Celine, Persoonlijk

Mijn favoriete thee

Favoriete thee

 

Toen ik jong was dronk ik altijd maar 1 soort thee. Rooibos. De één houdt ervan en de ander vind het verschrikkelijk vies. Ik nam eigenlijk nooit wat anders. Laatst las ik trouwens dat Rooibos eigenlijk geen officiële thee is, omdat er bijvoorbeeld geen cafeïne in zit. Nooit geweten! Maar goed, nadat ik eindelijk een keer besloot een andere theesmaak te proberen dan altijd maar dezelfde, kwam ik erachter dat er echt super lekkere theesoorten bestaan! Met deze koude, regenachtige dagen komt de theeleut in mij weer naar boven. Ik kan de hele dag door wel thee drinken. Vandaag deel ik een paar van mijn favorieten.

 

 

Favoriete thee

 

Pickwick

Ik ben vooral heel erg van de zwarte thee melanges van Pickwick. Voor de echte theeleuten misschien niet heel spannend, maar ik vind ze super lekker. ‘Caramalised pear’ van Pickwick is wel echt mijn favoriet. Maar ook ‘Winter glow’, ‘Autumn storm’ en ‘Minty Morocco’ vind ik erg lekker. Dit zijn dan ook wel degene die ik het meeste drink.

 

Favoriete thee

 

Clipper

Sinds een tijdje heb ik het merk Clipper ontdekt. Ik kocht ze eigenlijk omdat de verpakkingen mij alleen al enthousiast maakte. Maar naast dat alle verpakkingen van Clipper er echt super leuk en gezellig uitzien, is de smaak ook nog eens heel goed. Groene thee was eerst echt niks voor mij, maar nu begin ik er steeds meer van te houden. Ik vind Clipper echt een grote aanrader. Alle thee van Clipper is ook nog eens biologisch! Tot nu toe heb ik nog maar 2 smaken geprobeerd. ‘Zen Again’ is een heerlijk frisse thee die bestaat uit een combinatie van de smaak van citroengras en eucalyptus. Maar ook ‘Raspberry & mint’ heeft mij positief verrast. Waar ik normaal helemaal niet zo van mint hou, voegde het in deze thee echt wat toe. Ik ben zeker van plan nog meer smaken te proberen van dit merk.

 

Favoriete thee

 

Lipton

 

De Rooibos ‘Herbal infusion’ versie vind ik ook erg lekker. Toch net iets anders dan de normale Rooibos.  Maar welke thee mij vooral heel enthousiast maakt van Lipton, is de zogenoemde verwenthee. Daarvan hebben ze drie soorten: ‘Blueberry Muffin’, ‘Green tea Strawberry Cupcake’ en ‘Vanilla Caramel’. Alle drie super lekker, maar vooral de Strawberry Cupcake zou ik iedereen willen aanraden. Een hele lekkere zoete thee. Helaas zijn deze drie soorten niet bij mij op het dorp te koop. Ik moet ze binnenkort weer even ergens zien in te slaan, want zoals je kunt zien heb ik er nog maar 2 van liggen!

 

 

Dit waren de theesoorten die op dit moment erg favoriet zijn. Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van alle theemerken en ik ga meestal voor de, zoals je kunt zien, meest bekende. Misschien dat jullie een ander merk kunnen aanraden?

 

 

Wat is jouw favoriete thee?

Liefs, Celine

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *