Celine, Persoonlijk

The Story Of My Life

“In ‘The Story Of My life’ biedt Linda de Mol haar gasten Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder de unieke kans om een blik in hun toekomst te werpen en te ervaren hoe het is om samen oud te worden. De klok wordt twee keer dertig jaar vooruit gezet en Yolanthe en Wesley worden levensecht getransformeerd tot twee zestigjarigen en twee hoogbejaarde negentigjarigen. Waar wonen ze als ze zestig zijn? Is hun relatie nog even sterk? En staat de carrière van Wesley nog steeds op één? Hoe zien ze er uit als ze de negentig mogen halen? En wat zouden ze als laatste, kort voordat de dood ze zal scheiden, nog tegen elkaar willen zeggen?”

Afgelopen maandag was dit programma voor het eerst te zien op RTL 4. Het was de eerste aflevering en eigenlijk een soort proefaflevering.  Zoals je hierboven leest waren Yolanthe Sneijder-Cabeau en Wesley Sneijder de eerste gasten. Waarschijnlijk komen er pas in 2017 meer afleveringen.

The Story Of My Life

Afgelopen vrijdag hoorde ik over het programma in RTL Late Night. Ik was meteen heel nieuwsgierig doordat iedereen zo enthousiast deed. Je zag ook alvast wat beelden en het zag er allemaal zo echt uit. Het was niet zomaar even een pruik zoals Linda de Mol ook zei, er werd echt gekeken naar de ouders en opa’s en oma’s enzovoorts. Yolanthe vertelde dat ze zich op dat moment ook echt even 60 en 90 voelde. Dit kon ik me haast niet voorstellen. Na het zien van de aflevering was ik best wel ontroerd. Het deed wel degelijk echt wat met ze.

Het was grappig om te zien hoe anders ze reageerden op de verschillende leeftijden. Toen ze werden getransformeerd tot 60 jarige was vooral Yolanthe nog heel erg met het uiterlijk bezig. Ze vond het verschrikkelijk om te zien hoeveel rimpels ze had en hoe haar nek heel oud leek. Net als Wesley en Linda zag ik dat echt helemaal niet. Ik had er voor getekend als ik er zo uit zou zien op zestigjarige leeftijd haha.

Toen ze werden getransformeerd tot 90 jarige, was Yolanthe helemaal niet bezig met haar uiterlijk. Ze werden beide heel erg emotioneel door het zien van elkaar. Want hoe groot is de kans dat ze allebei zo oud mogen worden? Dat deed heel veel met ze.

The Story Of My Life

 

Wat als ik  60 ben?

Aan de 60-jarige Wesley en Yolanthe werden een aantal vragen gesteld. Waar woon je dan? Werk je nog?  Hoeveel kinderen? Zou jullie huwelijk een slippertje overleven? Zouden jullie je ouders in huis nemen om voor ze te zorgen of zorg inkopen?

Ik leef natuurlijk in een hele andere wereld dan Wesley en Yolanthe en dat is ook niet te vergelijken. Ik ben ruim 10 jaar jonger, ben niet getrouwd en heb geen kinderen. Daarbij kunnen zij gaan wonen waar ze willen en eventueel stoppen met werken. Ik zal op mijn zestigste gewoon nog moeten werken (als ik gezond ben). Mocht dat niet meer het geval zijn en ben ik eerder met pensioen, zou ik het wel geweldig vinden om veel te gaan reizen. Maar ook dat is een kwestie van ben je daar gezond genoeg voor (en heb je er geld voor). Ik hoop ook zeker kinderen te hebben, het liefste 2.

Trouwens is voor mij geen must. Natuurlijk is het wel iets heel moois, maar ik vind dat dat niks veranderd aan de liefde tussen jou en je partner. Wel lijkt het me geweldig om een keer zo’n jurk aan te mogen.

Over het ouders in huis nemen denk ik eigenlijk hetzelfde als Wesley: waarschijnlijk vinden mijn ouders het zelf helemaal niks om afhankelijk van mij te worden, maar ik zou er zelf geen problemen mee hebben.

 

Wat als ik 90 mag worden?

De kans dat je 90 wordt is natuurlijk niet zo heel groot, maar mocht ik dat geluk hebben hoop je natuurlijk gezond deze leeftijd te behalen. “Hoe zou je herinnerd willen worden?” was een vraag die gesteld werd. Ik vond het wel mooi hoe Yolanthe zei dat ze het het belangrijkst vind dat ze wordt herinnerd door de mensen waarvan ze hield. Daar ben ik het volledig mee eens.

 

Ik wilde dit met jullie delen omdat ik echt met veel bewondering heb zitten kijken naar hoe de metamorfose hun gedrag en gedachtes beïnvloedde. Ik ben echt iemand die het interessant vind hoe andere mensen in het leven staan. Ook zette het mij zelf ook best wel aan het denken over mijn leven en hoe dat er uit zou zien als ik die leeftijd zou hebben.

Heb je het gemist? Dan zou je het hier terug kunnen kijken.

 

 

Wat vinden jullie van de aflevering? Hopen jullie dat er meer afleveringen komen?

Liefs, Celine

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *