Bucketlist, Celine, Reizen

Landen die ik wil bezoeken

Voor de meeste scholen is het deze week herfstvakantie. Ik ga dit jaar niet naar school dus ik moet gewoon werken, maar met dit artikel blijf ik toch een beetje in de vakantiesferen. Eén van mijn grootste doelen in het leven is namelijk om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Als je het mij vraagt is reizen het allerleukste wat er is. Er zijn dan ook zoveel plekken die ik nog wil bezoeken. Cynthia vertelde jullie in haar allereerste artikel al wat haar reis bucketlist is. Ook deze plekken staan hoog op mijn bucketlist. Maar vandaag deel ik een aantal andere plekken die ik snel een keer hoop te bezoeken.

Bali

Bali

Er is niets wat mij niet leuk lijkt aan Bali. Het weer, het eten, de natuur, het lijkt me allemaal zo geweldig. En de cultuur niet te vergeten. Ik denk dat Bali echt de ultieme mix is van heerlijk genieten van het weer, relaxen op de op foto’s prachtig uitziende stranden en leuke activiteiten doen. Sowieso staat Indonesië echt hoog op mijn reis bucketlist. Ook bijvoorbeeld Java, Lombok, en Sumatra zijn Indonesische eilanden die ik ooit hoop te bezoeken.

 

Tokyo Japan

 

Japan

Japan fascineert mij echt. Ik kan niet zo goed uitleggen wat het precies is wat mij zo aantrekt, maar ik denk dat de bijzondere cultuur in combinatie met al die gekke gadgets wel een grote rol speelt. Ik ben zo benieuwd hoe de mensen daar leven.

 

Peru Machu Picchu

 

Peru

Over Peru hoor en lees ik veel verschillende dingen. De ene ervaring is alleen maar positief, terwijl de andere juist heel negatief is. Toch wil ik me hierdoor niet laten beïnvloeden. Ik hoop met heel mijn hart dat ik het wel positief ga ervaren, want als ik naar de plaatjes kijk word ik meteen verliefd. Wat lijkt het me ook super gaaf om de stad Machu Picchu te bezoeken!

 

Dubai

 

Dubai

Op het moment dat ik steeds meer door kreeg hoe mooi de wereld is en ik mij steeds meer ging verdiepen in alle prachtige plekken die er zijn, veroverde Dubai al snel mijn hart. Alles is er zo over the top. Zo heb je het hoogste gebouw ter wereld, de grootste fontein ter wereld, het grootste winkelcentrum ter wereld en ga zo maar door. Een nadeel is dat de reis en het verblijf wel veel geld kost.

 

Noorwegen

 

Scandinavië

Om het ook nog maar even dichterbij huis te zoeken: Scandinavië. Als je mij vroeger  zou vragen naar welk land ik echt heel graag op vakantie zou willen, waren landen als Noorwegen, Denemarken en Zweden zo ongeveer wel de laatste die ik zou noemen. Scandinavië is nu juist echt een gebied wat mij heel erg aantrekt. Vooral Noorwegen en Zweden wil ik heel graag een keer bezoeken. Ik heb ondertussen zoveel schitterende plaatjes gezien dat ik niet kan wachten dit met eigen ogen te zien.

 

Er zijn nog zoveel andere plekken die ik wil zien dat ik nog wel even door kan gaan, maar ik denk dat dit wel een mooi lijstje is zo en dat het voor nu even genoeg is. Als jullie het leuk vinden kan er natuurlijk altijd nog een keer een vervolg komen (of 2, of 3, bestemmingen genoeg haha).

 

Waar zou jij graag nog heen gaan?

Liefs, Celine

 

 

 

 

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *