Celine

Pinterest recepten die ik echt wil uitproberen!

Vorige week schreef ik al in de update van onze jaardoelen dat ik wel iets harder mijn best moet gaan doen wil ik de doelen gaan halen. Een van mijn persoonlijke doelen is dat ik 25 nieuwe recepten wil uitproberen. Ik hou van lekker eten en koken vind ik ook ontzettend leuk. Toch doe ik het eigenlijk veel te weinig en als ik wat kook, is het vaak iets wat snel en simpel is. Ik wil mijzelf hierin wat meer gaan uitdagen, juist ook omdat ik het zo leuk vind. De ideale plek om recepten te verzamelen is voor mij absoluut Pinterest. En om mezelf nog een extra schop onder m’n reet te geven om nou eens aan de slag te gaan, deel ik de recepten die boven aan mijn lijstje staan om uit te proberen met jullie.

 

pinterest recepten

 

 

Gevulde paprika’s met pittig gehakt

 

Ik HOU van paprika’s. Maar echt, ik zou het elke dag kunnen eten. Als snack of in een salade, het maakt allemaal niet uit. Ook van het zien van dit plaatje loopt het wat mij al in de mond. En eigenlijk is het recept niet eens zo ingewikkeld. Je kan een paprika met meerdere dingen vullen, maar gehakt mij toch het lekkerst. Ook hou ik wel van een beetje pittig, waardoor dit recept mij dus het meeste aanspreekt.

 

 

Quiche met kip en spinazie

 

Heel lang geleden heb ik eens een keer een quiche en dat vond ik zó lekker dat ik kort daarna een quiche in de winkel kocht, maar toch smaakt dit net eventjes wat anders dan wanneer je hem zelf maakt. Een tijd geleden pinde ik dit recept op Pinterest en deze staat hoog op mijn lijstje om eens een keer te maken.

 

 

 

Bloemkool ovenschotel met paprika en kerrie

 

Zoals je kan zien ben ik best wel fan van dingen uit de oven haha. Zo lijkt mij deze bloemkool ovenschotel ook heerlijk. Bloemkool was vroeger mijn favoriete groenten ooit, maar doordat ik het zoveel at eet ik het nu niet meer zo graag. Maar verwerkt in een schotel lijkt het mij wel erg lekker. Wat ik in dit recept mis is het vlees, maar zoals er op de website van lekker & simpel al staat, kun je er natuurlijk altijd wat aan toevoegen!

 

 

Indonesische bami goreng

pinterest receptenDe Aziatische keuken is denk ik wel mijn favoriete keuken. Nu is Azië heel groot, maar ik kan gewoon niet specifiek één land opnoemen. Ik vind nu eenmaal heel erg veel heel erg lekker. Mijn vader is ontzettend goed in het maken van nasi en bami en ik hoop dat ik het mag leren om het net zo lekker te maken. Dit recept lijkt mij een goede om mee te beginnen. Je hebt er wel aardig wat voor nodig, maar verder is het niet erg ingewikkeld. En als ik het doe, wil ik het meteen goed doen en niet met zakjes of dergelijke werken!

 

 

Sushi (met avocado en zalm)

pinterest receptenIk wil zó graag zelf leren sushi maken, maar omdat het mij best wel heel moeilijk lijkt durf ik er eigenlijk niet aan te beginnen. Op Pinterest staan ontzettend veel recepten voor overheerlijke sushi die je zelf kunt maken. Het recept die ik in dit artikel met jullie deel vind ik niet het meest lekkere recept wat er te vinden is, maar ik denk dat het wel één van de makkelijkere is en het wordt goed en duidelijk uitgelegd op de blog van Brenda.

 

 

 

Dit waren de recepten voor nu eventjes, maar ik heb er weet ik veel hoeveel op mijn lijstje staan. Als jullie het leuk vinden, laat het dan vooral even weten in de comments, want dan wil ik vaker recepten met jullie delen! En als je Pinterest hebt, zou het super leuk zijn als je CwithC alvast zou willen volgen. Binnenkort gaan wij namelijk intensief gebruik maken van Pinterest. Hier zal ik ook recepten gaan pinnen!

 

 

Welk recept zou jij willen maken van dit lijstje?

 

Liefs, Celine

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *