Celine, Persoonlijk

Vreemde eetcombinaties

Laatst werd ik weer raar aangekeken toen ik mijn boterham met pindakaas en kaas uit mijn tas haalde. “Dat is toch niet te eten?” vroeg iemand. Ik vind het super lekker, maar ik denk dat iedereen wel van die eetcombinaties heeft waarbij de meerderheid alleen al misselijk wordt bij het idee. Vandaag deel ik mijn vreemde eetcombinaties met jullie.

 

Banaan met pindakaas

 

 

Pindakaas met banaan

Dit kwam ik een keer tegen op een blog bij iemand als ‘gezonde snack’. Ik weet niet meer welke blog, maar ik weet nog wel dat ik nooit gedacht had dat ik het lekker zou vinden. Maar wat is dit verrukkelijk zeg! Ik heb het nog niet op brood geprobeerd bedenk ik mij net, maar dat moet ook erg lekker zijn denk ik.

 

Pindakaas met chocoladepasta

Ook dit is zo’n combinatie waarvan ik echt dacht “Wie kan dit nou lekker vinden!?” Een oud klasgenootje at dit altijd en toen ik een gekke bui was besloot ik dit eens te proberen. Sindsdien eet ik het bijna elke week wel een keertje op brood. Heerlijk!

 

Melk met popcorn

Ook weer zoiets. Hoe kom je erop? Maar dit is echt heel lekker! Wel met zoete popcorn trouwens. Niet dat ik het ooit met zoute popcorn geproefd heb, maar dit lijkt mij niet lekker. Maar je weet het natuurlijk nooit. Deze combinatie lijkt eigenlijk een beetje alsof je cornflakes aan het eten bent. Maar dan iets ongezonder en ik vind het persoonlijk lekkerder.

 

Kaas met vlokken

 

Kaas met vlokken

Mijn moeder eet dit al-tijd. Ik keek haar altijd heer raar aan. “Hoe kan dit nou lekker zijn?” dacht ik altijd. “Probeer het nou eens.”, zij ze op een gegeven moment. Ach, waarom niet. Als ik het nog nooit op heb kan ik er ook niet over oordelen. Nu ontbijt ik bijna elke ochtend een broodje met kaas met vlokken.

 

Doritos met kruidenkaas

Ik ben helemaal geen fan van Doritos. Als het op tafel staat is het al bijzonder als ik er al eentje neem.  Laatst was ik bij een vriendin en zij had speciaal chips gekocht. En je raad het al, het waren Doritos. Ze vertelde dat zij het altijd eet met kruidenkaas en had ook een bakje kruidenkaas gekocht. Daar was ik wel heel benieuwd naar. Nu word ik helemaal blij van een zak Doritos en een bakje kruidenkaas. Echt een heerlijke combinatie!

 

Naturel chips met Nutella

Dubbel ongezond maar dubbel zo lekker. Als je beide lekker vindt, moet je dit gewoon echt een keer proberen! I love it.

 

 

 

 

Dit waren mijn vreemde eetcombinaties. Waarschijnlijk heb ik er nog wel meer, maar dit zijn toch wel de meest bijzondere denk ik. Eten jullie dit ook wel eens?

 

 

Wat is jouw vreemde eetcombinatie?

Liefs, Celine

 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *