Celine, Persoonlijk

Het einde van mijn november blogmaand

Het is alweer de laatste dag van november. Nog maar 1 maand en dan zit het jaar er alweer op. Wat vliegt de tijd zeg, niet normaal! Nu deze maand bijna voorbij is betekent dat ook dat dit de laatste dag is van mijn blogmaand. Van een keer per week bloggen, naar een maand lang elke dag. Dat was wel even een hele verandering. Vandaag vertel ik jullie hoe ik het vond.

 

bloggen

 

Een maand bloggen

Voordat ik begon aan deze blogmaand had ik wel al een planning gemaakt. Hoewel ik mij niet helemaal aan deze planning heb gehouden, had ik het echt niet volgehouden als ik deze planning niet had. Zo was het voor mij veel overzichtelijker. En ik kon er zo voor zorgen dat er niet te veel van hetzelfde kort achter elkaar online kwam. Ik had wel een beetje vooruit gewerkt en dat was ook wel nodig, want ik moest heel erg veel werken deze maand. Daar had ik geen rekening mee gehouden toen ik besloot om deze maand mijn blogmaand te houden.

 

Hoe vond ik het?

Ik vond het echt heel erg leuk. Normaal gesproken blog ik maar één keer per week. Dat is als je het vergelijkt met de meeste bloggers erg weinig. Nu kon ik een keer ervaren hoe het is om full time te bloggen en daarnaast ook nog eens full time te werken. Dat vond ik wel echt heel zwaar. Ik heb dan ook echt super veel respect voor de mensen die dit elke maand doen! Maar ik vond het wel super leuk om een keer te doen. Je kan zo veel meer variëren in je artikelen. Ik kon zo ook soms een wat kleiner artikel tussendoor doen, die ik wel al een tijdje wilde doen, maar het niet ‘1 artikel in de week’ waardig vond.

Ik heb het ook best goed volgehouden al zeg ik het zelf. Wel moest ik bijna al mijn vrije tijd die ik had besteden aan het bloggen en heb ik vrij weinig andere dingen gedaan deze maand, maar dat vond ik nog niet eens zo heel erg. Ik was toch vaak moe door het werken dus ik had sowieso niet veel gedaan verder. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik er de laatste twee dagen ook wel een beetje klaar mee was. Inspiratie had ik nog steeds genoeg, maar omdat ik er zoveel tijd in had zitten, had ik er even niet meer zoveel zin in.

Toch denk ik dat het wel ga missen door nu weer terug te gaan naar maar één keer per week. Het zou best kunnen dat er nu vaker een extra artikel online gaat komen en in de toekomt misschien wel een vaste tweede dag. Maar voor nu houden we het nog even zoals het is!

 

 

Ik kan weer een doel van mijn Day Zero Project afstrepen en ik heb er ook nog eens heel veel plezier aan beleefd! Ik hoop dat jullie deze blogmaand ook leuk vonden. Na een maand weg te zijn geweest is Cynthia zaterdag  gewoon weer terug met een artikel en zal ik vanaf nu weer gewoon elke woensdag bloggen. Hopelijk zien we jullie dan terug!

 

Liefs, Celine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *