Celine, Persoonlijk

What’s going on? – Persoonlijke update

Het is dinsdagavond en het is alweer half 10 geweest. Ik kan mijzelf wel weer voor mijn kop slaan, want voor de zoveelste keer heb ik het weer weten uit te stellen een artikel te schrijven. Aan de inspiratie ligt het niet, eigenlijk alles behalve. Maar zoals ik vorige week ook al een beetje vertelde zit ik niet echt lekker in mijn vel en komt er gewoon niks uit mijn handen. Het vervelendste hieraan vind ik dat ik niet kan uitleggen wat er dan precies is. Wat het ook is, het zorgt er wel voor dat ik nu al twee uur lang naar mijn beeld aan het staren ben zonder dat er iets uit komt.

Hoewel het misschien helemaal niet erg is, wilde ik toch niet dat er geen artikel online zou komen. Maar ik wilde ook niet dat er wéér een artikel online komt waar ik helemaal niet tevreden over ben. Dat zorgde wel even voor een groot dilemma in mijn hoofd. Uiteindelijk leek het mij het beste om gewoon eerlijk te zijn. En daarom even een persoonlijke update.

 

not feeling great

 

 

Waar ik dan heen wil met dit verhaal weet ik niet zo goed haha. Want zoals ik net al zei weet ik gewoon niet goed wat het is.  Eerst dacht ik dat het kwam doordat ik zoveel aan het werk was met twee banen. Dat ik gewoon even helemaal op was. Maar sinds 31 december ben ik gestopt bij mijn ene werk. Nog steeds maak ik wel veel uur, maar ik heb nu sinds jaren weer echt weekend. Maar nog steeds is er eigenlijk vrij weinig veranderd.

In mijn hoofd is het een chaos. Aan de ene kan wil ik van alles doen, maar tegelijkertijd ook helemaal niks. Ik heb zoveel leuke plannen, zoveel dingen die ik wil doen. Maar toch doe ik het op een of andere manier allemaal niet. In het weekend ben ik te druk bezig met het verzinnen wanneer ik die plannen dan ga uitvoeren, in plaats van het meteen te gaan doen. En hierdoor vliegen de weekenden, en daarmee ook de weken, voorbij. N a elk weekend baal ik weer van het feit dat ik weer niks gedaan heb.

Nu ik sinds een week aan het sporten ben voel ik wel dat ik weer een beetje in de positieve vibe kom. Het sporten geeft mij echt een boost. Ik ben nu pas twee keer geweest, maar ik merk wel degelijk dat het mij gaat helpen. Eigenlijk zou ik morgen (vandaag dus eigenlijk) weer moeten gaan, maar ik ben zo gesloopt dat ik heb besloten even een me-time dagje te houden. Ik ben namelijk lekker vrij. En vanaf zaterdag ben ik nog eens lekker drie dagen vrij. Dat is al even geleden en misschien dat dat ook gewoon is wat ik nodig heb. Ik heb al een beetje in gedachte hoe ik de dagen in wil plannen. En ik hoop met heel mijn hart dat dat het laatste zetje is om beetje bij beetje van dit vervelende gevoel af te komen.

 

Wat doe jij als je een dipje hebt?

Liefs, Celine

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Bewaren

2 thoughts on “What’s going on? – Persoonlijke update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *