei fantastisch en gooien er de ene geweldige noot na de andere uit en ik ben er een beetje tussendoor aan het blèren haha. Of ik het ooit wel onder de knie zal krijgen denk ik (helaas) niet, maar zolang we er maar om kunnen lachen, toch? ;) Ik heb wel wat danservaring maar dit is al van een hele tijd geleden. Het lijkt me echt leuk om dit weer op te pakken. Wie weet kan ik er nog wat van.


Gitaar spelen

Gewoon je gedachten op 0 en helemaal op gaan in de muziek. Het lijkt me zo heerlijk om een muziekinstrument te kunnen bespelen! Ik kan niet echt uitleggen waarom, maar gitaar heeft eigenlijk altijd mijn voorkeur gehad. Piano lijkt me trouwens ook heel tof. Maar het liefst natuurlijk gewoon allebei.

 

Nail-art
Ik kan nog niet eens normaal mijn nagels lakken in 1 kleur, laat staan een nail-art maken haha. Deze week lakte ik mijn nagels en gebruikte ik een leuke topcoat. Daaroverheen deed ik nog een extra gel topcoat omdat ik dacht dat het er dan misschien eens langer op zou blijven zitten. Het is nu 2 dagen verder en je wilt niet weten hoe mijn nagels er nu uit zien. Wat doe ik fout!?

 

Wat zou jij willen kunnen?

Liefs, Celine

 

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *