Celine, Tags

Tag: Mijn blog content

Vanaf het begin van het jaar is er nog geen week geweest dat ik last minute mijn blog aan het schrijven was. Daar was ik best wel een beetje trots op. Maar hoe goed ik ook bezig ben geweest, het bloggen is er de afgelopen week een beetje bij ingeschoten. Maar omdat ik een drukke week had ik vergeef ik mezelf wel. Alleen tja, daar zit ik dan de avond van te voren… Gelukkig bestaat er zoiets als tags. Persoonlijk vind ik het altijd super leuk om te lezen bij andere blogs, maar ook vind ik het super leuk om zelf in te vullen. Dan is alleen nog de vraag welke tag het dan wordt, maar toen was Mariska van doormariska.nl daar als reddende engel. Eerder vulde ik al eens een andere tag in die Mariska bedacht: de ‘Mag ik ff zeiken?’ tag. En dit keer komt ze gewoon weer met iets heel leuks en origineels: de ‘Mijn blog content’ tag. Negen vragen die gaan over jouw blog en je blog content. Dus laten we maar gewoon beginnen!

 

 

social media verslaafd

 

 

Wat was je eerste artikel?

Het allereerste artikel op CwithC was een filmpje waarin Cynthia en ik ons voorstelden en vertelden wat jullie van ons konden verwachten. Dit is bijna twee jaar geleden alweer. En wat zou ik dit filmpje eigenlijk heeeel graag vergeten haha. Maar toch is het ook wel weer grappig om terug te zien.

Mijn allereerste eigen artikel was de ‘And that’s who I am’ tag. Een tag die ik invulde zodat jullie mij een beetje konden leren kennen in zo’n eerste artikel. Best grappig dat alles wat er in staat ongeveer nog wel klopt!

 

Welke artikelen vind je het slechtste?

Toen we net met onze blog begonnen was ik bezig met het Day Zero Project en als ik nu naar de ‘update artikelen’ of naar de artikelen die ik schreef omdat het ‘moest’ voor mijn Day Zero Project vind ik wel dat ik daar meer van had kunnen maken. Sommigen vind ik erg afgeraffeld. En sowieso was ik in het begin heel last minute mijn artikelen aan het schrijven waardoor ik achteraf altijd baalde dat het resultaat niet was wat ik in mijn gedachte had. Gelukkig ben ik de laatste tijd veel meer tevreden over de artikelen die ik plaats!

 

Welke foto’s vind je het leukste om te maken?

Foto’s maken vind ik ontzettend leuk, maar ik vind het best lastig om een goede blogwaardige foto’s te maken. De leukste foto’s om te maken vind ik productfoto’s.

 

Shoot! Anki Wijnen

 

Welke reviews vind je het leukste om te schrijven en welke producten het leukste om te testen?

Ik vind reviews schrijven van boeken erg leuk. En in principe maakt het dan niet zoveel uit wat voor boek het is, als het onderwerp mij natuurlijk maar interesseert! Van leesboeken tot boeken over fotografie of bijvoorbeeld een boek als ‘het Bucketlist boek‘. Ook vind ik onze ‘We went to the movies’ rubriek erg leuk waarin we elke maand de films die we in de bioscoop hebben gezien kort reviewen. De producten die ik het leukst vind om te testen zijn DIY gerichte producten. Net als dat Cynthia bijvoorbeeld laatst de Coloured Stains Infusions testte.

 

Wat vind je leuker: foto’s maken of artikelen schrijven?

Schrijven vond ik vanaf kleins af aan al erg leuk om te doen en ook nu doe ik het met ontzettend veel plezier. Maar de liefde voor fotografie is er de laatste jaren een beetje ingeslopen en wordt steeds groter en groter. Om eerlijk te zijn maak ik er nog wel veel te weinig tijd voor, maar dit is wel iets waar ik mij nog steeds in wil ontwikkelen. Het schrijven van artikelen gaat de laatste tijd steeds beter en wanneer ik een idee heb is het best snel uitgewerkt. Dat is bij het maken van foto’s nog niet echt zo, maar wanneer ik er wat meer tijd in ga stoppen moet dat wel goed komen denk ik. Een keuze maken vind ik eigenlijk onmogelijk. Het hoort ook gewoon een beetje bij elkaar vind ik.

 

Kijk jij regelmatig oude artikelen na op werkende links?

Net als dat Mariska op haar blog schrijft gebruik ik daar de Broken Link Checker voor. Ideaal! Zonder die plugin zou ik het denk ik zo goed als nooit checken.

 

iPhone 6s

 

Maak jij de foto’s met een high end camera of je telefoon? En zo ja, welk product?

Helaas heeft mijn spiegelreflex camera (de Pentax K-50) besloten er mee op te houden. Althans, er is denk ik een instelling kapot want hij fotografeert alleen maar zwart beeld. Ik hoop dat ik hem kan laten maken, want je ziet wel duidelijk kwaliteitsverschil. Nu maak ik de foto’s of met onze vlogcamera, de Sony Cybershot DSC-WX500, of met mijn iPhone 6S.

 

Welk artikel wordt het meest gevonden in Google?

Dat is het artikel waarin ik mijn favoriete quotes met jullie deelde. Quotes zijn natuurlijk ook wel heel populair, dus op zich sta ik er niet echt van te kijken.

 

Wat is het meest persoonlijke artikel dat je ooit hebt geschreven?

Ik ben eigenlijk nog nooit super open geweest over echte priv├ę dingen op CwithC. Niet dat ik het ontwijk, maar als het niet nodig is bespreek ik dit gewoon liever niet. Wel schrijf ik zo nu een dan een persoonlijke update en het is wel eens voorgekomen dat ik dan vertelde dat ik niet lekker in mijn vel zat. Of ik schreef bijvoorbeeld het artikel over dat ik het moeilijk vind om keuzes te maken. Dat zijn denk ik wel redelijk persoonlijke artikelen.

 

 

Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn antwoorden op de vragen van de ‘Mijn blog content’ tag te lezen! Mocht je nou net zo enthousiast zijn als ik over deze tag kan je hem natuurlijk ook zelf invullen op je blog met een tag of linkje naar de blog van Mariska! Want alle complimenten gaan naar haar voor deze leuke tag!

 

 

Liefs, Celine

 

 

PS: Sorry dat de blog wat later is dan normaal! Er waren wat probleempjes met de blog! X
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *