Celine, Fotoverslag, Persoonlijk

Plog 14 maart 2017 – Dagje Blijdorp

Vandaag heb ik weer eens een plog voor jullie. Mijn vriend en ik waren gisteren allebei een dagje vrij dus we wilden wat leuks gaan doen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om lekker naar Blijdorp te gaan. Lekker dichtbij, want mijn vriend woont in Rotterdam. En hij was er nog nooit geweest dus dat kwam goed uit!

 

Fruit ontbijt

 

 

We waren al vroeg wakker. Sina verraste mij met dit lekkere ontbijtje. Super lief en heel erg lekker! Hij had echt fruit ingeslagen voor een weeshuis. Ik ben benieuwd of hij het allemaal op gaat eten haha.

 

 

 

De rest van de ochtend hebben we rustig aan gedaan. Lekker serie gekeken. Daarna was het tijd om ons klaar te maken. Ik ben altijd zo klaar, want ik ben niet zo’n make-up freak. Ik hou het altijd heel simpel met wat concealer, een mascara en een oogpotlood. Dat ik nog een beetje oogschaduw op heb gedaan is al heel wat.

 

staan metro

 

Toen was het tijd om te gaan. We zijn rond half 12 van huis gegaan. Wat later dan gepland, maar eigenlijk een prima tijd want je hebt nog de hele middag! Onderweg naar Blijdorp moesten we helaas staan in de metro.

 

 

Ijsberen Diergaarde Blijdorp

Ijsberen Diergaarde Blijdorp

De ijsberen waren lekker aan het spelen. We dachten eerst dat het eten was wat ze in hun bek hadden, maar volgens mij was het echt puur een speeltje. Ze gooiden hem namelijk steeds in het water om er vervolgens achterna te duiken. Ze speelden het spelletje ook met elkaar. Dat was echt leuk om te zien.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde BlijdorpDiergaarde Blijdorp

De foto´s spreken denk ik wel voor zich :). Ik kan echt uren naar alle beesten blijven kijken.

Leeuw Diergaarde Blijdorp

Leeuw Diergaarde Blijdorp

 

Vooral naar bijvoorbeeld leeuwen of tijgers. Ik vind het zulke fascinerende beesten!

 

Eten Blijdorp

 

Tussendoor hebben we even wat gegeten bij het restaurant in Blijdorp. Lekker ongezond, maar we hadden er allebei zo’n trek in!

 

Blijdorp

 

En natuurlijk mag een selfie ook niet ontbreken :).

 

 

 

Ik heb het niet echt met vissen. Ik snap niet wat er zo leuk aan is. Maar goed, ieder zijn ding. Toch vind ik zo’n tunnel altijd wel weer heel tof.

 

 

Oeps, ik ben een beetje vergeten om de rest van de middag foto’s te maken. Rond half 5 waren we weer bij Sina thuis. Toen hebben we nog eventjes wat gedronken en toen was het voor mij tijd om naar huis te gaan. Daar zat ik dan met mijn tas in de bus.

 

 

Ook van het eten was ik het bijna vergeten! Maar ik was nog net op tijd ;)

 

 
Yeah! Eindelijk heb ik mijn Blond Amsterdam Blijdorp eierdopjes. Op de website waren ze steeds uitverkocht, maar in de winkel in Blijdorp stonden er nog genoeg. Ik heb er maar gelijk 2 genomen. Ook heb ik weer een muntje gedraaid.

 

 

Lekker muziekje aan en het artikel voor vandaag maken. Ik ben echt verslaafd aan het nieuwe album van Ed Sheeran! Baal nog steeds zó erg dat ik geen kaartjes heb voor zijn concert volgende maand.

 

 

Ondertussen was ik alle filmpjes van Cynthia en mij van onze trip naar Milaan op mijn laptop aan het zetten, want er moet een vlog gemaakt worden! Helaas moet ik ze via Dropbox op mijn laptop zetten, want er gaat iets fout bij het aansluiten van mijn Iphone. En zoals je kunt zien zijn het er aardig wat, dus dat gaat nog wel even duren.

 

The Vampire Diaries

 

Omdat het laden van de filmpjes erg lang duurde, ging het niet meer lukken om een beginnetje te maken aan de vlog. Daarom besloot ik eindelijk maar weer eens The Vampire Diaries te kijken. Afgelopen week was de allerlaatste aflevering in Amerika. Ik ben zóóó benieuwd!

En dat was mijn dagje alweer. Het was een hele gezellig dag! Ik hoop dat jullie het ook weer leuk vonden om te zien hoe mijn dag eruit zag.

 

 

Liefs, Celine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *