Bucketlist, Celine, Persoonlijk

Doelen voor 2017

Ik kan niet geloven dat we over 4 dagen alweer in een nieuw jaar zitten. Het jaar is echt voorbij gevlogen. Vorige week deelde ik al mijn hoogtepunten van dit jaar met jullie. Het leek mij wel leuk om nu mijn doelen voor volgend jaar met jullie te delen. Het zijn geen goede voornemens, want daar kan ik mijzelf nooit aan houden. Maar echt doelen die ik hoop te behalen. Dus lees lekker verder als je benieuwd bent!

 

Auto rijden

 

Rijbewijs halen

Al weet ik veel hoelang zeg ik dat ik wil beginnen met mijn rijbewijs. Er komt elke keer iets (lees: vakanties) tussen waar ik dan toch mijn geld liever aan uitgeef. Nu ik veel werk kan ik eindelijk beginnen en ik heb ook tegen mijzelf gezegd dat dat het eerste is wat ik wil gaan doen. Dus begin volgend jaar zal ik mijn eerste rijles hebben!

 

Alleen op reis

Ik heb het al vaker gezegd, maar ik wil zo graag een keer alleen op reis. Het lijkt me zo’n uitdaging. Je bent echt helemaal op jezelf aangewezen en ik denk dat je daardoor heel veel van jezelf leert en jezelf ook echt tegenkomt. Waarheen ik wil gaan weet ik nog niet precies. Daar wil ik binnenkort wel even voor gaan zitten. Ik hoop dat ik deze ‘droom’ in 2017 in ieder geval kan gaan waarmaken!

 

Definitief beslissen of ik nog ga studeren

Dat ik niet werd aangenomen op de Pabo vond ik in het begin heel jammer. Maar daarvoor twijfelde ik sowieso al of ik het wel moest doen. Misschien kwam het daarom wel goed uit. Een tussenjaar wilde ik alleen in eerste instantie niet, omdat ik mijzelf redelijk goed ken en wist dat ik het daarna heel moeilijk zou gaan vinden als ik weer full time terug naar school zou moeten. Maar aan de andere kant weet ik ook dat ik als ik iets heel leuk zou vinden, het mij wel zou gaan lukken. Op dit moment heb ik alleen nog geen idee wat ik wil. Dat het niet meer de Pabo gaat worden is zo goed als zeker. Nog steeds lijkt het mij heel leuk, maar er zijn ook een aantal dingen die mij niet leuk lijken aan het zijn van juf. Ik hoop dat ik dit jaar kan uitzoeken wat mij wel echt leuk lijkt of dat ik erachter kom dat ik toch ga voor het werken.

 

Camera fotograferen

 

Meer fotograferen

Ik vind foto’s maken echt geweldig, maar ik maak er veel te weinig tijd voor vrij om mij er in te verdiepen. Ik heb niet voor niks een dure camera gekocht. Het komende jaar wil ik mij dan ook zeker meer gaan verdiepen in mijn camera. Maar niet alleen in mijn camera. Ik hoop ook dat ik meer kan leren over de verschillende manieren van fotografie. En dat ik uiteindelijk mooie foto’s kan maken.

 

Meer video’s maken voor op C with C

Het maken van video’s gaat mij nog niet zo goed af. Misschien ook omdat ik het best spannend vind dat ik het steeds blijf uitstellen. Er staan nu al wel wat video’s op de planning. Ik hoop die lijn daarna te kunnen blijven doortrekken, zodat jullie maandelijks kunnen genieten van een of meerdere video’s!

 

 

Dit zijn voor mij de belangrijkste doelen voor volgend jaar. Ik heb nog wel meerdere dingen op een lijstje staan die ik volgend jaar zou willen doen. Ik wil bijvoorbeeld gaan sporten en ik zou ook heel graag een muziekinstrument willen leren bespelen. Maar de bovengenoemde dingen zijn wel het grootst en het belangrijkst.

 

Wat zijn jouw doelen voor 2017?

Liefs, Celine

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *