Celine, Persoonlijk, Tags

‘Mag ik ff zeiken?’ Tag

December is voor mij altijd een beetje dubbel. Ik vind het een hele leuke maand, omdat ik ieder jaar weer uitkijk naar kerst, wat toch wel mijn favoriete dagen van het jaar zijn!  Maar het is ook een hele donkere, koude maand en dat slaat altijd een beetje op mijn humeur. In december kan ik mijn bed niet uitkomen, ben ik erg moe, krijg ik serieus elk jaar weer een keelontsteking (hij begint nu volgens mij ook weer op te komen) en heb ik nergens zin in. Nu denk je vast “Jeetje Celien…. wat een zeikerd ben je!” Dat is ook precies wat ik in dit artikel ga doen, dus je kan nog snel terug door op het kruisje rechtsboven te klikken haha! De ‘Mag ik ff zeiken?’ tag van Mariska vond ik altijd al een hele leuke tag en stond al een lange tijd op mijn ‘to-blog-lijstje’. En ik vond het dan wel heel toepasselijk voor mezelf om hem dan deze maand in te vullen! Dus laat ik maar gewoon beginnen met zeiken!

 

Mag ik ff zeiken

 

 

Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?

Asociale mensen! Ik werk nu iets meer dan een jaar in de horeca en wat kunnen mensen asociaal zijn zeg… Je word soms gewoon behandeld alsof je een hond bent terwijl jij ook maar gewoon je werk staat te doen. Daarnaast erger ik me dood aan mensen die denken dat ze alles zijn en vooral denken dat ze beter zijn dan jou. O, en om het nog even in een andere hoek te zoeken: ik erger me ook echt kapot aan mijn nagels. Want die kunnen gewoon nooit eens lekker lang worden, want voor je het weet breken ze alweer af. Irritant!

Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

Ik ben pas net begonnen met mijn rijbewijs, dus zo erg kan ik er niet over oordelen als bestuurder. Maar ik heb natuurlijk vaak genoeg achterin de auto gezeten en ook nu zelf achter het stuur vind ik het echt SUPER irritant als mensen haast hebben en gewoon overal tussendoor proberen te schieten en voorrang opeisen waar ze geen voorrang hebben.

Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?

Ik ben niet iemand die snel eten zou weigeren als ik te gast ben en ik krijg iets wat ik niet zo lekker vind, maar wat ik écht niet kan eten is rode kool. Ik moet er elke keer weer van kokhalzen. Dus absoluut geen rode kool voor mij!

Waar wil je op dit moment over zeuren?

Over de kou… Man wat heb ik het de hele dag al koud en krijg ik het op geen enkele manier warm. Een warme douche, dikke trui en warme sokken en drie dekens: niks, maar dan ook niks helpt!

Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?

Misschien komt het omdat het laat is wanneer ik dit schrijf, maar er komt even niemand bij me op als ik denk aan een artiest die ik niet kan uitstaan. Natuurlijk vind ik niet alle muziek leuk, maar een artiest ‘niet kunnen uitstaan’ is overdreven. Famke Louise met ‘Op Me Monnie’ klik ik wel altijd heel snel weg als dat nummer op komt. Maar om haar nou een artiest te noemen… (No offence)

Wat vind je rottigste klusjes in huis?

Ik vind mijn bed opmaken echt verschrikkelijk, omdat ik dat meestal vergeet en dan moet doen als ik super moe ben en mijn bed in wil. En dan zit je er echt niet op te wachten om je bed eerst nog te moeten opmaken.

 

Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?

Slechte spelling vind ik best wel irritant, maar ik zou niet meteen weg klikken. Ik zou wel weg klikken als de tekst in heel veel verschillende kleuren, groottes of lettertypes geschreven staat. Of als er van die hele vervelende pop-ups in beeld komen die je niet weg kan klikken!

 

Welke tv programma vind je echt verschrikkelijk?

Al die programma’s op Discovery. Ik hou daar echt totaal niet van. En laat mijn vriend dat nou net altijd willen kijken. Ik snap echt niet wat daar leuk aan is! En uiteraard alle  Tell Sell programma’s of iets als Astro TV zijn ook verschrikkelijk.

 

Aan welk make-up product heb je een hekel?

Ik gebruik echt bijna geen make-up, maar foundation heb ik echt altijd verschrikkelijk gevonden. ‘Vroeger’ probeerde ik het nog wel eens, maar dan zat het op mijn gezicht en haalde ik het er na een minuut weer af, omdat ik het gewoon totaal nep vind en 9 van de 10 keer lukte het mij ook gewoon niet om normaal op mijn gezicht te krijgen. Ik denk dat het vooral daaraan lag haha.

 

Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?

Ik denk dat ik wel genoeg gezeikt heb in 1 artikel. Eigenlijk is het best gek want normaal gesproken doen we dat niet zo snel in een blog en houden we alles altijd lekker positief. Toch vond ik het wel eens even leuk om een keer lekker ongegeneerd te zeiken! Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te lezen!


 

Wil jij nog even ergens over zeiken?

 

Liefs, Celine
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *