Celine, Reizen

Spanje vakantie

Het is inmiddels al bijna 7 jaar geleden dat ik met mijn moeder en broertje samen op vakantie ben geweest. Dat kwam simpelweg omdat mijn moeder het niet zo super breed heeft en hier gewoon geen geld voor had. Nu kwam er ook steeds wel weer iets tussendoor. De een brak zijn been, de ander moest geopereerd worden. Maar nu is het zo ver! Twee weken geleden hebben we onze vakantie geboekt. We gaan naar Spanje! Om precies te zijn naar Lanzarote.

 

Lanzarote

 

We hebben wel even getwijfeld over de bestemming. Ik had een super mooi hotel gezien in Marokko. Het leek mij zo gaaf om daar ook echt heen te gaan. Helaas kreeg ik mijn broertje niet overgehaald. Hij wilde toch liever in Europa blijven. Vraag me niet waarom haha. Maar goed, dan was mijn voorkeur eigenlijk voor Griekenland, maar mijn broertje wilde per se naar Spanje. Oké prima, maar dan zoek ik de bestemming uit! Vorig jaar waren Cynthia en ik al naar Mallorca geweest en met een andere vriendin was ik in Barcelona. Dus daar wilde ik niet heen.

Het eerste waar ik tegen aanliep was: gaan we voor een hotel of voor een camping? Een camping heeft wel iets gezellig familie-achtigs. Maar mijn moeder had meer de voorkeur voor een hotel. Toch hebben we wel even naar campings gekeken, omdat mijn broertje en ik het stiekem ook wel weer erg leuk vinden. Het deed ons echt denken aan vroeger.  Lux-camp.nl sprong er al snel tussenuit. Daar zaten echt hele leuke campings tussen.

Uiteindelijk hebben we na lang twijfelen toch voor een hotel gekozen. En de keus voor de bestemming was eigenlijk al vrij snel gemaakt: Lanzarote. Dat lijkt mij een ontzettend mooi en tof eiland, waar je een combinatie hebt van lekker luieren aan het strand tot dingetjes bezichtigen. Daar houd ik wel van! 2 juli is het zo ver! Dan gaan we eindelijk na al die jaren weer lekker met zijn drietjes 8 dagen weg!

 

Organisaties van hotels heb je genoeg. Maar ben jij toch meer een campingtype? Dan raad ik jullie zeker aan om even een kijkje te nemen op Lux-camp.nl. Op de site http://www.lux-camp.nl/vakantie-spanje.html vind je bijvoorbeeld een overzicht van campings in Spanje.

 


Zijn jullie wel eens naar Spanje geweest ?

Liefs, Celine

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Weablog

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *