Celine, Fotoverslag, Reizen

Mijn vakantie naar Lanzarote

Inmiddels hebben jullie alweer van een aantal artikelen van Cynthia kunnen genieten en nu na bijna anderhalve maand stilte op CwithC ben ook ik weer terug. Ook mij heeft de break zeker goed gedaan. Zo had ik even één ding minder aan mijn hoofd en kon ik me even focussen op andere dingen.  Net als Cynthia had ik besloten een beetje vooruit te bloggen, maar ook mij is dat uiteraard niet gelukt. En ik ging ook nog eens de eerste week van juli op vakantie naar Lanzarote. Dat zorgde ervoor dat ik de laatste dag voor mijn vakantie nog druk bezig was met tijd vrij te maken om een blog te schrijven. Tot Cynthia mij appte of het niet een idee was als zij mijn eerste woensdag overnam en ik dan een zaterdag van haar. Top!

Nu ben ik weer terug van vakantie en dat betekent dat ik ook weer helemaal terug ben op CwithC. Hoewel het mij niet is gelukt wat blogs vooruit te schrijven was ik wel heel trots toen ik vanaf het allereerste moment van mijn vakantie begon met vloggen. Helaas hield het geheugen van mijn telefoon (ja, we moeten eigenlijk een camera) het niet vol en was het na 2,5 dag klaar. Dat was allemaal voor niks dus en ik heb daarom helaas geen vlog voor jullie. Ik heb wel mijn best gedaan om heel veel foto’s te maken zodat ik die alsnog met jullie kan delen. En dat is aardig gelukt!

 

Lanzarote Timanfaya

 

Omdat ik niet echt elke dag iets boeiends heb gedaan leek het mij niet zo leuk om een soort dagverslag te maken. Daarom heb ik geprobeerd de leukste foto’s uit te zoeken om die aan jullie te laten zien. Ik was samen met mijn moeder en broertje. Het was 7 jaar geleden dat we met zijn drietjes op vakantie zijn geweest, dus dat maakte het wel extra speciaal. Lanzarote leek mij altijd al heel tof om een keer heen te gaan. Het is een vulkanisch eiland en dat zie je al een klein beetje op de foto hierboven.

 

Lanzarote Paradise Island

 

Met mijn stomme kop heb ik in het hotel alleen maar een stukje gevlogd en heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Het was meer een soort bungalowpark dan een hotel, want we verbleven in een soort huisje. Daar heb ik dan wel weer een foto gemaakt. Ik vind het er ook zo leuk uit zien! Wij zaten op de bovenste verdieping. Helaas ben ik ook hier zo dom geweest om niet de binnenkant te fotograferen.

 

Vakantie naar Lanzarote Vakantie naar Lanzarote

 

Deze twee foto’s zijn wel genomen bij het hotel, dus misschien als je heel goed kijkt krijg je een klein beetje de indruk van hoe het eruit zag haha.

 

 

Dorada BeachVakantie naar Lanzarote

 

Ons hotel lag in het plaatsje Playa Blanca en daar had je het prachtige strand Dorada Beach. Je kon daar heerlijk kan relaxen op een strandbedje of op het terras kan zitten wat mooi uitkijkt op het water. Het water is ook echt heerlijk om in te zwemmen.

 

Lanzarote sex on the beach cocktail

 

En op die terrasjes aan de boulevard heb je van die heerlijke cocktails!

 

Rancho Texas Lanzarote Park Rancho Texas Lanzarote Park Rancho Texas Lanzarote Park

 

Halverwege de week gingen we naar het Rancho Texas Park en daar heb ik deze plaatjes geschoten waar ik stiekem best wel trots op ben. Tijgers vind ik zulke prachtige dieren en dat hij precies in mijn lens kijkt vind ik super tof. Ook het hertje dat precies naar me kijkt vind ik echt te schattig. En al was de foto van de dolfijn denk ik gewoon een lucky shot, vind ik ook dat echt een leuke foto.  
Rancho Texas Lanzarote Park

 

Ook kon je in de dierentuin met verschillende dieren op de foto. Eigenlijk deed ik het meer om de ervaring en niet per se om de foto, omdat die negen van de tien keer toch verschrikkelijk is. Maar het is denk ik de eerste keer dat ik foto’s die van mij gemaakt zijn oprecht echt leuk vind. De zeeleeuw was zo ontzettend schattig. Eerst zat mijn haar aan de verkeerde kant en zat hij met zijn kop met mijn haar te spelen, maar toen ik het opzij deed legde hij zijn koppie rustig op mn schouder. Echt leuk! Mijn wens ooit een keer met dolfijnen te zwemmen is helaas best prijzig. Voor nu moest ik het met een korte aanraking doen haha. Maar ook dat was erg leuk om te doen. Omdat ik de foto’s zo leuk vond besloot ik ze uiteindelijk allebei te nemen.

 

Vakantie naar Lanzarote Vakantie naar Lanzarote

 

Om weer even terug te gaan naar Dorada Beach: je hebt er een heerlijk wandelpad langs allerlei leuke winkeltjes waar je ook nog eens prachtig uitzicht hebt. Mijn moeder mocht de hele vakantie lekker voor fotografe spelen. Al vond ze dat niet altijd even leuk haha.

 

Lanzarote Camel Ride

 

De zeeleeuw en de dolfijn waren niet de enige dieren waarmee ik op de foto ben geweest. Ik heb ook op een kameel gereden, whaaa! Of nou ja, er aangehangen haha. En officieel is het eigenlijk een dromedaris haha, maar ze noemen het daar kamelen. Het wiebelt echt enorm maar het was wel echt een onwijs toffe ervaring. De vrouw naast mij was alleen wel heel hysterisch, maar daar kon ik eigenlijk alleen maar om lachen.

 

Timanfaya LanzaroteTimanfaya Lanzarote
Deze foto’s zijn gemaakt in het Timanfaya Nationaal park, waar de grootste vulkanen zich bevinden. Als je ooit van plan bent naar Lanzarote te gaan, is dit een absolute must see! Dat vuur is gemaakt met de warmte van de vulkaan, door alleen maar een klein beetje gras erin te gooien en wrijving te creëren. Ze hebben er ook en restaurant waar alle gerechten worden gemaakt op een barbecue die verhit wordt door de vulkaan. Bij de onderste foto vind ik het echt jammer dat die man er op staat, anders had ik het echt een hele toffe foto gevonden.

 

Vakantie naar Lanzarote

 

Samen met mijn moeder had ik een fotoshoot gedaan in ons hotel. De foto’s waren super gaaf geworden, maar zoals we al verwachten veel te duur. Mijn moeder wilde wel heel graag dat ik er eentje nam en vond de foto’s met zichzelf erop niet zo leuk, dus uiteindelijk is deze het geworden.

 

Ik hoop dat jullie zo een beetje een goed beeld hebben gekregen van mijn vakantie en van Lanzarote. Het was vooral heel erg genieten van het lekkere weer en even bijkomen van de drukke periode die ik had. Ik zou zeker nog wel een keer terug  willen gaan omdat ik nu helemaal in het puntje zat en de dingen aan de andere kant van het eiland helaas niet heb kunnen zien. Dan was je eigenlijk net iets te lang onderweg. Maar ik vind het echt niet erg om nog een keer terug te gaan haha. Het is echt een heel mooi eiland!


Ben jij ooit in Lanzarote geweest?Liefs, Celine
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *