Celine, Reviews

#Getest : Vollere lippen door een lip balm. Werkt het?

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik alles behalve een beauty meisje ben. Ik vind het wel leuk om mij af en toe lekker op te maken, mijn haar leuk te doen of mijn nagels te lakken. Maar het is niet dat ik er elke dag mee bezig ben. Mijn interesses ligt er in die zin niet dat ik er bijvoorbeeld een blog over zou maken. In de afgelopen twee jaar heb ik zelfs nog geen één beauty gerelateerd artikel geplaatst!  Vandaag komt daar verandering in, want ik heb iets uitgetest! Namelijk een lip balm die je lippen voller zouden moeten doen lijken. Deze kocht ik op de huishoudbeurs een hele tijd geleden na het eerst te hebben uitgetest. Op dat moment leek het ook echt te werken. Maar vind ik dat nog steeds nu ik er een paar keer gebruik van heb gemaakt en het resultaat rustiger kon bekijken?

 

lipbalm vollere lippen

 

Hoe werkt het?

Op de huishoudbeurs werd het voorgedaan en simpeler kan eigenlijk niet. Je maakt je lippen schoon en droog, smeert een kleine hoeveelheid van de lip balm op je lippen en laat het een paar minuutjes intrekken. Je voelt dan al snel een prikkeling in je lippen en na een tijdje zou je dan resultaat moeten zien. Op het moment dat ik daar was was ik met een vriendin en zij zag wel degelijk dat mijn lippen voller leken. Ook bij haar zag ik het effect. Ik besloot het maar gewoon te kopen, ook omdat ik benieuwd was of het een momentopname was en dat mijn hoofd mij voor de gek hield, of dat het daadwerkelijk werkte.

 

lip balm vollere lippen  lip balm vollere lippen

 

Nu ik het thuis een aantal keer heb geprobeerd is het resultaat eigenlijk veel minder. Of nouja, eigenlijk is het bijna nauwelijks te zien is. Ik heb eerst een foto gemaakt toen het er net op zat en de tinteling weg was. Dat duurt ongeveer 5 minuutjes. Je ziet dat mijn lippen een beetje rood zijn geworden  en je ziet dat er een beetje een glans op zit. Ook heb ik wat bultjes op mijn lippen en door de lip balm zijn die extra zichtbaar geworden. Niet erg mooi vind ik.

De tweede foto heb ik na ongeveer twee uur gemaakt. Om te laten zien hoe het er zonder glans uit ziet en of het heel veel veranderd is.

Waar het om gaat: het voller laten lijken van mijn lippen, vind ik niet erg geslaagd. Op mijn bovenlip zie je wel een beetje dat (ehm, hoe leg je dat uit?) mijn lip iets meer omhoog gekomen is. Ook mijn onderlip oogt wel iets voller. Maar om nou te zeggen: “Wow wat een verschil!” Nee, dat zeker niet. Ook op de foto’s rechts waar je mijn hele gezicht ziet kan je niet echt heel veel verschil zien. Wat de lipbalm eigenlijk alleen maar doet is je lippen roder laten lijken omdat ze dus een klein beetje opzwellen. Als ik roderen lippen wil kan ik beter gewoon een lippenstift kopen!

Je kunt dus wel stellen dat het misschien gewoon een beetje weggegooid geld is. En om heel eerlijk te zijn had ik ook niet anders verwacht. Waarom ik het toch heb gekocht is omdat ik, zoals ik aan het begin al zei, gewoon heel erg benieuwd was hoe je beïnvloed kan worden op zo’n beurs. Want mijn ervaring daar was echt heel anders dan dat ik het nu thuis zelf doe!

Mocht je nou toch enthousiast zijn geworden, moet ik heel eerlijk zeggen dat ik nergens meer een merk kan vinden en waar je deze kan kopen! Maar er zijn genoeg varianten. Google is your best friend haha.

 

Heb jij wel eens iets gekocht waarvan je er uiteindelijk achter komt dat het toch niet werkt of is wat je hoopte?

 

Liefs, Celine

 

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

In onze  rubriek #Getest testen we elke maand iets uit. Dit kan van alles zijn. Van een beauty product tot een leuke gadget tot een app of lifehack. Belangrijk is om erbij te zeggen dat alles in deze rubriek niet gesponsord is en we het puur uit eigen interesse of enthousiasme uittesten! Wanneer iets gesponsord is zal daar dus nooit #getest voor staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *