Celine, Persoonlijk

Een week vol leuke momenten | Happy moments

De afgelopen twee weken plaatste ik al twee keer een wat persoonlijker artikel en ik vond het eigenlijk wel weer tijd voor iets anders. Zo wil ik bijvoorbeeld al heel lang een review schrijven over een fotografieboek en vind ik het ook wel weer eens leuk om een tag in te vullen. En zo heb ik nog een hele lijst met blogs die ik wil schrijven. Maar de afgelopen week zat zo vol met allemaal leuke momenten dat ik dat eigenlijk ook met jullie wilde delen. Daarom vandaag toch weer een persoonlijk artikel. Ik hoop dat het niet teveel wordt, haha. Gelukkig komt Cynthia natuurlijk nog tussendoor met haar artikelen en filmpjes, wat toch nog een beetje voor afwisseling zorgt.

 

Leuke momenten

 

 

Ik heb weer een Pathé Unlimited pas.

Dit zag ik dus zo niet aankomen. Al weken zeur ik bij mijn vriend dat ik zo graag weer een Pathé Unlimited pas wil. Vorig jaar november had ik hem stopgezet maar eigenlijk had ik al snel spijt. In juni had ik mijn vriend bijna zo ver om hem te nemen, maar toen zag ik eigenlijk niet zoveel leuke films en ging ik begin juli op vakantie. Na mijn vakantie zouden we hem dan gaan halen. Maar telkens kwam het er niet van en 9 van de 10 keer kwam dat door mijn vriend haha.

Vorige week donderdag gingen we spontaan uiteten en tijdens het eten zei hij met een big smile: “Zullen we na het eten anders naar die apenfilm gaan? Dan halen we meteen die pas.” Ik wilde bijna gillen zo blij was ik! Met ‘die apenfilm’ bedoelde hij ‘War for the Planet Of The Apes”. Daar wilde hij heel graag heen. Zelf dacht ik: “Wat moet ik nou weer ruim 2 uur gaan zitten kijken naar een film met apen?” Het leek mij helemaal niks, maar als we dan die pas gingen halen had ik het er wel voor over. En ik moet zeggen dat ik super erg verrast ben door deze film. Hij was echt super gaaf. En ik ben dus helemaal happy, want ik kan weer lekker onbeperkt naar de bioscoop.

 

Feyenoord

 

Feyenoord won zijn eerste wedstrijd van het seizoen

Dit weekend is de Eredivisie weer begonnen en Feyenoord begon in eigen Kuip tegen FC Twente. Die weken zonder voetbal in het weekend voelen toch altijd een beetje leeg. Het is niet dat ik niks te doen had in het weekend, want de weekenden gingen alsnog veel te snel. Maar toch mist er gewoon iets. Ik kon dan ook niet wachten tot het nieuwe seizoen weer begon. Zeker na het geweldige seizoen van afgelopen jaar keek ik er zo naar uit om weer in het stadion te zitten. En gelukkig was het dit weekend weer zo ver. En nu maakte ik mij op zich niet heel druk om het feit of we gingen winnen of niet, want dat doen we meestal wel in eigen Kuip. Toch is het altijd maar weer even afwachten, voetbal is een  raar spelletje. En dan is niks lekkerder dan dat laatste fluitsignaal met een overwinning voor Feyenoord op het scorebord. 2-1 was de uitslag. Ondanks het matige voetbal, een lekker begin!

 

Mijn vader is verhuisd.

Eind vorige maand kregen mijn vader en stiefmoeder het fantastische nieuws dat er een appartement vrij was gekomen in het dorp waar ze heel graag naartoe wilden.  Ze wilden heel graag kleiner gaan wonen, omdat het vanwege de gezondheid van mijn stiefmoeder niet te doen was om steeds de trap op te moeten. Ze waren al zolang opzoek naar een huisje/appartement en wilden het liefst ook naar een ander dorp. Overigens hetzelfde dorp waar mijn moeder ook woont en ik mijn hele leven al woon. Alleen dit was in eerste instantie echt een onmogelijke opgave, want er stond vrijwel niks te huur.

Tot ze op een maandag kwamen praten van de woonvereniging om de situatie nog een keer duidelijk te hebben. En héél toevallig kwam er diezelfde middag nog een appartement vrij. Een lot uit de loterij noemt iedereen het, want wat jaren onmogelijk bleek was nu binnen 1 dag opeens gelukt. En het is ook nog eens een heel mooi appartement. Afgelopen weekend was het zover en hebben we met de hele familie geholpen. Nu zijn ze zo goed als gesetteld en moeten er alleen nog maar een paar dozen worden uitgepakt. Voor mij en mijn broertje is het ook ideaal. We slapen nu standaard gewoon bij onze moeder. En in plaats van dat we om de twee weken van huis veranderen gaan we nu gewoon een paar keer per week bij onze vader eten. Geen gesleep meer met spullen en we kunnen naar onze vader wanneer we willen!

 

Ed Sheeran Ziggo Dome 2014

 

We hebben kaartjes voor Ed Sheeran!

En last but zeker not least, Cynthia en ik hebben kaartjes voor Ed Sheeran! OMG! Wat baalde ik op de dag van de kaartverkoop dat ik er voor de tweede keer naast had gegrepen. Ook al zijn we in 2014 ook al geweest, ik wilde zo graag nog een keer. Maar helaas was het weer binnen no time uitverkocht. Alleen waren er blijkbaar nog kaartjes achter de hand gehouden en toen ik maandag in de bus naar huis zat van werk, zag ik dat voorbij komen op Facebook. Het bericht was inmiddels al 3 uur oud dus eigenlijk had ik meteen al geen hoop, maar wonder boven wonder waren er nog kaartjes! En dat kwam omdat de kaartjes dit keer op naam werden verkocht. Dat wilde Ed Sheeran zelf stond erbij, zodat de kaartjes niet in de handen belanden van mensen die ze alleen maar kopen om ze vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Ik stuurde Cynthia meteen een appje met de vraag of ze nog meewilde en dat wilde ze wel. Dus yes! Wij gaan volgend jaar juni toch nog naar Edje. I’m so happy!

 
Dit waren mijn geluksmomentjes van de afgelopen week. Het waren eigenlijk allemaal momenten die ik van te voren niet aan had zien komen. Behalve dat ik natuurlijk wel wist dat mijn vader ging verhuizen en ook hoopte ik natuurlijk wel dat Feyenoord zou winnen. Maar verder had ik er eigenlijk geen invloed op of was het heel onverwacht.

 

Ik vond het eigenlijk wel heel leuk om op deze manier stil te staan bij de leuke momenten. Het zijn misschien allemaal relatief kleine dingen, maar het zijn wel dingen die mij heel blij maakten en ervoor zorgde dat ik een hele lekkere week had. Als jullie het nou ook leuk vonden om te lezen, laat het dan vooral weten in de comments. Misschien dat er dan wel meer van dit soort blogposts komen.  Alleen ik weet dat er in de blogwereld best wel veel van dit soort rubriekjes zijn dus ik weet niet of het dan nog steeds leuk is om te lezen. Al is het natuurlijk iets persoonlijks dus is het op iedere blog anders. Ik ben benieuwd naar jullie mening!


 

 

Wat was jouw geluksmomentje van de afgelopen week?Liefs, Celine
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *