Celine

Ik ga een maand bloggen!

Het is vandaag 1 november en van vanaf vandaag ga ik een blogmaand houden. Jullie kunnen dus vanaf nu elke dag een artikel verwachten.

Maand bloggen

Ik twijfelde of ik wel met een intro moest beginnen aangezien ik jullie dan bijna letterlijk hetzelfde ga vertellen als dat Cynthia deed aan het begin van haar blogmaand. In augustus heeft Cynthia namelijk al een maand geblogd. Maar geen intro vond ik ook weer een beetje gek en er zullen toch wel een aantal dingen anders zijn.

Net als bij Cynthia is een blogmaand houden voor mij ook een doel voor mijn Day Zero Project. Het lijkt me heel leuk om een keer mee te maken hoe het is om een full time blogger te zijn. Natuurlijk is het maar voor een maandje, maar het zal zo anders zijn omdat ik normaal maar een keer per week blog (wat echt niks is).

Omdat Cynthia augustus had uitgekozen en het ons niet handig leek om het meteen achter elkaar te doen, leek mij november wel een geschikte maand. Een beetje tussen alles in: de herfstvakantie is net voorbij, de kerstvakantie komt eraan. En nu komt het voor Cynthia ook nog eens heel goed uit, omdat zij het heel erg druk heeft met school. Zoals Cynthia al vertelde in haar blog van afgelopen zaterdag zullen er daarom helaas geen artikelen van haar online komen deze maand.

Ik ben heel benieuwd hoeveel stress deze maand mij gaat opleveren. Ik ben altijd zo lekker van het laatste moment en zit vaak op dinsdagavond mijn blog voor woensdag te schrijven. Dat zou betekenen dat ik de komende maand elke avond achter mijn laptop zit te stressen om op tijd klaar te zijn. Maar omdat ik sinds een paar weken een nieuwe baan heb en ook nog bij mijn ‘oude’ werk werk, ben ik vaak helemaal gesloopt en dat ga ik echt niet volhouden. Mijn doel was daarom om wat vooruit te werken. Tot mijn verbazing is dat wel een beetje gelukt, maar ik zal het echt moeten gaan bijhouden.

 

Wat kunnen jullie verwachten ?

Alle artikelen zullen net als altijd om 6.00 uur online komen. Een dag zal het artikel pas in de middag verschijnen, maar daar kan ik nog niks over zeggen. Ik ga jullie ook nog niks vertellen over de onderwerpen, want dat zou niet leuk zijn. Wat ik wel kan verklappen is dat ik vanaf volgende week nog aan een ander doel zal gaan werken voor mijn DZP. Ik ga namelijk 2 weken zonder suiker leven. Althans, proberen haha. Als dat allemaal goed gaat zal ik jullie hiervan op de hoogte houden door middel van een food diary.

 

Ik hoop dat jullie er zin in hebben. Ik in ieder geval wel! Je kunt ons volgen op bloglovin of liken op Facebook zodat je geen artikel meer hoeft te missen.

Liefs, Celine

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *