Celine, Reizen

Mijn vakantie checklist | Inclusief gratis printable!

Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op het maken van lijstjes. Ik maak echt overal lijstjes voor, zo ook voor het inpakken van mijn koffer als ik op vakantie ga. Met een beetje geluk ga ik deze maand nog een tripje maken en anders volgende maand. Een hele tijd geleden heb ik een vakantie checklist gemaakt, die ik eigenlijk voor elke vakantie gebruik. Ondanks dat de zomervakantie eigenlijk al voorbij is en ik dus misschien een beetje te laat kom met deze vakantie checklist voor de meeste van jullie, wilde ik hem toch graag met jullie delen.

 

 

Mijn vakantie checklist

Voor jullie heb ik hem een beetje opgevrolijkt met een leuk achtergrondje.  Op de stipjes kan je bepalen hoeveel je van iets mee wil nemen.

 

Zoals ik al zei gebruik ik hem tot nu toe voor elke vakantie, maar dat komt omdat mijn vakanties meestal met zon zijn. Als je op wintersport gaat bijvoorbeeld zullen er een paar dingen vervangen moeten worden, maar ik denk dat deze checklist voor iedere vakantie wel de basis dingen bevat.

 

Deze vakantie checklist kun je hier gratis downloaden.

 

Zelf vind ik het een super handig lijstje en ik hoop dat jullie er ook wat aan hebben. Als je vindt dat er echt iets mist, laat het me dan vooral weten in de comments!


 

Liefs, Celine
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *