Celine, Films, series, boeken, Tags

The Movies Tag

Na ruim een jaar trotse eigenaar te zijn van een Pathé Unlimited pas, loopt mijn abonnement vandaag toch echt af. Ik vind het heel jammer, want ik heb er echt elke maand van genoten en ik had hem er bijna altijd dubbel en dwars uit. De laatste maanden werd het helaas al wat lastiger en na goed nadenken heb ik besloten hem te laten stopzetten. Ik heb er gewoon niet zoveel tijd meer voor en dan is het toch zonde. Wie weet dat ik in de toekomst wel weer een abonnement neem, omdat ik er stiekem nu al een beetje spijt van heb. Dat ik gek op film kijken ben is denk ik hiermee wel duidelijk. Daarom kan het ook niet missen dat ik een keer The Movies Tag ga doen. Vandaag is het zo ver. Het zijn aardig wat vragen, so let’s go!

The Movies Tag

 

 

1. Favoriete film aller tijden?

Ik vind zóveel films leuk dat dit bijna een onmogelijke vraag is. Ik hou heel erg van films als The Hunger Games, The Maze Runner, The Divergent Series. Niet dat het films van geweldig hoog niveau zijn, maar ik hou ervan! Een andere film die ik altijd kan blijven kijken is Abduction.

 

2. Favoriete scene uit deze film?

Ik ga dan voor een moment uit Abduction. Ik wil geen spoiler geven dus de mensen die hem nog niet hebben gezien hebben nu geen idee waar ik het over heb, maar mijn favoriete moment is aan het eind wanneer de hoofdrolspeler Nathan (Taylor Lautner) met iemand belt en het stukje daarna. (Lekker duidelijk hè?)

 

Johnny Depp

 

 

3. Favoriete acteur(s) en actrice(s)?

Om te beginnen met de acteurs. Johnny Depp, hij kan gewoon écht alles. Veel meer dan bij welke andere acteur of actrice dan ook heb ik bij hem het gevoel dat hij echt transformeert tot de personage en zichzelf compleet vergeet. En acteur die ik ook heel goed vind is Liam Neeson en eigenlijk horen Brad Pitt, Tom Cruise en Leonardo DiCaprio stiekem ook wel op het lijstje.

Anne Hathaway is absoluut mijn favoriete actrice. Ze heeft zoveel verschillende rollen moeten spelen en ze nailt ze allemaal. Ook Sandra Bullock vind ik een erg leuke actrice. Ik word altijd vrolijk van haar. En Amanda Seyfried hoort eigenlijk ook wel in dit lijstje thuis.

 

4. Meest irritante acteur of actrice?

Ik heb niet echt een acteur of actrice die ik echt irritant vind, maar soms word ik wel een beetje moe van types als Adam Sandler en Ben Stiller. Puur omdat ik het gevoel heb dat het steeds een beetje hetzelfde is.

 

5. Favoriete regisseur?

Ik ben helaas niet zo thuis in het wereldje van de regisseurs. Ik heb er een beetje naar gegoogled maar ik kom er niet echt uit. Wat is jouw favoriete regisseur en waarom?

 

6. Favoriete guilty pleasure film?

Van die films als LOL , Wild Child en Monte Carlo. Eigenlijk helemaal geen goede films, maar ze kijken zo lekker weg en af en toe heb ik zo’n film even nodig.

 

7. Favoriete tear jerker?

Ik huil best wel snel bij een film. Dit jaar kwam de film Me Before You uit. Deze heb ik drie keer in de bioscoop (!) gezien en elke keer moest ik huilen, maar niet extreem. Ik vind het wel echt een hele mooie film. Andere films die mij echt elke keer weer laten huilen zijn The Fault in Our Stars, A Walk To Remember en The Last Song.

 

8. Personage van een film die je het meest bang heeft gemaakt?

Dit zou ik echt niet weten. Horror films zijn niet zo mijn ding dus die kijk ik ook eigenlijk nooit. Ik kan mij echt geen personage herinneren die mij bang maakte.

 

9. Film die je leuk vind maar verder iedereen haat?

Een lastige vraag. Nederlandse familie films zijn over het algemeen wel een beetje gehaat door de meerderheid van mijn leeftijdscategorie. Natuurlijk zijn het niet de meest geweldige films, maar ik hou ervan! Ik kijk dan bijvoorbeeld ook echt wel uit naar Soof 2 en Onze Jongens die binnenkort in de bioscoop komen.

 

10. Film die jij haat die juist iedereen leuk vind?

Uhm…. De Harry Potter films (sorry). Ik heb ze een paar keer proberen te kijken, maar het boeit me gewoon niet genoeg om te blijven kijken.

 

George Clooney and Brad Pitt

 

11. Favoriete film duo?

Brad Pitt en George Clooney in the Ocean’s trilogy. Sowieso vind ik beide leuke acteurs en ik vind het samen een heerlijk team in deze films.

 

12. Favoriete geanimeerde film?

Despicable Me vind ik stiekem ook gewoon heel erg leuk. Ik ben ook heel erg fan van Disney films. The Jungle Book is dan denk ik wel 1 van mijn favorieten. Het is trouwens veel te lang geleden dat ik een Disney film heb gezien, dus dat ga ik snel weer een keertje doen!

 

13. Favoriete slechterik uit een film?

Ik ben niet zo into films met good guys en bad guys. Films als Spiderman of Batman hoeven van mij niet persé. Wat dat betreft heb ik dus echt even geen idee en eigenlijk kan ik ook niet echt een ‘slechterik’ bedenken uit ander soort films.

 

14. Welke film heeft je het meest verbaasd?

The Edge of Tomorrow. In eerste instantie dacht ik dat deze film niet echt wat voor mij zou zijn. Ik had ook verwacht dat de film op een gegeven moment zou gaan vervelen, omdat er steeds een zelfde stukje in terugkwam. Toch wilde ik hem kijken omdat ik bijna alle films met Tom Cruise erin wel goed vindt. Uiteindelijk vond ik het een super goede film en zat ik er van het begin tot het eind helemaal in.

 

15. Als je maar één film zou kunnen houden, welke zou dat dan zijn?

Jeetje, daar moet ik niet aan denken. Er zijn zoveel leuke films! Het moet sowieso een film zijn die ik kan blijven kijken. Ik denk dat het dan Abduction gaat worden.

 

16. Welke film raad je aan?

Een film waarvan ik vind dat iedereen die wel gezien moet hebben is Intouchables. Of The Green Mile.

 

Ian Somerhalder

 

17. Wie is je acteur of actrice crush?

Ian Somerhalder. Zucht. Haha. Ik word echt helemaal gelukkig van hem, maar dan eigenlijk vooral in The Vampire Diaries. En misschien wordt ik ook altijd wel een beetje blij van Liam Hemsworth.

 

18. Als je terug in de tijd zou kunnen gaan en met een acteur/actrice zou kunnen trouwen die nu een stuk ouder is, wie zou het dan zijn?

Dan ook ga ik voor Ian Somerhalder haha. Die is nu inmiddels 37, dus wel echt te oud voor mij. Maar aan de andere kant heeft hij echt een hele andere kijk op het leven dan ik.  Een stukje verder terug in de tijd zou ik het ook niet erg vinden als ik Patrick Swayze in zijn jongere jaren tegen zou komen.

 

19. Een remake waarvan je zou willen dat hij nooit was gemaakt?

Ik kan mij zo 1 2 3 niet bedenken van welke film ik ook de remake heb gezien dus ik kan hier helaas geen antwoord op geven.

 

20. Je staat op het punt om dood te gaan en je kan nog maar één film kijken, welke zou dat zijn?

Ik zat eerst te denken aan Me Before You , maar dat is dan wel een beetje een beladen film zo aan het einde van je leven. Ik denk dat ik juist voor een film waar ik vrolijk van word en dat is denk ik Mamma Mia. Lekker meezingen met de liedjes, I love it!

 

21. Favoriete film genre en favoriete films van dat genre?

Overduidelijk actie. Hoewel ik ook wel van drama films hou, kan een goede actiefilm mij echt helemaal enthousiast maken. Een paar van zulke films zijn Non-Stop, Londen Has Fallen en Taken.

 

22. Wat is de eerste film waarvan je zelf van herinnert dat je hem in de bioscoop hebt gezien?

Ik heb hier echt heel lang over nagedacht maar dit is echt nog best moeilijk… Ik kan mij nog wel heel goed herinneren dat ik met een kinderfeestje van een vriendinnetje naar de film Bratz ging. Nog verder terug  zou ik het echt niet weten. Ik denk dat het een Disney film geweest moet zijn.

 

bratz-the-movie

 

 

 

Wat is jouw favoriete film?

Liefs, Celine


 

 

 

 

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *