Celine, Persoonlijk

Dingen op mijn wishlist waar mijn portemonnee niet blij van wordt

Ik denk dat iedereen wel een wishlist heeft en dat er geen moment komt dat die wishlist helemaal leeg zal zijn. Want hoe graag iedereen, inclusief ik zelf, zou willen roepen dat we helemaal niet zo materialistisch zijn, toch denk ik dat ik niet de enige ben die toch stiekem wel houdt van (mooie) spullen. Natuurlijk gaat het geluk en de gezondheid van de mensen waarvan ik hou boven alles. Dat zijn dingen die onbetaalbaar zijn. Maar als we het hebben over de de dingen die je kan kopen, geef ik eerlijk toe dat  het toch goed voelt als ik na een tijdje sparen iets van mijn wishlist kan kopen. Dan gaat hem om dingen als een nieuw paar schoenen, een nieuwe tas, iets van Blond Amsterdam of een bezoekje aan die ene musical. Dit zijn relatief ‘prima betaalbare’ dingen, als je er wat geld voor opzij legt. Helaas staan er ook een aantal dingen op mijn wishlist waar mijn portemonnee (of nouja, bankrekening) alles behalve blij van wordt. En die dingen ga ik vandaag met jullie delen!

canon eos rebel sl2

Een nieuwe camera

Als jullie CwithC al een tijdje volgen hebben jullie misschien al gelezen dat mijn camera besloten heeft ermee op te houden. Inmiddels weet ik wat het probleem is en moet ik even naar de winkel terug om te vragen of het binnen mijn garantie valt. Ik heb er niet echt hele goede hoop in, maar hoe dan ook is mijn oog gevallen op een nieuwe camera die ik stiekem eigenlijk niet meer uit mijn hoofd krijg. Het is de Canon EOS Rebel SL2. De kwaliteit van de camera is niet alleen top, ook zou ik er mee kunnen vloggen want het heeft een uitklapbaar schermpje! Hij is op dit moment volgens mij alleen nog maar in Amerika te koop, dus voor hij in Nederland komt kan ik nog eventjes sparen. Tot die tijd hoop ik dat mijn camera gemaakt kan worden en dat ik daar nog eventjes van kan genieten.

 

Drone DJI Mavic pro

 

 

Een drone

Dat ik hou van foto’s maken en filmpjes maken is geen geheim, maar toch steek ik er veel te weinig tijd in. Nu werkt het ook niet mee dat mijn camera stuk is, maar eerlijk is eerlijk: ik had allang naar de winkel kunnen gaan. Toch ben ik de laatste tijd heel erg aan het kijken naar hoe de Youtubers waar ik tegenop kijk het allemaal doen. Hoe ik het nu dus nog niet kan uitwerken, denk ik wel dat ik hierdoor wel wat dingen aan het leren ben. En ondertussen ben ik een beetje ideeën aan het verzinnen. Een goede camera staat dus op de eerste plaats, maar mocht er ooit een moment komen dat ik geld te veel heb (wat waarschijnlijk nooit zal gebeuren) en ik mij echt goed heb verdiept en ontwikkeld in het maken van filmpjes, zou ik het echt super gaaf vinden om een drone aan te schaffen. Deze DJI Mavic Pro is wel meteen wat duurder dan de ‘standaar drone’, als ik het doe kan ik het beter maar gelijk goed doen!

 

Louis Vuitton oorbellen

 

Louis Vuitton oorbellen

Toen ik deze ooit in de vlog van Monica Geuze voorbij zag komen, vielen ze mij meteen op. Toen ik vervolgens de prijs zag, moest ik wel even slikken en had ik eigenlijk al zoiets van ‘laat maar’. Ik was namelijk niet van plan om ooit zoveel geld uit te geven aan oorbellen. Toch krijg ik deze schatjes niet uit mijn hoofd. Dus wie weet ben ik ooit in een gekke bui en besluit ik ze toch te kopen!

 

boxspring swiss sense

 

Boxspring

Een goed bed is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust. Nu is het bed wat ik heb wel prima, maar dit bed heb ik al zo’n 10 jaar en is eigenlijk maar een simpel bedje. Als ik op mijzelf ga wonen zou ik kiezen voor een boxspring. Het liefst schaf ik die al aan voor ik het huis uitga, omdat ik dan in ieder geval al een van de vele grote uitgaves heb gedaan. Het bed wat nu mijn aandacht heeft is van Swiss Sense. Het zal wel een rip uit mijn lijf zijn, maar het voordeel is dat je ontzettend lang garantie hebt en er heel lang plezier van kan hebben.

 

peugeot 208

 

Mijn eerste auto

Alsof het lijstje hierboven al niet duur genoeg is, komt er nog een grote uitgaven bij. Ik ben al een tijdje bezig voor mijn rijbewijs en het afrijden komt nu steeds dichterbij. Als ik eenmaal mijn rijbewijs heb ben ik ook zeker van plan een autootje aan te schaffen. Ik heb niet heel veel met auto’s, maar bijvoorbeeld de Peugeot 208 en de Opel Corsa zijn wel auto’s die ik mooi vind. Mijn eerste autootje zal waarschijnlijk gewoon een beetje betaalbaar tweedehandsje worden, maar vaak kosten die ook nog genoeg.

 

 

 

Als ik naar dit lijstje kijk, moet ik van binnen wel een beetje huilen. Het zijn allemaal aardig dure dingen en dan komt er nog eens bij dat ik ook nog graag wil  reizen, mijn benen wil laten laseren, mijn tanden wil bleken en een tattoo wil. En dan zijn er nog 284718 andere dingen die ik ook wel erg leuk vind. Maar goed, zoals ik al zei zal de wishlist nooit leeg zijn. Het is gewoon een kwestie van keuzes maken in wat je écht graag wilt en wat je wilt hebben om het hebben. En wat vooral heel belangrijk is, is dat we met zijn allen blij zijn met wat we wel hebben, in plaats van kijken naar de dingen die we niet hebben.

 

 

 

Van welk item op jouw wishlist word jouw portemonnee alles behalve blij?

 

Liefs, Celine

 

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *