Celine, Fotoverslag

Plog woensdag 9 november

Afgelopen woensdag was ik eindelijk weer een dagje lekker vrij. Nou ja, vrij. Niet helemaal. Ik moest ’s avonds eventjes twee uurtjes bij de Albert Heijn werken. Over een maandje stop ik daar, omdat ik nu sinds een maandje een nieuwe baan heb in een broodjeszaak. Tot die tijd heb ik twee banen en dat is best wel vermoeiend kan ik je vertellen. Daarom was ik extra blij dat ik nu een keertje niet de ochtend hoefde te werken bij mijn nieuwe baan en alleen mijn avonduurtjes bij de Appie had. Het leek mij wel leuk om een keer een plog te maken en ik vond dit wel een leuke dag om dat te doen. Kijk je mee?:)

Plog

 

Mijn doel was om weer even een beetje uit te slapen. Rond kwart over 10 werd ik wakker, mooie tijd! Zo is niet mijn hele dag meteen voorbij en kan ik lekker nog wat dingetjes doen.

 

Plog

 

Het eerste wat ik zie als ik beneden kom is een briefje van mijn moeder. Ik wist dat ze die zou neerleggen omdat ik het anders toch wel was vergeten als ze het tegen me had gezegd. En vooral ook dat ‘netjes in de wasmand doen’. Ik had het er anders gewoon in gegooid haha. Ze kent me te goed ;).

 

Plog

 

Eerst maar eventjes ontbijten. Ik krijg nooit zoveel naar binnen als ik net wakker ben, dus het bleef bij een kopje koffie en een broodje kaas met vlokken. Kaas met vlokken? Ja, dat is lekker haha. Ik schreef er van de week al over in mijn artikel over mijn vreemde eetcombinaties.

 

Plog

 

Toen was het tijd om te bloggen. Ik had helemaal niks meer vooruit gepland staan en de dagen erna had ik niet zoveel tijd om te bloggen, dus dat werd wel even doorwerken vandaag.

Plog

 

Ondertussen was ik ook de was aan het doen voor mijn moeder. Oke, die sokken bovenop zijn niet zo netjes. Maar de rest ligt toch super mooi, mam?;)

Plog

 

Inmiddels was het ook alweer middag en kreeg ik weer een beetje trek. Mijn moeder had nog een frikandelbroodje laten liggen voor mij. Jum!

 

PlogPlog

 

Ik moest ook nog wat foto’s maken voor een aantal artikelen in mijn blogmaand. Toen ik dacht dat ik het perfecte shot had gevonden en de foto wilde maken, gaf hij aan dat er geen kaartje in zat. Opeens bedacht ik mij dat ik die de dag ervoor even had geleegd op mijn laptop en hem daarna in mijn broekzak had gedaan om hem mee naar boven te nemen. Shitttt… ik had net de wasmachine aangedaan! Maar gelukkig lag hij helemaal onderin de wasmand. Pfffff, lucky me!

 

Plog

 

Daarna heb ik nog eventjes verder gewerkt aan een aantal artikelen. Ik kon meteen een aantal gemaakte foto’s gebruiken.

 

Plog

 

Op mijn moeders briefje stond ook nog dat ik naar de winkel moest. Dan doen we dat toch even. Het was ook mijn beurt om te koken die avond, dus ik moest sowieso nog naar de winkel. Het was eindelijk even droog dus ik besloot snel te gaan. Ik had alleen nog geen idee wat ik wilde maken.

 

Plog

 

Toen ik klaar was met boodschappen doen begon het helaas weer te regenen. Snel naar huis dus!

 

Plog Plog Plog Plog
Thuis was het meteen tijd om te koken, anders zou ik het niet redden met mijn werk. Ik had gekozen voor lasagnette. Dat was alweer een tijd geleden en ik had het zelf nog nooit gemaakt. Ik besloot het heel simpel te houden door zo’n pakje te kopen en precies de ingrediënten en stappen te volgen die op het pakje staan. Normaal maak ik het liever zelf, maar dit is wel ideaal als je niet veel tijd / zin hebt! Ik moest even alleen eten, omdat mijn broertje en moeder nog niet thuis waren en ik moest werken. Daarom deed ik dat eventjes achter mijn laptop, zodat ik ondertussen nog lekker verder kon bloggen. Het was heerlijk! Al zeg ik het zelf ;).

 

Plog

 

Tijd voor werk! Als ik iets niet ga missen, is het dat prachtige (lees: oerlelijke) werkshirt wel!

 

Plog

 

Thuisgekomen van werk besloot ik ‘Het perfecte plaatje’ van afgelopen maandag terug te kijken. Daar keek ik al twee dagen naar uit en ik had toch geen verdere plannen. Het Nederlands elftal stond namelijk niet echt hoog op mijn to-watch lijstje.

 

Plog

 

Mijn kat, Tiger, was ook wel erg benieuwd wat ik daar aan het eten was. Hij kan zo lekker kijken.

 

Plog

 

Na het programma besloot ik al lekker mijn bedje op te zoeken om nog even een stukje te lezen. Ik ben pas begonnen in het boek ‘Lieve mama’ van Esther Verhoef. Wat een heerlijk boek, nu al! En nog steeds word ik blij van deze kurken boekenlegger die ik kocht in Porto.

 

Plog

 

Mijn god, wat heb ik het steeds koud. Ik heb er nog een extra deken bij gepakt. Rond half 11 ben ik al lekker gaan slapen, zodat ik de volgende ochtend weer een beetje energie had voor weer een hele dag werken en een wekker die weer om 6:30 staat.

 

 

Het was een heel rustig dagje waarin ik niet zoveel heb gedaan. Ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien hoe mijn ‘vrije dag’ eruit zag.

 

 

Wat doen jullie op een vrije dag?

Liefs, Celine

 

 

 

 

 

 

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *