Celine, Persoonlijk

It’s My Birthday Tag

Gisteren mocht ik 22 kaarsjes uitblazen. En hoe gek dit ook gaat klinken, dat voelt best oud. Opeens ga je richting de 25 en er wordt hier en daar ook steeds meer van je ‘verwacht’ (rijbewijs, uit huis gaan, etc.). Althans, zo voelt het.

Om deze blog toch even een beetje in de verjaardagsstemming te houden, zocht ik een tag en kwam ik al snel de ‘It’s my birthday! Tag’ tegen. Ik kon niet zo goed vinden wie hem heeft bedacht, maar ik vond hem op de blog van Manon.

 

birthday

 

Ik beantwoordde de vragen gisteren op mijn verjaardag

 

Welke dag is het nu?

Het is vandaag zondag.

 

Op welke dag ben je geboren?

19 augustus 1996 viel op een maandag.

 

Wat staat er bovenaan je verlanglijstje dit jaar?

Om eerlijk te zijn had ik alleen als kind echt een verlanglijstje. Maar nu ik steeds ouder word doe ik daar niet echt aan. Ten eerste omdat ik het hele jaar altijd wel iets weet, maar op het moment dat ik bijna jarig ben heb ik gewoon echt een totale black out. Zoals iedereen haha. Maar vooral omdat ik het gewoon ontzettend leuk vind als iemand er zelf over na heeft gedacht. Ik ben echt blij met alles wat ik krijg.

 

Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?

Nu toevallig wel omdat het op een zondag valt, maar normaal gesproken vier ik het dan het weekend ervoor of erna. Wel komt er altijd wel een of meer van mijn  vriendinnen langs of ga ik uiteten met mijn familie.

 

Wat is het mooiste cadeau wat je ooit hebt gehad voor je verjaardag?

Pfoe dat is een lastige vraag. Zoals ik al zei ben ik echt blij met alles wat ik krijg en waardeer ik het allemaal even veel. Maar ik denk dat ik vorig jaar echt het meest verwend ben. Ik ging high teaën met een vriendin en dat soort cadeau’s vind ik altijd ontzettend leuk omdat je dan tijd besteed met de mensen die belangrijk voor je zijn. Ook kreeg ik een Feyenoord shirt met mijn naam erop en toen overtrof Cynthia het nog even met haar cadeau: de prachtige Blond mok die ze heeft laten maken met ons erop en alle landen waar we tot toen waren geweest. Ik denk dat dit cadeau toch wel de mooiste tot nu toe is omdat het iets is wat ik altijd kan bewaren en zoveel leuke herinneringen in zitten!

 

blond mok

 

Hoe vier jij je verjaardag en heb je tradities?

Tradities heb ik niet. Omdat ik nog thuis woon is het eigenlijk wel elk jaar hetzelfde. Familie en vrienden komen langs en we maken het gezellig met lekkere hapjes en drankjes.

 

Heb jij wel eens iets gevraagd maar nooit gekregen?

Misschien dat ik als kind dingen vroeg die echt onmogelijk waren of dat ik zo’n lang verlanglijstje had dat het nooit mogelijk was dat ik alles kreeg. Maar ik kan mij niet echt herinneren dat ik echt een keer ‘teleurgesteld’ was omdat ik iets niet had gekregen wat ik wel graag wilde.

 

Wat is je lievelings taart?

Rijstevlaai! Veel mensen moeten er niks van hebben. but I love it!

 

Wat zou jouw ultieme verjaardagscadeau zijn?

Een ultiem verjaardagscadeau heb ik niet echt, maar je maakt mij vooral erg blij om iets te gaan doen. Zoals ik net al zei hecht ik daar gewoon veel waarde aan, omdat je dan tijd besteed met de mensen waar je om geeft. Ik benoemde bijvoorbeeld de high tea van vorig jaar, weer een andere vriendin trakteerde mij op een film en een etentje en zo nam Cynthia mij ook een keer mee naar een cabaretshow. Dat zijn gewoon ontzettend leuke herinneringen!

 

Krijg je veel kaartjes/smsjes/telefoons op je verjaardag?

Tja, wat is veel? De mensen die belangrijk voor mij zijn feliciteren mij altijd en dat is voor mij het belangrijkst! Ook staat Facebook altijd vol met felicitaties. Ook leuk natuurlijk, want het geeft wel een leuk gevoel dat er aan je word gedacht. Toch vind ik dat veel minder persoonlijk dan dat er vroeger kaartjes werden verstuurd of dat er even word gebeld. Nu komen er nog maar enkele kaartjes binnen en gaat alles vooral via Social Media.

 

 

 

Wat zou jij het liefst voor je verjaardag krijgen?

Liefs, Celine

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *