Celine, Persoonlijk

Het Grote Dilemma Op Dinsdag Boek

Sinds kort ben ik in het bezit van ‘Het Grote Dilemma Op Dinsdag Boek’. Het boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en toen ik hem op Marktplaats zag staan voor maar 5 euro kon ik het niet laten hem te kopen.

Het boekje bestaat uit 2 delen. Je hebt 40 dilemma’s aan de bovenkant en 40 dilemma’s aan de onderkant. Zo kan je dus heel veel variëren. Vandaag heb ik een aantal leuke dilemma’s uitgezocht om te bespreken.Het grote dilemma op dinsdag boek

 

Het grote dilemma op dinsdag boek

Alles wat je zegt wordt ook in het Duits nagesynchroniseerd OF alles wat je leest, lees je hardop.

Als ik iets een vreselijke taal vind is het Duits (sorry). Ik vind het zo lelijk klinken. Maar alles wat je leest, hardop lezen is niet echt ideaal. Ik denk dat mijn omgeving daar ook echt gek van wordt als ik bijvoorbeeld elk Whatsappje hardop lees of als ik een film kijk met ondertiteling. Dan word ik nog liever nagesynchroniseerd in het Duits. Denk ik.

 

 

Het grote dilemma op dinsdag boek

 

Je moet kauwen op elke aangeplakte kauwgom die je ziet  OF je mag jezelf alleen nog wassen met knakworstensap

Oké. Ten eerste. Gadverdamme. Allebei. Maar het idee dat ik altijd op andermans kauwgom moet kauwen  maakt mij echt misselijk. Dan denk ik dat ik liever altijd naar knakworstensap ruik. Niet de meest ideale geur, maar dan moet ik er maar voor zorgen dat het in de mode wordt ;). En ik kan toch wel gewoon een luchtje opspuiten? Dan hoop ik dat dat ervoor zorgt dat je het niet zo erg ruikt! Het blijft een lastige keus, want aan de andere kant: hoe vaak zie je nou een aangeplakt stukje kauwgom? 

 

 

Het grote dilemma op dinsdag boek

 

 

Er zit altijd een clown naast je bed OF je sokken zijn altijd nat

Ik heb het niet zo met clowns. Ik zou me ook echt het leplazerus schrikken als ik wakker word en er zit een clown naast mijn bed. Natte sokken zijn echt zwaar irritant maar dat heb ik dan toch echt wel liever. Ik denk dat je er na een tijdje ook gewoon aan went, omdat het elke dag zo is. Dan heb je het op een gegeven moment gewoon niet meer echt door. Hoop ik.

 

 

Het grote dilemma op dinsdag boek

 

 

Je moet altijd eerst je IKEA-bed in elkaar zetten voordat je gaat slapen OF je mag alleen maar ronde dingen eten

Dit is wel een lastige keus. Ik hou zoveel van eten maar tegelijkertijd ook van slapen. En als ik moe ben wil ik echt niet eerst nog mijn bed in elkaar moeten zetten om eindelijk te kunnen liggen. En zo handig ben ik nou ook weer niet. Als ik nou kies voor alleen maar ronde dingen eten, kan ik dan niet gewoon alles rond maken? Ronde stukjes vlees, ronde patat, ronde stukjes chocola. Gewoon en beetje creatief zijn.

 

 

Het grote dilemma op dinsdag boek

 

 

Je weet dat kabouters bestaan en je wilt iedereen daarvan overtuigen OF je spuit graffiti op de Nachtwacht

Nu heb ik echt niks met kunst, maar ik denk dat vele kunstliefhebbers helemaal gek worden als de Nachtwacht vernield of verpest wordt. Daarnaast riskeer ik ook echt een gevangenisstraf als het uitkomt dat ik het was haha. Dus dan zet ik mijzelf maar lekker voor lul en ga ik iedereen ervan overtuigen dat kabouters toch echt wel bestaan.

 

 

 

Dit waren de dilemma’s voor nu. Als jullie het leuk vinden komt er een keer een deel twee.

 

Nu heb ik ook een dilemma voor jullie:

 

Het grote dilemma op dinsdag boek

 

Er lekt altijd een pakje Fristi in je tas  OF altijd een regenbui precies boven je hoofd (als je buiten bent).

 

 

 

 

Wat zou jij kiezen?

Liefs, Celine

 

 

 

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *