Celine, Persoonlijk

Dingen die je kunt doen als het regent

Al eerder vertelde ik dat ik niet zo’n fan ben van de herfst. Op heel veel blogs lees ik juist het tegenovergestelde. Iedereen lijkt de herfst geweldig te vinden. Voor mij is deze tijd van het jaar juist echt altijd afzien. ‘S Avonds begint het weer vroeger donker te worden en ook als ik ’s ochtends het huis uit ga om naar mijn werk te gaan lijkt het elke ochtend een beetje donkerder te zijn. Eigenlijk word ik al spontaan chagrijnig als ik alleen al naar buiten kijk. Op van die regenachtige dagen lig ik het liefst de hele dag op de bank met een dekentje, een warme kop thee en een leuke film of serie. En als ik naar de weersverwachtingen kijk komen er een hoop regenachtige dagen aan en zal het ook nog wel even zo door blijven gaan. Het is ten slotte ook Nederland hè. Ik heb een aantal dingen bedacht die je kunt doen om deze regenachtige dagen door te komen.

 

Dingen die je kunt doen als het regent

 

 

Filmmarathon

Trommel je vriend(inn)en op  en zoek een paar leuke films uit voor een gezellige filmmarathon. Of maak er een seriemarathon van, thanks to Netflix. Chips of popcorn mag natuurlijk niet ontbreken!

 

Spelletjesavond

Wanneer is de laatste keer hebt gewonnen met Monopoly? Juist. Een regenachtige dag is het ideale moment om weer in de kast te duiken op zoek naar spelletjes. Cluedo is trouwens mijn favoriet.

 

Verander je kamer  

Oké, misschien een beetje extreem. Maar soms heb je toch wel eens een andere indeling in je hoofd die er gewoon steeds niet van komt. Op zo’n dag is er geen excuus meer en heb je er eindelijk de tijd voor. Of misschien moeten er nog ergens fotolijstjes worden opgehangen, een lamp die vervangen moet worden of een kledingkast die opgeruimd moet worden. Handen uit je mouwen, muziek aan en gaan! En dan aan het einde van de dag streep je het eindelijk van je to-do lijstje af.

 

Online shoppen

Need I say more? Als het geen weer is om buiten te gaan shoppen, doen we het toch lekker online. Er zijn genoeg leuke webshops! In dit artikel deelde ik mijn favoriete online winkels met jullie.

 

Make-up dagje

Zelf ben ik niet zo’n make-up freak en red ik het wel met een concealer, mascara en eyeliner. Maar soms is zo’n beauty middagje wel erg leuk (en gezellig als je het met vriendinnen doet)!  Als je er de tijd voor neemt kun je zoveel mooie, leuke, nieuwe  looks creëren. Of ga aan de slag met je nail-art skills en probeer een leuke nail-art uit. Cynthia liet er al een paar aan jullie zien.

 

 

Dit zijn een aantal dingen die je zou kunnen doen op een regenachtige dag. Mocht je hier nog niet vrolijk van worden, kan je natuurlijk altijd een vakantie boeken naar de zon ;). Dat lijkt mij altijd het nog het beste idee!

 

 

Wat doe jij graag op een regenachtige dag?

Liefs, Celine

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *