Celine, Persoonlijk

Tijd voor een persoonlijke update, want waarom was het even stil?

Een groot voordeel van samen bloggen is dat er niet helemaal niks online komt wanneer één van ons even geen artikelen plaatst. Dat zorgt er voor dat het misschien iets minder opvalt. Maar de fanatieke volgers zullen wel gemerkt hebben dat het de afgelopen woensdagen erg stil was. Ik wil proberen vanaf nu weer te gaan bloggen, maar of het gaat lukken durf ik nog niet te zeggen. Maar ik vind wel dat ik jullie een beetje een uitleg verschuldigd ben. In dit artikel vertel ik jullie daarom wat er op dit moment in mijn leven speelt.

 

 

persoonlijke update

 

 

Een gebroken hart

Ik ben niet iemand die heel mijn privéleven open en bloot op tafel gooit, maar ik wil wel zo open en eerlijk mogelijk zijn met jullie. Mijn relatie is helaas over. Dit was mijn eerste échte relatie en de situatie is extra pijnlijk omdat we niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan of niet meer van elkaar houden. Sterker nog, we houden ontzettend veel van elkaar. Soms is houden van alleen niet genoeg; Er kunnen soms bepaalde dingen zijn die de relatie ontzettend lastig maken en soms is het dan beter om uit elkaar te gaan. Dat is echt ontzettend moeilijk, en het doet pijn kan ik je vertellen. Verder ga ik er niet teveel op in omdat het toch iets van mijn privéleven is. Maar dit is dus wel de reden dat er even niks online komt. Ook al kan de blog juist een vorm van afleiding zijn, komt er echt niks uit mijn handen. Het schrijven van alleen dit artikel duurt al eeuwen. Zeker nu ik het uit heb gesproken is het weer een soort klap in mijn gezicht, heel gek eigenlijk.

Ik wil mezelf dan ook even de tijd geven om dit te verwerken en mezelf niet  ‘dwingen’ om dingen te doen waar ik op dit moment eigenlijk even helemaal geen zin in heb. De afgelopen weken ben ik alles behalve productief geweest en ergens voel ik me daar rot over. Er zaten echt dagen tussen dat ik letterlijk niks heb gedaan, niet eens een serie gekeken. Maar ook weet ik dat dat is wat ik nu even nodig heb en dat ik dat gewoon moet accepteren. Ik kan jullie dus niet beloven dat er vanaf nu weer elke week een artikel online gaat komen, maar ik ga wel mijn best doen! Gelukkig kunnen jullie wel elke zaterdag gewoon nog genieten van een artikel van Cynthia, die nu overigens met haar reet in Amerika zit. Jaloers!!! Maar het is je meer dan gegund hoor Cyn!

 

Promotie en vakantie geboekt

De afgelopen week was wel een rollercoaster van emoties. Hoewel ik mij dus zwaar klote voelde, kreeg ik dus wel opeens een promotie op mijn werk en ben ik over twee weken de leidinggevende. Dat dat vertrouwen er in mij is, is natuurlijk een onwijs mooi compliment. En op diezelfde dag dat ik dat te horen kreeg boekte ik mijn vakantie! Samen met een vriendin ga ik in oktober een ruime week naar Curaçao! Als kind staat dit al hoog op mijn travel bucket list en dat ik die kinderdroom nu eindelijk ga waarmaken voelt onwijs goed. Dit zijn dingen die mij wel weer een enorme boost geven en daar probeer ik mij aan vast te houden.

 

Voor nu is dit denk ik wel in grote lijnen wat er op dit moment in mijn leven speelt. Ik hoop snel weer helemaal back on track te zijn, maar zoals jullie waarschijnlijk wel zullen begrijpen heeft dat gewoon tijd nodig. Hopelijk tot snel!

 

 

 

Liefs, Celine

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *