Celine, Tags

Internet ABC tag

Ik moet wat bekennen. Het bloggen gaat mij deze zomervakantie niet zo heel goed af. Het is niet dat ik geen inspiratie heb, want inspiratie heb ik wel genoeg! Maar alles waar ik over wil schrijven blijf ik voor mij uitschuiven. Ik zit echt in een periode waar ik even nergens zin in heb. Misschien komt het doordat ik in mijn hoofd met veel te veel dingen bezig ben, zoals het feit dat ik nog steeds niet weet ik of ik over een week kan starten met een opleiding, de vele verjaardagen die eraan zitten te komen en noem zo maar op.

De afgelopen weken ben ik daardoor helemaal niet echt niet bezig met het bloggen en ben ik steeds heel last minute met het besluiten waar ik het over ga hebben. Het zijn naar mijn mening steeds hele simpele artikelen. Gelukkig kunnen jullie nu wel dagelijks genieten van een artikel, omdat Cynthia bezig is met haar blogmaand. Zo valt het hopelijk wat minder op. Als straks het ‘gewone leventje’ weer begint hoop ik weer wat beter te gaan bloggen.

Ik vind het invullen van tags heel erg leuk, dus ik besloot daarom nu voor een tag te gaan. Er zijn zoveel tags die ik nog wil invullen. De internet ABC tag is al heel oud, maar niet minder leuk om eens een keer te doen. Ik was wel benieuwd wat er bij mij tevoorschijn zou komen als ik een letter van het alfabet intik in het balkje van mijn browser.

 

Internet ABC

A
https://www.abseilen.nl
Blijkbaar zoek ik niet zo vaak op sites die beginnen met een a, want het is toch echt alweer ruim twee maanden geleden dat Cynthia en ik gingen abseilen van de Euromast. Onze ervaring kun je lezen in dit artikel.

 

B
https://www.bol.com/
Tja, wat zal ik hier over zeggen. Ik ben een beetje bol.com verslaafd geloof ik haha. Ik bestel er nog niet eens zo gek vaak, maar alleen het kijken is al leuk. Het assortiment is ook zo groot en ze hebben zoveel dingen die ik leuk vind (of ik vind gewoon net iets te veel leuk, dat kan ook haha). Maar ik vind het altijd leuk om even rond te snuffelen, te kijken naar de aanbiedingen of even snel iets op te zoeken wat ik graag zou willen hebben. En dan vooral mezelf proberen in te houden niks te kopen!

 

C
http://www.cwithc.nl/
Hier hoeft denk ik geen uitleg bij. Ik neem altijd even een kijkje of het artikel goed online is gekomen of om Cynthia’s artikel te lezen.

 

D
http://doormariska.nl/
Op mijn computer verscheen een hele rare link naar mijn outlook. Daarom besloot ik deze maar even via mijn telefoon te doen. Daar kwam de blog van Mariska tevoorschijn. Ik volg haar nog niet zo lang, maar ik vind het een hele leuke blog. Neem zeker eens een kijkje als je haar nog niet kent.

 

E
http://www.ebay.com/
Net als bol.com kijk ik net iets te vaak op Ebay. Je kan mij er nog net niet dagelijks vinden. Het gekke is dat ik gewoon nog nooit wat op Ebay heb gekocht. Dat probeer ik nog maar even zo te houden denk ik.

 

F
https://www.facebook.com/
Facebook, hoe kan het ook anders haha.

 

G
https://www.google.nl
Google is my best friend ;)

 

H
https://www.hotmail.com
Heel stom, maar ik kan gewoon niet wennen aan dat hele Outlook. Ik blijf maar hotmail typen. Gelukkig kom je er zo ook.

 

I
http://www.ikea.com/nl
Ik weet niet hoelang het geleden is dat ik op de site van Ikea keek, maar de i is ook zo’n letter die weinig gebruikt wordt.

 

J
http://jiami.nl/
De manier waarop Jiami schrijft vind ik echt heel leuk. Ik probeer haar blog dan ook altijd wel bij te houden. Helaas loop ik nu op alle blogs die ik volg echt al ruim een week achter. Dat wordt straks heel veel bijlezen.

 

K
http://www.kellycaresse.nl/
Ik word altijd blij van de blogs van Kelly. Ze zit in een totaal andere wereld dan ik: ze is getrouwd en is full time mama en blogger. Maar toch vind ik het altijd super leuk om haar verhalen te lezen. Ze verteld het allemaal zo leuk!

 

L
http://www.livenation.nl/
Concertverslaafd? Ik? Nee joh hoe kom je daarbij… Ik hou regelmatig de site in de gaten en dit doe ik meestal via Live Nation. Ik vind dit namelijk net iets overzichtelijker dan de site van Ticketmaster zelf.

 

M
http://www.marktplaats.nl/
Ook Marktplaats is zo’n site waar ik het altijd leuk vind om rond te struinen.

 

N
https://www.netflix.com/
Ik heb een abonnement op Netflix en daar maak ik graag optimaal gebruik van! Ik ben nu eindelijk weer verder gegaan met Orange Is The New Black en probeer elke avond minimaal een aflevering te kijken.

 

O
https://www.omoda.nl/
Ik ben opzoek naar nieuwe schoenen en het liefst ook een nieuwe tas. Meestal slaag ik hier altijd wel voor bij Omoda en heb ik de afgelopen tijd daarom vaak een bezoekje gebracht aan de webshop.

 

P
https://www.pinterest.com
Ook ik ben best wel verslaafd aan Pinterest. Ik kan echt uren doorbrengen met het zoeken van leuke plaatjes, quotes, lekkere recepten, huis inspiratie. Heerlijk!

 

Q
Ik heb helemaal geen website met de Q. Heb jij een website met de Q die je vaak bezoekt?

 

R
http://rtlxl.nl
Bij de R verschijnt de site van RTL gemist. Hier kijk ik zo af en toe een programma terug die ik gemist heb. Dit komt niet zo heel vaak voor, maar het is wel handig dat dit kan!

 

S
https://srprs.me/
Nog steeds bezoek ik zo af en toe de site van srprs.me. Ik vind het altijd leuk om door de thema’s te scrollen en te fantaseren over de volgende reis die ik met srprs me zou willen gaan maken. Ook ervaringen van anderen lezen vind ik erg leuk.

 

T
http://www.teske.nl/
Geen Twitter, maar gewoon de blog van Teske staat bij mij bovenaan. Ik blijf haar toch een van de leukste bloggers vinden om te volgen.

 

U
Net als bij de Q komen er ook geen sites tevoorschijn als ik de U intik.

 

V
http://vakantieveilingen.nl/
Nog zo’n verslaving… Alleen koop ik bijna nooit iets want ik ben vaak net te laat. Maar als je dan iets heb kunnen kopen waar je normaal het drie dubbele voor kwijt ben is het wel heel erg leuk.

 

W
http://whatiwatch.net/
Hier hou ik bij welke films ik heb gezien, zowel in de bioscoop als thuis. Je kan aangeven welke dvd’s je thuis hebt en je kan de films die je hebt gezien een cijfer geven. Zo kan ik bijvoorbeeld kijken welke films ik vorig jaar heb gezien. Ik vind het altijd wel leuk om terug te zien.

 

X
http://www.xenos.nl/
Nog een website waar ik graag even rondsnuffel. Meestal neem ik even een kijkje in de folder. Ze hebben hier altijd leuke spulletjes. Zowel voor mijn kamer nu als dingen voor mijn uitzet.

 

Y
https://www.youtube.com/
Ik kan uren doorbrengen met het bekijken van Youtube filmpjes. Ik ben op heel wat accounts geabonneerd en probeer het altijd zo goed mogelijk bij te houden. Net als met blogs loop ik nu alleen alweer een tijdje achter met het kijken.

 

Z
https://www.zalando.nl/
Net als de webshop van Omoda heb ik de afgelopen tijd vaak de site van Zalando geopend om te kijken voor nieuwe schoenen.

 

Dit was mijn internet ABC. Ik vond het leuk om te zien wat mijn meest bezochte websites zijn. Er zitten een aantal blogs tussen, maar het zijn toch voornamelijk sites  waar je je geld uit moet geven(oeps…).  En natuurlijk de grote sites als Facebook, Google en Youtube.

Welke website bezoek jij vaak?

 

Liefs, Celine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *