Celine, Persoonlijk, Tags

I love sleep tag

Mijn november blogmaand gaat mij tot nu toe eigenlijk best goed af. Ik had vooraf een hele planning gemaakt en daar heb ik mij best goed aan gehouden. Het is nu alleen zaterdagavond, 8 uur, en ik moet nog een artikel schrijven. Het plan was om na mijn werk een avondje te bloggen, zodat ik alvast weer wat vooruit kon inplannen.  Maar toen ik 3 uur geleden thuis kwam van mijn werk was slapen het enige waar ik aan kon denken. Ik ben zo ontzettend moe dat ik net gewoon al een uur heb liggen pitten op de bank. Nog steeds kost het moeite om mijn ogen open te houden, dus ik heb besloten van mijn planning af te wijken. Omdat ik nu heel graag zou willen slapen, vond ik het wel toepasselijk om de I love sleep tag in te vullen. Dat wordt straks alleen wel dingen switchen in mijn planning, want er stond eigenlijk dinsdag al een tag gepland. Maar goed, dat is een zorg voor later!

 

I love sleep

Hoe laat ga je meestal naar bed?

De laatste weken lig ik vaak al rond een uurtje of 10 doordeweeks. Voorheen was dat altijd half 12 / 12 uur.

 

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Pyjama aan, pil slikken, make-up eraf halen, tanden poetsen en mijn gezicht verzorgen. Daarna ga ik lekker mijn bed in en zet mijn wekker. Tot slot check ik Facebook nog even, app ik nog eventjes of doe ik een spelletje op mijn telefoon. Dan gaat mijn telefoon in de oplader en gaan mijn ogen dicht.

 

Wat doe je als je niet kan slapen?

Dan pak ik mijn telefoon er weer bij en doe ik nog een spelletje of iets. Meestal val ik dan met mijn telefoon in slaap en word ik de volgende ochtend wakker met een lege telefoon.

 

Wat is je favoriete slaaphouding?

Ik slaap altijd op mijn zij. Soms vind ik het wel lekker om even op mijn buik te liggen, maar zo in slaap vallen lukt niet.

 

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Het beste is om mij gewoon lekker te laten slapen haha. Maar voor 1 ding maak ik heel graag een uitzondering: maak mij maar wakker om op vakantie te gaan! Dan sta ik binnen 2 tellen naast mijn bed.

 

I love sleep

 

 

Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?

Helaas gaat mijn wekker 5 (soms 6) dagen per week om 6:30. Op een vrije dag zet ik ook bijna altijd een wekker rond 10:30, omdat ik anders gerust tot 1 uur ’s middags door kan slapen. Dat vind ik zonde van mijn dag.

 

Snoozen of direct opstaan?

Snoozen… wel zo’n 80 keer haha. Nee maar serieus, ik heb denk ik 6 wekkers staan die om de 5 minuten gaan. Anders kom ik echt mijn bed niet uit!

 

Slaap je uit in het weekend?

Ik heb sowieso maar 1 dag vrij, zondag. En zoals ik net al vertelde zet ik dan mijn wekker rond 10:30. Maar soms blijf ik nog wel wat langer liggen.

 

Welke rare dingen doe je in je slaap?

Laatst lag ik dus super raar met mijn benen half in de lucht haha. Mijn moeder had daar een foto van gemaakt maar die kon ik niet meer vinden. En voor de rest weet ik alleen dat ik soms aan het knarsetanden ben in mijn slaap. Voor de rest heb ik nog geen gekke dingen gehoord haha!

 

Kussens

 

Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Twee, soms 3. Ik kan echt heel slecht op 1 kussen slapen. Er liggen er altijd twee op elkaar. Soms ligt er dan ook een derde naast.

 

Wat heb je aan in bed?

Met deze kou draag ik een joggingsbroek en een shirt met lange mouwen. In de zomer is dat een kort broekje met een hemdje.

 

Slaap je met je sokken aan?

Hell no. Ik kan echt niet slapen met sokken aan. Als ik sokken aan heb in bed, dan ben ik ziek. Op een of andere manier moeten mijn voeten koud zijn. Ik heb mijn voeten dan ook heel vaak buiten de dekens.

 

Hoe groot is jouw bed?

Ik heb een eenpersoonsbed dus ik denk dat mijn bed 90 cm x 200 cm is.

 

Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Op mijn telefoon kijken.

 

Droom je elke nacht?

Niet elke nacht, maar wel vaak. Het zijn alleen vaker nachtmerries dan dromen.

 

Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Ik had van de week weer zo’n domme nachtmerrie. Mijn moeder had het de dag ervoor over een stukje dat ze had gezien op tv over het breken van de dijken. Nu droomde ik dus dat de dijken braken en alles 5 meter hoog onder water stond. Ik was bij mijn vader op het dak geklommen en had mijn telefoon nog kunnen redden. Maar ik kreeg mijn moeder niet te pakken, dus ik was helemaal in paniek. Ook kon ik  mijn neefje nergens vinden en werd mijn broertje meegenomen door de stroming. Toen ik wakker werd had ik echt even zo’n wtf momentje. Wie droomt er nou weer zoiets?

Wat is jouw grootste droom?

Bovenal dat iedereen waarvan ik hou gezond en gelukkig is. Mijn ik droom er ook heel erg van om zoveel mogelijk van de wereld te zien.

 

 

Dit waren mijn antwoorden op de I love sleep tag. Ik denk dat het niet heel laat gaat worden vanavond, wat ben ik versleten zeg! Ik hoop dat ik toch nog een beetje gezellig overkom in dit artikel. Als ik dit teruglees denk ik dat ik niet eens meer weet dat ik dit gemaakt heb haha.

 

Hou jij ook zo van slapen? 

Liefs, Celine

Bewaren

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *