Celine, Persoonlijk

Favoriete online winkels

Je kan denk ik wel zeggen dat ik meer online shop dan in een ‘echte’ winkel. De voornaamste reden is dat ik niet zoveel tijd heb om lekker een middagje te gaan shoppen en ik denk vaak dingen nodig te hebben op de drukste momenten. Ook vind ik kleding passen in een winkel echt een ramp en lijk ik nooit goed te slagen tijdens het ‘echte’ shoppen. Ik ben dan ook heel blij met al die online winkels die er zijn! Vandaag deel ik mijn favoriete online winkels met jullie.

Online shopping

 

H&M

H&M online winkel

Om te beginnen met de meest voor de hand liggende: de webshop van H&M. In de winkel kan ik echt nooit slagen. Ik vind het zo on overzichtelijk en kan gewoon echt niet vinden wat ik wil. Terwijl ik in de webshop juist regelmatig de dingen eruit kan pikken waar ik naar op zoek ben. Ik denk dat ik hier ook het meeste bestel.

 

Wehkamp

Wehkamp online winkel

Eigenlijk behoort deze webwinkel pas sinds een week tot mijn favoriete lijstje. Ik bestelde hier echt nooit, tot ik op zoek was naar een winterjas. En wat blijkt, ze hebben hier echt honderden merken en ik had mijn winterjas zo gevonden!

 

Loavies

Loavies online winkel

Loavies heeft altijd zoveel leuke dingen dat ik eigenlijk nooit alles mag bestellen wat ik in mijn winkelmandje heb gepropt. Ik zit altijd nog lang te overwegen welk item ik ga bestellen en welke niet. Daarnaast heeft Loavies ook zoveel voordelen. Als je het voor 22.00 besteld heb je het ook echt de volgende dag in huis, je kan je Fashioncheque er inleveren en ik vind het altijd wel fijn als ik pas achteraf hoef te betalen, en ook dat is mogelijk!

 

Bol.com

Bol.com online winkel

Tja, wat moet ik hier nog over zeggen. Als ik op zoek ben naar een boek, een film of bij wijze van spreken naar  een lounge set of een stofzuiger. Bol.com winkel heeft het allemaal ;).

 

Boohoo

Boohoo online winkel

Al vaker hoorde ik over Boohoo, maar ik nam nooit de moeite om te kijken. Een paar weken terug besloot ik er eens een kijkje te nemen en wat hebben ze leuke dingen zeg! En dat voor leuke prijsjes. Ik denk dat ik hier aardig wat geld ga uitgeven.

 

Guts & Gutso

Guts & Gutso online winkel

Ik ben nog niet zo heel lang bekend met deze webshop, maar wat een leuke shop! Blijkbaar is er ook een winkel in Arnhem. Ze hebben er echt van alles. Kleding, tassen, woonaccessoires. Enige nadeel is misschien de prijs. Niet dat het hele hoge prijzen zijn, maar het ligt wel iets boven wat ik normaal uitgeef aan kleding.

 

 

Wat is jouw favoriete online winkel?

Liefs, Celine

 

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *