Celine, Persoonlijk

TV-programma’s die ik op dit moment volg

De tv en ik hebben een beetje een knipperlichtrelatie. Er zijn periodes dat ik helemaal niet kijk, maar soms komt er zo’n periode dat er opeens super veel leuks op tv komt. Zo ook in deze herfstige periode zijn er heel wat programma’s die ik leuk vind.

 

Expeditie Robinson 2016

 

 

Expeditie Robinson

 

“Expeditie Robinson is een realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland en tegen elkaar strijden voor de overwinning.”

 

Ik ben wel echt fan van het programma Expeditie Robinson. Ik ben elk jaar weer blij als het op televisie komt. Nu moet ik wel zeggen dat het voor mij wel heel erg ligt aan de deelnemers of ik het het hele seizoen goed blijf volgen of niet. Dit jaar vind ik de deelnemers echt weer super leuk! (Wel jammer dat Dave eruit is.) Sowieso vind ik de locatie altijd prachtig om te zien, maar ik vind het ook heel interessant om te zien hoe mensen zich gedragen als ze ver weg van de onbewoonde wereld zijn en helemaal voor zichzelf moeten zorgen. En de proeven zijn gewoon ontzettend leuk!

Expeditie Robinson is elke donderdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

 

Hunted

 

 

Hunted

 

“Hunted is een spannend kat- en muisspel: hoe blijf je als voorvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? Is het mogelijk is om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en drie weken uit handen te blijven van een groep gelouterde opsporingsdeskundigen? In dit programma gaan 12 Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. De voortvluchtigen zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl het speciaal voor het programma opgerichte opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.”

 

Ja, wat ik hierover zeggen. Ik vind het zo tof in elkaar gezet! Je krijgt een beetje een beeld van hoe het er aan toegaat bij de opsporingsdienst. Er werken mensen aan mee die er echt verstand van hebben. En hoe tof is het als jij dan degene mag zijn die moet proberen uit handen te blijven van deze mensen? In dit programma zie je ook hoe social media en andere online gegevens er voor kunnen zorgen dat ze alles van je te weten kunnen komen.

Hunted is elke maandagavond om 20:30 uur te zien bij NPO 3.

 

het-perfecte-plaatje

 

Het perfecte plaatje

 

“In Het Perfecte Plaatje gaan zeven bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan en proberen ze hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen. In elke aflevering staan twee specialisaties uit het vak centraal en komen de meest uiteenlopende aspecten van fotografie aan bod.”

 

Dit programma is echt helemaal wat voor mij! Sowieso vind ik de kandidaten echt super leuk. (Marco Borsato, Humberto Tan, Ruud Feltkamp, Kim Feenstra, etc.) Maar fotografie is helemaal mijn ding en ik kan zo genieten van de passie die de kandidaten voor hun camera hebben. Tegelijkertijd is het een programma waar ik wat van kan leren. Ik kan dan ook niet wachten tot het weer maandagavond is!

Het Perfecte Plaatje is elke maandagavond om 21:30 uur te zien op RTL 4.

 

oh-oh-daar-gaan-we-weer

 

Oh oh daar gaan we weer (The next generation)

 

“Het programma met de naam “Oh oh daar gaan we weer” is een opvolger van het populaire “oh oh Cherso” tv-programma van enkele jaren geleden. Dit keer is het niet het Griekse Chersonissos wat bezocht wordt maar het Spaanse eiland Mallorca. Het programma neemt je mee met de perikelen en avonturen van de jonge Hagenezen die feest vieren op het eiland. Het programma wordt uitgezonden op RTL 5 en belooft nu al een kijkcijfer kanon te gaan worden, zeker als je de trailer van het programma bekijkt en een hoog “oh oh Cherso” gehalte ziet.”

 

Dit is toch wel een beetje mijn guilty pleasure programma. Hoe ongelofelijk slecht ook, stiekem vind ik het best wel hilarisch om te zien. Ik zit altijd voor ongeloof naar dit programma te kijken met het idee van: “Oke, het kan dus nog erger dan Oh oh Cherso”. Ik krijg soms toch wel een beetje een plaatsvervangend schaamte gevoel als ik zie hoe zij hun gedragen. Maar zij lijken geen enkele vorm van schaamte te kennen. En zelfrespect overigens ook niet.

Oh oh daar gaan we weer is elke dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5.

 

talenten-zonder-centen

 

Talenten zonder centen

 

In Talenten zonder centen gaan talenten Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur.

 

Ik had niet verwacht dat ik dit programma zo leuk zou vinden! Sowieso ben ik de laatste tijd wel fan van de programma’s waar Nick en/of Simon inzitten. Ze komen over als ontzettend leuke gasten! Ook in dit programma vind ik het weer super om te zien hoe ze ervoor zorgen dat ze genoeg geld verdienen om te eten en ergens te slapen. Ik hou ook echt van hun humor! Heerlijk om naar te kijken :)

Talenten zonder centen is elke zaterdagavond om 21:30 uur te zien op SBS 6.

 

chantal-blijft-slapen

 

Chantal blijft slapen

 

Chantal blijft slapen is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door RTL 4. Chantal blijft slapen draait om presentatrice Chantal Janzen (aan wie het programma de titel ontleent) die gaat logeren bij Bekende Nederlanders.

 

In dit programma leer je bekende Nederlanders beter en op een andere manier kennen en dat vind ik in ieder geval heel tof. Maar Chantal Janzen. Zucht. Wat een heerlijk mens! Haar humor is zo droog, ik hou ervan. Elk programma met haar is genieten geblazen en gegarandeerd dat je minimaal een keer moet lachen. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het programma ‘Janzen & Van Dijk’ waarin Chantal samen met Wendy van Dijk ( wat mij betreft ook een leuke bekende Nederlander) mensen gaan verrassen en helpen met een bruiloft te organiseren.

Chantal blijft slapen is elke donderdagavond om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

 

the-voice-of-holland

 

The Voice of Holland

 

Ik neem aan dat bij dit programma geen uitleg hoeft haha. De titel zegt het al. Heerlijk zo´n vrijdagavond na een lange werkweek. Je hoeft er helemaal niet bij na te denken. Lekker genieten van de muziek. En wat maken de coaches het leuk! Waylon en Guus Meeuwis, die nu hun eerste seizoen doen, zijn een perfecte aanvulling voor het programma en matchen super leuk met Miss Montreal en Ali B.

The Voice of Holland is elke vrijdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.

 

 

Dit waren de programma’s die ik elke week volg. Het zijn er aardig wat zoals je wel kunt zien! En als alles dan straks is afgelopen, is er weer helemaal niks op tv. Kunnen ze dat niet gewoon wat beter verdelen?

 

Welk tv-programma volg jij?

Liefs, Celine

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *