Celine, Persoonlijk, Tags

The Christmas Tag

A very merry Christmas to y’all! Ik hoop dat jullie allemaal een leuke eerste kerstdag achter de rug hebben. Ik ben echt dol op de kerst. De warmte en gezelligheid, lekker iedereen bij elkaar, ik kijk er elk jaar weer naar uit. Daarom wilde ik daar ook wel even een blogje aan wijden. The Christmas Tag is een tag die ik elk jaar weer veel voorbij zie komen op vele blogs. Ik vind het altijd heel leuk om te lezen en ik doe daarom lekker origineel (not) mee. Er zijn verschillende variaties van The Christmas Tag. Ik heb gekozen voor de volgende. Lees je mee?
Kerstboom

 

Wat is je favoriete kerstliedje?

Ik ben sowieso echt gek op kerstliedjes. Maar dan wel echt alleen in de kerstperiode. Mijn favoriet is dan toch wel het ultieme mee-bler-nummer ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carry. Vooral om dan zo lekker vals mee te zingen maakt mij altijd erg vrolijk haha.

 

Wat is jouw favoriete kerstfilm?

Dit vind ik best wel een lastige, want er zijn er 2 die ik echt super leuk vind. Namelijk ‘The Holiday’ en ‘Love Actually’. Ik ga denk ik ook gewoon niet kiezen, want het zijn beide echt hele leuke films met een echt kerstgevoel!

 

Kerstcadeau

 

Wat staat er bovenaan je kerstverlanglijstje?

Dit jaar had ik echt heel veel moeite met het bedenken van een kerstcadeautje. Ik wist het gewoon ├ęcht niet. En nog steeds niet eigenlijk. Vandaag doen we cadeautjes dus ik ben heel benieuwd wat er voor mij is bedacht!

 

Wat is jouw favoriete make-up look voor de kerst?

Ik ben niet zo’n make-up freak, maar met kerst vind ik het altijd wel leuk om even wat langer te make-uppen dan normaal. Meestal kies ik, afhankelijk van mijn outfit, voor bruinachtige smokey eyes. Maar verder alleen een lipstick en that’s it!

 

Wat draag je het liefst tijdens de kerst?

Meestal ga ik voor een jurkje of een rokje. Gaan we uiteten, zoals gister, trek ik er wel een colbertje of vestje overheen. Bij mijn moeder gaan we bijna altijd gourmetten, dus dan hoef ik mij niet zo warm aan te kleden.

 

Warme chocolademelk

 

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je liever binnen van een kop warme chocolademelk?

Ik vind het wel leuk om even buiten te lopen, maar een sneeuwballengevecht of iets dergelijks hoeft van mij niet per se haha. Af en toe is dat natuurlijk wel even leuk, maar doe mij maar een lekkere kop warme chocolademelk met een filmpje of zo!

 

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

De gezelligheid van familie en/of vrienden vind ik het allerleukste tijdens de kerst. Lekker eten, spelletjes doen of een filmpje kijken. Gewoon lekker kletsen. Het is voor mij al snel goed als er dierbare mensen om mij heen zijn. Wel zou ik heel graag een keer naar Disney Land willen tijdens de kerstdagen (of tijdens Oud en Nieuw). Dat lijkt me echt fantastisch!

 

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

De kerst is alweer bijna voorbij haha. Op kerstavond was ik samen met mijn moeder, een vriendin van haar en een goede vriendin van mij naar de Toppers. Eerste kerstdag was ik bij mijn vader en gingen we samen met mijn stiefmoeder, (stief)broers, broertje, schoonzus en nichtje en neefje uiteten. Vandaag vier ik tweede kerstdag bij mijn moeder met cadeautjes, spelletjes en gaan we lekker gourmetten.

 

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Bij mijn moeder hebben we besloten dit jaar de kerstboom even over te slaan en staat er alleen een kleintje. Bij mijn vader staat een neppe. Zelf zou ik wel graag een echte willen.

 

Wat voor kleur ballen zitten er in de kerstboom?

In de kleine kerstboom bij mijn moeder hangen er zilvere en rode ballen en sterren. In de kerstboom bij mijn vader hangen gouden, roden en ik geloof ook zilveren.

 

Musketkransje

 

Wat is je favoriete kerstsnack?

Ik vind die musketkransjes altijd wel erg lekker. Verder zou ik eigenlijk niet echt een typische kerstsnack kunnen bedenken.

 

 

Hou jij ook zo van de kerst?

Merry Christmas! X, Celine

 

 

 

 

 

 

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *