Celine, Persoonlijk, Tags

Tag: And That’s Who I Am

Op internet zocht ik een leuke tag om jullie mij een beetje beter te leren kennen. Op meerdere blogs zag ik de ‘And that’s who I am’ tag voorbij komen en dit vond ik wel een hele leuke! Het is hierbij de bedoeling dat ik op de Tumblr site plaatjes zoek die bij mij passen. En dat is wat ik heb gedaan. So here we go!

DEEL1B

1. Ik kan mezelf tien keer beter uitdrukken door het op te schrijven dan verbaal. Als me iets dwars zit of er is ruzie, klap ik meestal dicht. Ook als iemand anders moet huilen of niet lekker in zijn/haar vel zit weet ik niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik kan dan veel beter via, bijvoorbeeld, whatsapp praten.

2. Lijstjes maken, ik ben er verslaafd aan! Is het niet voor dingen die ik nog moet of wil doen, is het wel voor dingen die ik wil hebben. Of gewoon een lijstje met dingen die ik leuk vind, blog-ideeën, plekken die ik nog wil zien. Je kan het zo gek niet verzinnen of ik maak er een lijstje voor.

3. Veel mensen vinden het belangrijk om ‘erbij te horen’. Daar is niks mis mee, maar ik heb dat nooit echt gehad. Natuurlijk wil ik er niet niet bij horen, maar een paar goede vrienden hebben en die vriendschappen onderhouden vind ik het allerbelangrijkste!

4. De mensen die mij niet zo goed kennen zullen mij omschrijven als een meestal rustig meisje, maar als je mij leert kennen kom je erachter dat dat echt niet zo is. Ik ben dan niet altijd zo super overaanwezig, maar met vriendinnen ben ik echt niet ‘het rustige meisje’.

DEEL2B

5. Vroeger moest ik er niet zoveel van hebben, maar nu ben ik zó verliefd op het Britse accent. Gewoon, wauw! Ik hoef dan niet per se Brits te zijn, maar wat zou ik graag met een perfect Brits accent Engels kunnen spreken. Maar sowieso spreekt het land mij zelf ook wel heel erg aan.

6. Deze sluit hier eigenlijk op aan. Ik ben nog nooit naar Londen geweest, maar wat zou ik dat graag willen. Het lijkt me een geweldig mooie stad.

7. Ik huil heel erg snel. Dit vind ik aan de ene kant echt een vreselijke eigenschap, maar ik zou het erger vinden als ik bijna niet kon huilen om iets of iemand. Het gekke is dat ik niet snel huil op plekken als school of werk. Dan kan ik het ontzettend goed inhouden. Bij een film kan ik om het kleinste dingetje al huilen: is het niet iets verdrietigs, is het wel iets moois. Of zoals ik eerder al zei, klap ik vaak dicht in bijvoorbeeld een ruzie of als me iets dwars zit. En dan komen er ook vaak wel tranen aan de pas.

8. Dagdromen: dat doe ik altijd en overal. Als ik opeens ergens aan denk, kan ik daar uren over nadenken en fantaseren. Zelfs als ik op mijn werk achter de kassa zit. Niemand die het door heeft, maar in mijn hoofd speel ik dan een halve film af, haha.


DEEL3B

9. Oh, wat zou ik graag heel de wereld over reizen! Ik heb een hele travel bucket list met alle plekken die ik wil zien. Ik betwijfel of dat me gaat lukken, zo lang is de lijst, maar ik ga mijn best doen!

10. Zoals ik al zei vind ik het super belangrijk om een paar goede vrienden te hebben en die vriendschappen te onderhouden. Mijn beste vriendinnen weten zo goed als alles van mij en ze zijn er altijd voor me. Buiten dat hebben we ook altijd super veel plezier en maken we ontzettend veel leuke dingen mee. Ik ben zo dankbaar dat ik hun heb leren kennen!

11. Ik ben echt totaal geen ochtendmens. Ik vind het zo vreselijk om vroeg op te moeten staan en in de ochtend ben ik echt dra-ma. Ik ben dan nog niet eens chagrijnig, maar als ik vroeg op moet heb ik de eerste twee uur gewoon geen energie. Wel ben ik een echt avond mens. Het liefst blijf ik altijd lang op om zo veel mogelijk te kunnen doen of gewoon lekker serie te kijken in bed. Ik hoef ook niet pas om 12 uur mijn bed uit, maar gewoon lekker blijven liggen tot een uurtje of 10 en dan rustig opstarten zou ideaal zijn. Helaas kan dit vaak alleen op zondag.

12. Concerten bezoeken is echt uitgegroeid tot iets wat ik ontzettend leuk vind. Nu ik een paar concerten van buitenlandse artiesten heb mogen meemaken wil ik alleen maar meer! Ik hou dan ook regelmatig de site van ticketmaster in de gaten of er weer een nieuw concert is aangekondigd.
DEEL4B

13. Wat hou ik toch van de kerst! Ik geniet altijd zo van de gezelligheid rondom kerst. Het huis wordt leuk versierd. Bijna alle mensen zijn een stuk vrolijker. Lekker eten. En gewoon het gezellig samen zijn met familie. Ik kijk er altijd weer naar uit! It’s the most wonderful time of the year.

14. Ook al zeggen ze dat je er op een gegeven moment te oud voor bent: niemand is te oud voor Disney, klaar. Het maakt mij in ieder geval altijd wel vrolijk. En met mijn liefde voor de kerst, staat ergens boven aan mijn bucket list toch ook wel om de kerst een keer door te brengen in Disneyland Parijs! Hoe ideaal klinkt dat!?

15. Veel mensen zeggen dat als je eenmaal werkt je weer heel graag terug naar school zou willen. Ik niet! Ik heb vorig jaar een soort van tussenjaar gehad waarin ik veel heb gewerkt bij de Albert Heijn. Natuurlijk is dat niet wat ik voor de rest van mijn leven wil, maar nu ik terug op school zit verlang ik echt naar het moment dat ik straks een vaste baan heb! Ik doe nu wel iets wat ik echt leuk vind, dus dat scheelt wel. Maar als nog kan ik niet wachten tot ik van school af ben.

16. Mijn instelling is om van alles te genieten, ook van de kleinste dingen. Soms vergeet je gewoon dat de voor jou ‘normaalste’ dingen niet altijd zo vanzelfsprekend zijn als dat je denkt. Je moeder die een lekker ontbijtje voor je klaarmaakt, gezellig film kijken met een paar vriendinnen, een mevrouw die even gezellig een praatje met je wilt maken als je achter haar in de rij staat bij de supermarkt. Allemaal van die kleine dingen waarvan ik probeer te genieten. Want uiteindelijk zijn dit de momenten die jou vormen en bijdragen aan je karakter. Dan maakt het niet uit in wat voor schoenen je loopt of waar je naartoe op vakantie gaat.

DEEL5B
17. Ik vind het niet zo zeer erg als er een foto van mij wordt genomen, als ik het maar weet! Dan ben ik er nog niet dol op, maar onverwachte foto’s vind ik echt helemaal verschrikkelijk. Ik denk dat het vooral te maken heeft met onzekerheid. Ik kan me dagen lang druk maken over hoe ik er uit zie op die onverwacht gemaakte foto. Keek ik niet raar? Zie ik er wel leuk uit? Hoe zit mijn haar? Kortom, maak maar geen onverwachte foto’s van mij ;).

18. Hoewel ik het dus verschrikkelijk vind om zelf op te foto te gaan: achter de camera vind ik het geweldig! Overal waar ik kom maak ik bijna wel foto’s. Van de omgeving, van mensen, van dat schattige kleine vogeltje in de boom. Of een paar actiefoto’s als ik weer bij Feyenoord in de Kuip zit. Ja, ik kan heel erg genieten van een dagje lekker fotograferen. Nu ik dit schrijf bedenk ik me dat ik wel echt te weinig doe! Ik moet er binnenkort maar weer eens tijd voor maken.

19. Hoewel ik het heerlijk vind om onder de mensen te zijn, kan ik ook erg genieten van even helemaal alleen zijn. Even een momentje voor mezelf. Zeker na een drukke dag vind ik het fijn om bijvoorbeeld in bed een filmpje te kijken, of een paar afleveringen van een leuke serie.

20. Kleine kinderen vind ik geweldig! Ze zijn nog zo onschuldig in wat ze doen. Ze hebben geen verkeerde bedoelingen, ze zijn gelukkig met de kleinste dingen. En hoe ze op hun eigen manier dingen willen leren. Ik vind het allemaal zo mooi om te zien!

 

DEEL6B

21. Ik was nooit zo van het voetbal, maar ineens was daar de omkeer. Ik kan me niet eens meer herinneren hoe dat is gekomen. Ik kan me nu geen leven zonder voetbal voorstellen. Ik kan echt genieten van een goede wedstrijd, een mooie actie of een prachtige goal. Veel mensen kunnen dat totaal niet begrijpen en het gekke is dat ik dat dus eerst ook niet kon. Maar nu zou ik niet meer zonder kunnen!

22. Film-&serieverslaafde, that’s me! Ik kan héél snel verslaafd raken aan serie. Als ik er eenmaal in zit kijk ik aflevering naar aflevering en moet ik mij echt proberen te beheersen, anders kijk ik door tot een uurtje of 3 ’s nachts. En dan ben ik de volgende ochtend niet echt blij… ;)

 

 

 

 

Zo, dat was het dan. Er waren zo bizar veel plaatjes die bij mij paste, dat ik uiteindelijk echt tegen mezelf moest zeggen dat ik moest stoppen. Herken jij jezelf ook in één of meer van deze plaatjes?

Liefs, Celine

Bewaren

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *