Celine, Persoonlijk

Dingen die ik nog wil doen voor het 2018 is

Elk jaar roepen we allemaal weer hoe snel het jaar voorbij is gegaan. Dat is misschien een cliché, maar zo voelt het toch ieder jaar weer. Ook nu sta ik er weer van te kijken. En als het jaar voorbij is, krijg je vaak de vraag: “Wat zijn jouw goede voornemens?” Ik doe nooit zo aan goede voornemens, want ik vind dat als je iets wilt veranderen, dat net zo goed nu kan doen. Waarom zou je dat uitstellen naar een bepaalde datum? Voor mij werkt dat gewoon niet. Wel hou ik ervan om doelen voor mijzelf te stellen. Niet per se voor het nieuwe jaar, maar gewoon altijd. Ik had bijvoorbeeld wel doelen voor 2017 gemaakt, die je kunt lezen in dit artikel. Maar als ik daar nu naar kijk wil ik mezelf eigenlijk heel graag gaan verstoppen, want ik heb er letterlijk geen 1 gehaald. Shame on me!

Doelen voor volgend jaar heb ik nog niet bedacht, maar ik heb nog wel wat doelen die ik voor het einde van het jaar nog wil halen. Die vertel ik jullie vandaag in dit artikel!

 

Kreta 2017

 

 

 

Theorie halen

Een doel voor 2017 was om mijn rijbewijs te halen, dat is niet gelukt. Maar! Ik heb gisteren wel mijn tweede rijles gehad en over twee weken staat mijn theorie examen gepland. Ik hoop dat dat me dan nog wel gaat lukken voor het einde van het jaar. Dan kan ik nog een klein beetje tevreden zijn wat betreft dat doel.

 

Mijn zorgverzekering aanpassen of overstappen

Ik betaal voor mijn gevoel echt belachelijk veel voor mijn zorgverzekering. Ik heb dan wel een aanvullende verzekering, maar dan alsnog denk ik dat ik zonder die aanvullende verzekering nog steeds meer betaal dan het gemiddelde. Daar wil ik even goed naar gaan kijken. Daarnaast denk ik dat mijn aanvullende verzekering niet helemaal aansluit aan mijn wensen en wil ik even kijken of dat niet anders kan. Of een goedkoper pakket of overstappen naar een andere zorgverzekering.

 

Minimaal 3 video’s af hebben voor het nieuwe jaar

De laatste weken zijn we niet zo goed bezig op CwithC. We plaatsen nu steeds wekelijks 1 artikel en dat doen we om de beurt. Zo hebben wij even tijd voor andere dingen en komt er toch nog steeds wat online. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Vanaf januari is het de bedoeling dat we weer gaan knallen. En dan wil ook ik weer video’s gaan plaatsen. Om goed het nieuwe jaar in te gaan wil ik er minimaal vast drie hebben liggen, zodat ik straks niet weer in de knop kom en het gewoon goed kan bijhouden.

 

Mijn camera laten maken

Uit het niks werkt mijn camera niet goed meer. Wanneer ik foto’s maak zijn ze donker en welke instelling ik ook aanpas, het wordt maar niet lichter. Op internet kon ik er vrij weinig over vinden, behalve dat het lichtsensortje kapot kan zijn en die kan in sommige camera’s niet gemaakt worden. Gelukkig heb ik hem vanaf dat ik hem heb al verzekerd. Ik wil het liefst aankomende week nog even naar de winkel gaan zodat er naar gekeken kan worden. Dan kan ik volgend jaar weer goed aan de slag met foto’s maken! Ook dat stond op het doelenlijstje voor 2017, maar doordat hij dus niet werkt heb ik helaas niet zoveel kunnen fotograferen.

 

De Clean 9 doen

Het was eigenlijk de bedoeling dat ik vorige week begon met de Clean 9. Dit ga ik samen met een vriendin doen, maar uiteindelijk kwam het voor ons beter uit als we het even uitstelden. Maar meestal is het zo dat er van uitstel afstel komt. Maar dat wil ik niet laten gebeuren! Gelukkig hebben we wel gelijk een nieuwe startdatum gepland. De bedoeling is dat we aankomende woensdag gaan beginnen. Ik ben ontzettend benieuwd wat het met mijn lichaam gaat doen, Ik ga het proberen te vloggen en anders komt er sowieso een artikel over online. Wel pas in het nieuwe jaar.

 

 

Dit waren de dingen die ik voor het einde van het jaar nog wil doen. Ik denk dat het opzich best wel moet lukken, want het zijn niet hele uitdagende doelen. Maar gewoon dingetjes die nog even gedaan moeten worden. Op mijn theorie halen na dan, dat is een kwestie van goed mijn best doen met leren en de toets goed maken. Maar ik ga mijn best doen!

 

 

Zijn er nog dingen die jij wilt doen voor het einde van het jaar?

Liefs, Celine

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *