Celine

Leuke cadeautjes voor de feestdagen voor minder dan 10 euro!

Sinterklaas is weer in het land en hij is het land nog niet uit of de kerstboom kan weer worden opgezet. Bij deze feestdagen horen cadeautjes. Zelf vier ik dit jaar geen sinterklaas, maar doe ik wel aan kerstcadeautjes. Elk jaar doen we dit eigenlijk anders. Het ene jaar trekken we lootjes, het andere jaar kopen we gewoon voor iedereen iets. Maar wat is leuk om te geven? En het moet natuurlijk nog wel voor een leuk prijsje zijn. Ik ging op op zoek naar wat leuke cadeautjes die leuk zijn om te geven (en krijgen) en zet ze vandaag voor jullie op een rijtje. En ze kosten ook allemaal minder dan een tientje!

 

Mokken

 

 

Mok (€8,95)

Mij zou je echt super blij maken met een nieuw Blond Amsterdam item. De meeste mokken van Blond zijn €8,95. Maar niet iedereen houdt daarvan natuurlijk. Maar een mok is altijd wel een leuk idee voor een thee- of koffieliefhebber.  Je kan er natuurlijk ook gewoon melk of iets dergelijks in drinken, dus eigenlijk komt een mok altijd wel van pas! En eentje met een leuke tekst erop geeft toch net wat extra’s. Ook deze mok van Paperfuel is €8,95. Je kunt je mok ook laten personaliseren bij bijvoorbeeld de Hema voor €9,95.

 

touch handschoen

 

Touch handschoenen (€8,95)

Het wordt steeds kouder en de handschoenen kunnen bijna weer uit de kast getrokken worden. En voor alle telefoonverslaafde onder ons is dit wel handig! Ze zijn bijvoorbeeld te koop bij bol.com.

 

Netflix

 

Netflix abonnement (v.a. €9,95)

Bijna in alle winkels waar ze cadeaubonnen verkopen kun je ook de Netflix cadeaubonnen vinden. Normaal vind ik een cadeaubon niet zo leuk om te geven, maar voor deze maak ik een uitzondering! Steeds meer mensen hebben een Netflix abonnement of zouden er graag een willen. Voor de abonnementhouders is het wel lekker om een maandje gratis te kunnen kijken. Voor degene die nog geen abonnement hebben kunnen op deze manier twee maanden zonder kosten kijken. De eerste maand is namelijk gratis. Daarna kunnen ze hem altijd weer opzeggen of natuurlijk gewoon zelf gaan betalen, want verslavend is het wel!

 

 

gadgets

 

 

Een leuke, grappige gadget

Wat dacht je van die leuke cappuccino sjablonen (€9,95) of de super schattige nagellakföhn (€6,95) of zo’n Virtual Reality Bril (€9,95) waar iedereen het de laatste tijd over heeft. Misschien een beetje ‘onzin cadeautjes’, maar ik vind het zeker niet minder leuk! Er zijn verschillende sites waar ze leuke gadgets verkopen. Deze komen allemaal van Gadget House.

 

 

Films

 

 

Film (v.a. €6,99)

Bij een winkel als Boekenvoordeel zijn er heel vaak aanbiedingen. Zo is er bijna altijd de aanbieding ‘2 films voor een tientje’, dus dat is een lekker koopje! Anders betaal je voor veel films maar €6,99 per stuk. Dat is ook nog wel een leuk prijsje!

 

 

Met deze cadeautips hoop ik jullie weer een beetje inspiratie gegeven te hebben voor de feestdagen. 

 

 

 

Heb jij nog een leuke cadeautip?

Liefs, Celine

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *