Celine, Persoonlijk

“Morgen ga ik sporten…”

“Oke, in het nieuwe jaar ga ik mij inschrijven bij een sportschool.” Dit was geen goed voornemen, wel een doel. Dat ik ga sporten zeg ik namelijk al weken, misschien zelfs wel maanden, tegen mijzelf. Maar elke keer weet ik wel weer iets te bedenken waardoor ik het toch weer even voor mij uitschuif.

 

Uitstellen

 

En waarom ik dat doe? Ik weet het niet zo goed. Misschien ben ik bang dat het helemaal niks word. Dat ik het te zwaar vind en na een maand zoiets heb van laat maar zitten. Of dat ik mezelf compleet voor schut zet in de sportschool en de mensen me dom aankijken. Wat natuurlijk helemaal nergens op slaat, alsof de mensen in de sportschool daarmee bezig zijn.

Zo stond ik twee weken geleden voor de sportschool in mijn dorp vol goede moed om mij ik te gaan schrijven. Tot ik twee mensen naar binnen zag lopen die ik ken van mijn middelbare school en liever niet zie. Dat was voor mij alweer genoeg reden om door naar huis te lopen.

De reden dat ik wil gaan sporten is niet per se om af te vallen. Ik wil er wel wat kilootjes vanaf, maar mijn hoofddoel voor nu is om fitter te worden en conditie op te bouwen. Op een schaal van 1 tot 10 is mijn conditie namelijk, uhh, -5. Haha. Als dat eenmaal wat verbeterd is en ik vind het leuk dan ga ik wel doelen voor mijzelf stellen. Voorlopig moet ik het eerst nog maar eens vol zien te houden.

En ik moet me natuurlijk nog inschrijven. MAAR! *Tromgeroffel* Ik ben vandaag vrij dus ik ga me vandaag nog inschrijven. Sportkleding heb ik expres al gekocht. Dan heb ik geen smoesjes meer. Ik moet het gewoon doen! En dan hoop ik van het weekend of volgende week ergens voor het eerst te gaan.

Als het allemaal gaat zoals ik hoop zal ik af en toe met een update komen!

 

Is er iets wat jij al lang wil gaan doen maar ook steeds uitstelt?

Liefs, Celine

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *