Celine, Persoonlijk

Leuke en originele cadeaus om te geven op Moederdag!

Het is alweer bijna de tweede zondag van mei en dat betekent dat het bijna Moederdag is. De dag dat alle moeders eens een keer in het zonnetje gezet worden. Als klein meisje bracht ik mijn moeder altijd een ontbijtje op bed en had ik op school een tekening en een cadeautje voor haar gemaakt. Naar mate ik ouder werd veranderde dat in een standaard douche set. Natuurlijk altijd handig en het is een lief gebaar, maar origineel is het niet. De laatste twee / drie jaar probeer ik wel steeds met een origineel cadeautje te komen. Vandaag deel ik een paar leuke en originele cadeaus  om te geven op Moederdag!

 

cadeaus moederdag

 

 

Plan een leuk uitstapje voor jou en je moeder

Wat ik altijd heel leuk vind om te geven (en wat voor mijn moeder ook leuk is om te krijgen) is iets wat ik samen met mijn moeder kan gaan doen. Samen tijd doorbrengen met mijn moeder vind ik altijd heel erg leuk. Een leuk ideetje is  om samen met je moeder te doen is samen te  High Teaen of naar een Ladies Night te gaan in de bioscoop. Je kunt het natuurlijk ook wat duurder maken en er een weekendje weg van maken. Dat is helemaal aan jezelf.

 

Laat een fotoproduct maken

Een fotoproduct scoort eigenlijk altijd goed bij moeders, omdat het iets persoonlijks is. Je kunt bijvoorbeeld een leuke foto van jou en je moeder laten zetten op canvas, op een mok of op een telefoonhoesje. Maar je kan bijvoorbeeld ook onderzetters, een muismat of een T-shirt laten bedrukken. Je moeder gaat het sowieso leuk vinden.

 

Maak een leuke DIY

Op Pinterest vind je genoeg leuke DIY die je voor je moeder kunt maken. Zo vond ik deze te leuke DIY mok. Het is eigenlijk super simpel maar het laat wel zien dat je moeite hebt gedaan voor het cadeau. Je kunt er natuurlijk ook een persoonlijke tekst op zetten. Dat kun je helemaal zelf bepalen. Misschien is het wel leuk om twee mokken bijvoorbeeld in een leuk mandje te zetten met wat verschillende soorten thee en wat lekkers erbij.

 

Geef haar een verwendagje cadeau

Een beetje ontspanning kan geen kwaad voor onze hardwerkende moeders! Geef haar een dagje naar de sauna, een lekkere gezichtsbehandeling of een manicure cadeau. Misschien heb je er zelf ook nog baat bij als ze dan heerlijk relaxt terug komt haha.
 


Hopelijk hadden jullie wat aan deze Moederdag cadeautips! Misschien heb je zelf ook nog een leuke aanvulling. Laat het vooral even weten in de reacties!


 

Liefs, Celine
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *