Celine, DIY's

DIY: Hoe bewaar ik mijn tickets? (En souvenir muntjes)

Al een hele tijd zocht ik naar een leuke manier om al mijn tickets te bewaren. Van bioscoopkaartjes tot concertkaartjes tot een kaartje voor de dierentuin of een voetbalwedstrijd. In eerste instantie wilde ik het ergens indoen waar je alle tickets goed kan zien.  Een notitieboekje dus bijvoorbeeld. Ook heel leuk, maar ga ik  zo’n boekje er dan echt af en toe bij pakken om al die tickets weer eens te bekijken? Ik denk dat dat niet zo vaak voor was gekomen. Ik wilde dus wat anders. En wat doe je als je een leuke DIY zoekt? Dan kijk je op Pinterest.

 

ticket-box

Souvenir munten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De linker foto kwam ik al snel op Pinterest tegen. Ik vond het meteen heel leuk! Van mij hoeft het namelijk niet per se dat ik alle tickets goed zie. En zoiets zou super leuk in huis staan vind ik. De lijst op de foto komt oorspronkelijk van Etsy, maar is helaas niet meer verkrijgbaar. Daarnaast kostte hij ook rond de 30 euro en dat vind ik een beetje veel voor iets wat je ook zelf zou kunnen maken. Ook kwam ik de rechter foto tegen. Ik spaar ook van die muntjes en wist steeds geen leuke manier om ze te bewaren. Dit vond ik wel heel leuk. Ik ging daarom op zoek naar twee fotolijstjes die ik voor deze 2 DIY’s  zou kunnen gebruiken. Dat was nog niet zo heel makkelijk. Uiteindelijk vond ik er ze bij de Action voor €1,99 per stuk.

 

Tickets bewaren

 

Dit is het uiteindelijke resultaat. Ik zocht een leuk plaatje op internet voor in het lijstje. Ik kwam er alleen wel achter dat het lijstje veel (maar dan ook echt veel) te klein was. Dit zijn nog niet eens 1/3e van mijn tickets en ik vind hem zo al aardig vol. Ik moet dus even op zoek naar een groter lijstje, maar voor nu vind ik het wel een leuk gezicht. Ik wil het liefst een lijstje in het zwart denk ik, dat vind ik toch net wat leuker staan. En de tickets springen er dan denk ik iets meer uit.

 

Souvenir penny's

 

Voor de souvenir muntjes vind ik het wel een geschikte maat. Ik kwam er alleen achter dat ik zo’n 8 muntjes kwijt ben en ik kan ze echt nergens vinden. Toen wilde ik wel even huilen. Maar op zich kunnen ze niet ver zijn, dus ik hoop dat ik ze nog vind! Zo ziet het er namelijk wel een beetje zielig uit. Maar ik vind het wel een heel leuk idee. Zeker als je plaatje van Pinterest ziet, waar al een stuk meer muntjes in het lijstje zitten, geeft het een leuk effect. Ik twijfel nog wel een beetje over het lijstje. Wil ik hem net als op het voorbeeld toch liever in het vierkant? Of toch zo’n lijstje maar dan dat de hele achtergrond een foto is? En wil ik de kleur van het lijstje anders? Of vind ik hem zo goed? Ik weet het nog even niet. Wat vinden jullie?

 

 

Het was echt super simpel om te maken en ook helemaal niet duur als je kiest voor een lijstje van de Action of de Xenos bijvoorbeeld. Ik vind het echt een leuk accessoire voor in huis. De lijstjes zijn dus nog niet helemaal naar mijn zin, maar ik ben wel heel blij met hoe het eruit ziet! Zeker een hele leuke DIY. Thanks to Pinterest :).

 

 

Heb jij ook een manier waarop jij je tickets bewaard?

Liefs, Celine

 

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *